Lekker en makkelijk weekmenu – week 29

Lekker en makkelijk weekmenu – week 29

Lekker en makkelijk weekmenu – week 29 bomvol lichte zomerse gerechten. Couscous met kipgehakt spiesjes, pastasalade met tonijn, de lekkerste kipburgers en verfrissing met ijskoude ijsthee en sorbetijs in het weekend. Lees snel het weekmenu, maak je boodschappenlijstje en kook ze. Fijn weekend!

Elke vrijdag kun je op mijn blog terecht voor een lekker en makkelijk weekmenu. Meestal gezond en soms wat minder met in het weekend bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Klik op de foto of de naam van het gerecht voor het recept.

Maandag | Kipgehakt spiesjes met couscous & yoghurt dip

Kipgehakt spiesjes met couscous & yoghurt dip

Dit is zo’n lekker, fris en makkelijk gerechtje. Ideaal om deze week mee te starten!
Bekijk het recept voor kipgehakt spiesjes met couscous & yoghurt dip >>

Dinsdag | Pastasalade met tonijn (gezonde versie)

Pastasalade met tonijn

’s Winters gaat mijn voorkeur uit naar warme pasta maar zomers vind ik een pastasalade heerlijk. Deze goed gevulde pastasalade is met tonijn en zonder mayo. Lekker met een bruin (stok)broodje erbij bijvoorbeeld.
Bekijk het recept voor pastasalