fbpx
Zoet pittige kippenvleugeltjes van de BBQ

Zoet pittige kippenvleugeltjes van de BBQ

Zoet pittige kippenvleugeltjes van de BBQ. Lekker, makkelijk om te maken en echt een allemansvriend. Ik ga je precies vertellen hoe je deze fantastisch lekkere kippenvleugeltjes perfect kunt kruiden zodat ze helemaal naar jouw smaak zijn. Van mild tot lekker pittig en alles wat er tussen zit.

De lekkerste sauzen en smaakmakers

Zoals je weet maak ik het liefst alles zelf, maar er is één Chinees merk waarvoor ik graag een uitzondering maak. Dat is het authentieke Lee Kum Kee. Al 130 jaar hét merk als het gaat om de lekkerste Chinese sauzen en smaakmakers. Inmiddels alweer 3 jaar geleden (!) plaatste ik het recept voor kip char siu op mijn blog. Toen maakte ik al gebruik van de heerlijke Lee Kum Kee Char Siu-Saus. Nu nog steeds kan ik mijn vriend enorm blij maken met dit recept. Ik moet hem snel weer eens maken, het recept kan namelijk wel een update en nieuwe foto gebruiken… 😉 .

Dit keer ga ik overigens niet aan de slag met de Lee Kum Kee Char Siu-Saus, maar met andere heerlijke sauzen van Lee Kum Kee die ik heb leren kennen tijdens een Chinese BBQ-workshop. Daarover straks meer…

Close-up Zoet pittige kippenvleugeltjes van de BBQ

Zoet pittige kippenvleugeltjes van de BBQ

Eerst even over deze malse kippenvleugeltjes. Want echt, deze zoet pittige kippenvleugeltjes wil je maken! Zo lekker en zo smaakvol. Met een verslavend lekkere combinatie van zoet en pittig door de marinade op basis van Lee Kum Kee Pruimensaus en de Lee Kum Kee Chili Knoflooksaus. De marinade die ik hiermee heb gemaakt karameliseert tijdens het grillen en geeft deze zoet pittige kippenvleugeltjes zo ontzettend veel smaak. Hier eet je nog net niet je vingers bij op 😉 . Doordat je de marinade zelf maakt kun je prima bepalen hoe pittig je hem wilt maken, ideaal. Helemaal ideaal is het om de zoet pittige kippenvleugeltjes een dag van te voren te maken. Dan kan het vlees lekker marineren en heb je er tijdens het BBQ-en (bijna) geen omkijken naar.

Lee Kum Kee Chinese BBQ workshop

Chinese BBQ workshop

Een foto als deze krijg je dus als je een handjevol gezellige foodbloggers samen met een chefkok, een goede BBQ, verse ingrediënten en allerlei lekkere Chinese sauzen van Lee Kum Kee in één ruimte zet 😉 . Als je mij al langer volgt weet je dat ik dol ben op de Aziatische keuken en regelmatig een lekker gerecht uit het verre oosten met je deel. Je weet dan ook dat ik, in de zomer, graag de BBQ een slinger geef. Combineer die twee en je hebt een hele blije Eef!

De Chinese workshop die we kregen van Lee Kum Kee was i.s.m. Danny Jansen (24Kitchen). Het was zo ontzettend leuk én leerzaam. Van Lee Kum Kee kregen we een lesje over de Chinese keuken en welke specifieke smaken je in welke regio’s tegenkomt. Uitleg over het transparante productieproces van Lee Kum Kee, waarvan de sauzen gemaakt worden en met welke visie. Van Danny Jansen kregen we heerlijke recepten met de sauzen van Lee Kum Kee waarmee we aan de slag gingen. Denk Aziatische burgers, steak, spareribs en groenten van de BBQ. Smullen!

Marinade kippenvleugeltjes

Marinade voor de zoet pittige kippenvleugeltjes

De workshop bracht mij op het idee om zelf aan de slag te gaan met een heerlijk recept voor kippenvleugeltjes van de BBQ. Ik wilde een lekkere, toegankelijke combinatie maken van zoet en pittig. Dat werden deze zoet pittige kippenvleugeltjes. Voor het zoetje gebruikte ik de heerlijke, zachte Lee Kum Kee Pruimensaus en een beetje honing. Voor het pittige, de smaakvolle Lee Kum Kee Chili Knoflooksaus. Deze saus is niet alleen maar heet, zoals sambal bijvoorbeeld. Het is zachter en smaakvoller. Het geeft juist die lekkere smaak waardoor je niet kunt stoppen met eten van deze heerlijke zoet pittige kippenvleugeltjes. Ik ga je snel vertellen hoe je ze zelf kunt maken!

Pittige en zoete kipvleugeltjes van de BBQ


Het recept voor zoet pittige kippenvleugeltjes van de BBQ:

Voorbereiding: 5 minuten | Bereiding: 10 minuten | Totale tijd: 15 minuten (+ marineren)
Hoeveelheid: ca. 1,5 kilo kipvleugeltjes (voldoende voor 4-6 personen)

Wat heb je nodig voor zoet pittige kippenvleugeltjes (ingrediënten):

 • 1,5 kilo kippenvleugeltjes
 • 6 eetlepels Lee Kum Kee Pruimensaus
 • 4 eetlepels Lee Kum Kee Premium Lichte Sojasaus
 • 4 theelepels Lee Kum Kee Chili Knoflooksaus*
 • 2 eetlepels honing
 • 2 theelepels geraspte gember
 • 3 teentjes knoflook fijngesneden

Hoe maak je zoet pittige kippenvleugeltjes :

 1. Meng alle ingrediënten door elkaar (m.u.v. de kippenvleugeltjes).
 2. Proef of de marinade naar smaak is (zie tip) en verdeel dit goed over de kippenvleugeltjes.
 3. Doe deze in een ruime kom, dek af en laat minimaal 4 uur of (bij voorkeur) een nacht marineren in de koelkast.
 4. Verwarm de BBQ en gril de kippenvleugeltjes om en om gaar.
 5. Er blijft wat marinade achter in de kom. Bestrijk d.m.v. een kwastje hiermee de kippenvleugeltjes voor extra veel smaak.
  Eet smakelijk!

*Tip! Of iets pittig is of juist niet is altijd persoonlijk. Proef de Lee Kum Kee Chili Knoflooksaus eerst voor je de marinade gaat maken. Zelf heb ik 4 theelepels gebruikt wat (naar mijn mening) een mooie zoetige saus geeft met een klein beetje pit. Wil je het extra pittig? Voeg dan gerust 2 tot 4 theelepels extra toe. Vind je gerechten vaak snel pittig? Begin dan voorzichtig met 2 theelepels, proef de marinade en voeg daarna eventueel een of twee theelepels extra toe.


Zoet pittige kippenvleugeltjes van de BBQ

Laat het mij weten via Instagram of Facebook als je dit recept gemaakt hebt door de hashtag #EEFKOOKTZO te gebruiken of tag mij in je bericht. Dat vind ik namelijk echt super leuk!

Bekijk ook mijn andere lekkere recepten voor nog meer inspiratie en vergeet je niet te abonneren op de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste recepten.

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Lee Kum Kee. Ik bepaal zelf met welke merken/ bedrijven ik samenwerk.
Hierdoor kies ik er bewust voor om alleen samen te werken met bedrijven en merken waar ik volledig achter sta en waar ik zelf ook (regelmatig) gebruik van maak. 

Lees voor meer informatie mijn disclaimer
.


WINNEN – WINNEN – WINNEN 

Ik heb iets leuks voor je! Je kunt namelijk kans maken op een pakket bomvol met lekkere Lee Kum Kee sauzen. Denk aan mijn favoriete Lee Kum Kee Char Siu-Saus, het bekende Lee Kum Kee Premium Oestersaus of de Lee Kum Kee Chili Knoflooksaus die ik ook in dit recept gebruik. Naast in totaal 5 heerlijke sauzen vind je in het pakket ook een kookboekje van Lee Kum Kee.

– edit –

De winnaar is bekend geworden dmv loting en zij is inmiddels persoonlijk geïnformeerd.
De prijs komt zsm naar jou toe.

Gefeliciteerd Aukje!

WINNEN – WINNEN – WINNEN 


 

Eef

Eef

Wat leuk dat je een van mijn recepten gaat maken. Ik vind het super leuk om jullie creaties te zien! Laat het weten via Instagram of Facebook door de hashtag #EEFKOOKTZO te gebruiken of tag mij in je bericht.

180 reacties op “Zoet pittige kippenvleugeltjes van de BBQ”

 1. Lekker zeg dit! Ik gebruik die chili knoflook saus altijd voor mijn zoet pittige pulled pork! Wij vinden de saus ook niet zo heel pittig maar wel heel lekker 🙂

  1. Dat klinkt ook superlekker! Je doet dit dan door het vlees nadat je het gegaard en ‘gepulled’ hebt???

 2. Lekker zeg dit! Ik gebruik die chili knoflook saus altijd voor mijn zoet pittige pulled pork! Wij vinden de saus ook niet zo heel pittig maar wel heel lekker 🙂

 3. Wat een lekker recept lijkt me dat. Hier thuis zijn we helemaal fan van ketjap marinade of ketchup sweet chili marinade dus wel een beetje Aziatisch dus daarom zou ik deze producten wel willen winnen.
  Vriendlief is helemaal BBQ fan dus het zou een supertof kadootje zijn voor hem.
  En natuurlijk volg ik jou al lang via insta, en nu ook de insta van Lee Kum Kee!!
  Groetjes Sanne

 4. Wat een lekker recept lijkt me dat. Hier thuis zijn we helemaal fan van ketjap marinade of ketchup sweet chili marinade dus wel een beetje Aziatisch dus daarom zou ik deze producten wel willen winnen.
  Vriendlief is helemaal BBQ fan dus het zou een supertof kadootje zijn voor hem.
  En natuurlijk volg ik jou al lang via insta, en nu ook de insta van Lee Kum Kee!!
  Groetjes Sanne

 5. Ik ga ze binnenkort maken, maar dan met drumsticks. Morgen op jacht voor de knoflooksaus, de andere 2 producten van Lee Kum Kee heb ik nog. Ik loot dus heel graag mee

 6. Ik ga ze binnenkort maken, maar dan met drumsticks. Morgen op jacht voor de knoflooksaus, de andere 2 producten van Lee Kum Kee heb ik nog. Ik loot dus heel graag mee

 7. Oh dat lijkt mij niet zo moeilijk om te maken. Meestal koop ik kant en klare bbq vlees. Ik waag dolgraag een kans en volg je op Facebook.

 8. Oh dat lijkt mij niet zo moeilijk om te maken. Meestal koop ik kant en klare bbq vlees. Ik waag dolgraag een kans en volg je op Facebook.

 9. Oh, dit recept wil ik wel eens proberen
  En omdat ik stiekem wel heel nieuwsgierig ben naar de recepten in het boekje van Lee Kum Kee, laat ik ook graag deze reactie achter

 10. Oh, dit recept wil ik wel eens proberen
  En omdat ik stiekem wel heel nieuwsgierig ben naar de recepten in het boekje van Lee Kum Kee, laat ik ook graag deze reactie achter

 11. Ik ben zo benieuwd naar deze zoet pittige kipvleugeltjes! Vooral omdat ik het zelf kruiden van vlees en groenten echt veel lekkerder vind dan het voorgemarineerd te kopen in de winkel! Na wat recepten van jou geprobeerd te hebben merk ik hoe makkelijk dat eigenlijk is en dat je geen hele keuken vol moeilijk-verkrijgbare producten hoeft te hebben en toch heerlijke dingen zelf vers kunt maken! Dus deze spulletjes van Lee Kum Kee klinken echt als een perfect pakketje voor mijn toekomstige verjaardags-BBQ!

 12. Ik ben zo benieuwd naar deze zoet pittige kipvleugeltjes! Vooral omdat ik het zelf kruiden van vlees en groenten echt veel lekkerder vind dan het voorgemarineerd te kopen in de winkel! Na wat recepten van jou geprobeerd te hebben merk ik hoe makkelijk dat eigenlijk is en dat je geen hele keuken vol moeilijk-verkrijgbare producten hoeft te hebben en toch heerlijke dingen zelf vers kunt maken! Dus deze spulletjes van Lee Kum Kee klinken echt als een perfect pakketje voor mijn toekomstige verjaardags-BBQ!

 13. Wat een super leuke en lekkere actie.
  Ik doe heel graag mee want ik probeer graag nieuwe dingen uit en ik ben ook erg benieuwd hoe het allemaal smaken zal met deze lekkere sauzen .

 14. Wat een super leuke en lekkere actie.
  Ik doe heel graag mee want ik probeer graag nieuwe dingen uit en ik ben ook erg benieuwd hoe het allemaal smaken zal met deze lekkere sauzen .

 15. Bianca van Dijck

  Ik ben heel erg benieuwd om dit recept te proberen!
  Ik kan me alleen voorstellen dat deze net zo lekker is dan de andere recepten wat ik van jou heb geprobeerd!

 16. Bianca van Dijck

  Ik ben heel erg benieuwd om dit recept te proberen!
  Ik kan me alleen voorstellen dat deze net zo lekker is dan de andere recepten wat ik van jou heb geprobeerd!

 17. Ik ben heel erg benieuwd om dit recept te proberen!
  Ik kan me alleen voorstellen dat deze net zo lekker is dan de andere recepten wat ik van jou heb geprobeerd!

 18. Ik ben heel erg benieuwd om dit recept te proberen!
  Ik kan me alleen voorstellen dat deze net zo lekker is dan de andere recepten wat ik van jou heb geprobeerd!

 19. Wauw, heb je blog net ontdekt en ik ben fan! Keigave giveaway, ik ben altijd in voor nieuwe ervaringen en laat me graag verrassen door nieuwe smaken en combinaties.

 20. Wauw, heb je blog net ontdekt en ik ben fan! Keigave giveaway, ik ben altijd in voor nieuwe ervaringen en laat me graag verrassen door nieuwe smaken en combinaties.

 21. Hmm, dit klinkt allemaal heel lekker. Zeer benieuwd naar de sauzen van Lee Kum Kee om mijn creaties wat meer pit te geven!

 22. Hmm, dit klinkt allemaal heel lekker. Zeer benieuwd naar de sauzen van Lee Kum Kee om mijn creaties wat meer pit te geven!

 23. Leuk, ik doe graag mee!
  Ik ken een paar producten van LKK, maar niet allemaal. Ik zou ze graag proberen.

 24. Wat een leuke actie. Ik ken deze sausjes en marinade niet maar zou ze best willen proberen dus doe ik graag mee met deze win actie

 25. Wat een leuke actie. Ik ken deze sausjes en marinade niet maar zou ze best willen proberen dus doe ik graag mee met deze win actie

 26. Hmm… heerlijk recept! Kan ik mijn kip wat zoeter maken en die voor mijn man wat pittiger 🙂
  Wil graag wat meer doen met de Aziatische keuken, zeker nu we een geweldige, authentieke wok hebben. Dus ik doe graag mee!

 27. Hmm… heerlijk recept! Kan ik mijn kip wat zoeter maken en die voor mijn man wat pittiger 🙂
  Wil graag wat meer doen met de Aziatische keuken, zeker nu we een geweldige, authentieke wok hebben. Dus ik doe graag mee!

 28. Ik doe graag mee!! Ik ben gek op de Aziatische keuken vanwege mijn partner (een Aziaat) en ons halfbloed dochtertje. Ik vind het heerlijk te koken met authentieke ingredienten uit verschillende windstreken, maar Lee Kun Kee kende ik nog niet… dus kom maar op mer heerlijke sausen!

 29. Ik doe graag mee!! Ik ben gek op de Aziatische keuken vanwege mijn partner (een Aziaat) en ons halfbloed dochtertje. Ik vind het heerlijk te koken met authentieke ingredienten uit verschillende windstreken, maar Lee Kun Kee kende ik nog niet… dus kom maar op mer heerlijke sausen!

 30. André van Elmpt

  De sauzen van Lee Kun Kee ken ik van uit mijn werken voor ouderen waaronder veel mensen uit Azië,ze vragen er gewoon om dat vind ik het leuke aan 60 en 70 ++ ze laten je weten wat lekker.
  Ik kook 4 keer per week een 5 tal gerechten die ik samenstel van wat er aan vragen in de brievenbus
  rollen of op de mail binnenkomt.
  Dat zijn allen echt oude lieden en vaak ernstig. gehandicapt ik ben zelf over 2 maanden 80 en gelukkig kan ik het nog doen, door dat ik ook alleen maar AOW heb en € 46 pensioen per maand vraag ik alleen de
  kostprijs van het eten.

 31. André van Elmpt

  De sauzen van Lee Kun Kee ken ik van uit mijn werken voor ouderen waaronder veel mensen uit Azië,ze vragen er gewoon om dat vind ik het leuke aan 60 en 70 ze laten je weten wat lekker.
  Ik kook 4 keer per week een 5 tal gerechten die ik samenstel van wat er aan vragen in de brievenbus
  rollen of op de mail binnenkomt.
  Dat zijn allen echt oude lieden en vaak ernstig. gehandicapt ik ben zelf over 2 maanden 80 en gelukkig kan ik het nog doen, door dat ik ook alleen maar AOW heb en € 46 pensioen per maand vraag ik alleen de
  kostprijs van het eten.

 32. Danielle Cornu

  Hey Eef!
  Ik woon in België en meer bepaald aan zee, vlakbij Oostende.
  Waar vind ik de Lee Kun Kee producten alsjeblief. Op de website vind ik alleen verkoopspunten in UK en Duitsland.
  Bedankt voor je altijd toffe kookideeën!
  Veel succes verder!
  Dani.

  1. Hi Danielle, je kunt eventueel de store locater gebruiken van Lee Kum Kee zodat je via je adres het dichtstbijzijnde verkooppunt kunt vinden. Verder kun je veel sauzen ook online bestellen bij verschillende Aziatische webshops/ winkels. Succes en dank voor je leuke compliment 😀

 33. Danielle Cornu

  Hey Eef!
  Ik woon in België en meer bepaald aan zee, vlakbij Oostende.
  Waar vind ik de Lee Kun Kee producten alsjeblief. Op de website vind ik alleen verkoopspunten in UK en Duitsland.
  Bedankt voor je altijd toffe kookideeën!
  Veel succes verder!
  Dani.

 34. Ik doe heel graag mee. Ben gek op aziatische gerechten en ga de kippenvleugeltjes ook zeker maken binnenkort.

 35. Ik doe heel graag mee. Ben gek op aziatische gerechten en ga de kippenvleugeltjes ook zeker maken binnenkort.

 36. Wat klinkt dit heerlijk zeg!! Leuk om eens wat variatie toe te passen tijdens het bbq seizoen!! Ik doe graag mee, excited!

 37. Wat klinkt dit heerlijk zeg!! Leuk om eens wat variatie toe te passen tijdens het bbq seizoen!! Ik doe graag mee, excited!

 38. Ik zou heel graag winnen want ik ken de sauzen helemaal niet maar als ik het receptje lees komt het water me al in de mond dus duimen dat ik kennis mag maken met jullie sauzen

 39. Ik zou heel graag winnen want ik ken de sauzen helemaal niet maar als ik het receptje lees komt het water me al in de mond dus duimen dat ik kennis mag maken met jullie sauzen

 40. Dat klinkt goed zeg! Ik ken een paar van de sauzen en daar erg weg van. Ben gek op exotische gerechten met een beetje pit. Tijd voor een nieuw kookavontuur!
  P.S. Ik volg ‘Eef Kookt Zo’ en ‘Lee Kum Kee’ via Instagram.

 41. Dat klinkt goed zeg! Ik ken een paar van de sauzen en daar erg weg van. Ben gek op exotische gerechten met een beetje pit. Tijd voor een nieuw kookavontuur!
  P.S. Ik volg ‘Eef Kookt Zo’ en ‘Lee Kum Kee’ via Instagram.

 42. Mechthild van Coevorden

  Als Lee Kum Kee fan en bbq fan doe ik graag mee. En als de bbq weer aan gaat maar eens het recept gaan proberen

 43. Mechthild van Coevorden

  Als Lee Kum Kee fan en bbq fan doe ik graag mee. En als de bbq weer aan gaat maar eens het recept gaan proberen

 44. WIj zijn gek op BBQ-en.
  Lekker vleesie en lekkere saus erbij mag niet ontbreken. Ik doe graag mee.

 45. Ik loot heel graag mee. Die zoet pittige kippenvleugeltjes doen me nou al het water in de mond lopen.
  Mmmmm,dat wordt smullen.

 46. Ik loot heel graag mee. Die zoet pittige kippenvleugeltjes doen me nou al het water in de mond lopen.
  Mmmmm,dat wordt smullen.

 47. Cerena Slijkoort

  Ik wil graag meedoen met de actie!

  Ik volg je al op instagram en je recept voor de zoete knoflook kip uit de oven is bij de hele familie al een lange tijd een groot succes! Met de Char Siu saus kook ik regelmatig, maar ik ben erg benieuwd naar de andere varianten.

 48. Cerena Slijkoort

  Ik wil graag meedoen met de actie!

  Ik volg je al op instagram en je recept voor de zoete knoflook kip uit de oven is bij de hele familie al een lange tijd een groot succes! Met de Char Siu saus kook ik regelmatig, maar ik ben erg benieuwd naar de andere varianten.

 49. Manon Laurier

  Ik heb een Chinese vriendin die ik graag wil uitnodigen voor een lekkere barbecue. Deze sausjes kunnen dan natuurlijk niet missen. Het zou ontzettend leuk zijn als ik haar hier mee kan verassen.

 50. Manon Laurier

  Ik heb een Chinese vriendin die ik graag wil uitnodigen voor een lekkere barbecue. Deze sausjes kunnen dan natuurlijk niet missen. Het zou ontzettend leuk zijn als ik haar hier mee kan verassen.

 51. Dit klinkt erg lekker en ik ga het zeker proberen. Als fanatiek steamboater ben ik ook benieuwd hoe deze sausjes dan smaken. Leuke prijs hoor!

 52. Dit klinkt erg lekker en ik ga het zeker proberen. Als fanatiek steamboater ben ik ook benieuwd hoe deze sausjes dan smaken. Leuke prijs hoor!

 53. Joyce van meeuwen

  Wat heb je dit weer leuk geschreven ! En lijkt me echt super lekker, dus ik doe graag mee met deze heerlijke winactie! Ik duim! Liefs !

 54. Joyce van meeuwen

  Wat heb je dit weer leuk geschreven ! En lijkt me echt super lekker, dus ik doe graag mee met deze heerlijke winactie! Ik duim! Liefs !

 55. Mirjam Hellingman

  Erg benieuwd naar deze Lee Kum Kee sauzen. Daar kan ik ons hele gezin mee verrassen!Ik doe dus graag mee.

 56. Mirjam Hellingman

  Erg benieuwd naar deze Lee Kum Kee sauzen. Daar kan ik ons hele gezin mee verrassen!Ik doe dus graag mee.

 57. Oh, het water loopt me in de mond bij het zien van die chickenwings! De Lee Kum Kee sausjes zijn dus van harte welkom, zodat ik zélf ook dat heerlijke gerecht kan gaan proberen. Jammie!

 58. Oh, het water loopt me in de mond bij het zien van die chickenwings! De Lee Kum Kee sausjes zijn dus van harte welkom, zodat ik zélf ook dat heerlijke gerecht kan gaan proberen. Jammie!

 59. O wauw ik heb sinds kort een buitenkeuken/grote bbq en weet nooit zo goed wat ik kan maken(evt. Voor mijn blog). Dit is een mooi begin!! Dus ik doe graaaaaag mee 🙂

 60. O wauw ik heb sinds kort een buitenkeuken/grote bbq en weet nooit zo goed wat ik kan maken(evt. Voor mijn blog). Dit is een mooi begin!! Dus ik doe graaaaaag mee 🙂

 61. Heel graag mee doen! De deelnemers op onze zorgboerderij EN wij, koken ontzettend graag en proberen graag nieuwe dingen uit. Daar zou dit pakket goed bij helpen

 62. Heel graag mee doen! De deelnemers op onze zorgboerderij EN wij, koken ontzettend graag en proberen graag nieuwe dingen uit. Daar zou dit pakket goed bij helpen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eef - Eef Kookt Zo

Welkom!

Hier deel ik al mijn keukengeheimen met je. Lekkere, écht makkelijke gerechten die elke thuiskok kan maken.

Wekelijks komen er nieuwe recepten online. Elke vrijdag een lekker & écht makkelijk weekmenu. Afgewisseld met mijn ultieme kooktips, tips voor restaurants of bestemmingen waar je blij van wordt en soms een persoonlijke kijkje achter de schermen. Kook ze!

Liefs,
Eef

Social Media

Nieuwsbrief

Favorieten

Op de hoogte blijven

Je kunt Eefkooktzo.nl volgen via Facebook, Instagram, Bloglovin’, Pinterest en Twitter. Heb je vragen en/of opmerkingen dan hoor ik dat natuurlijk graag! 

Scroll naar top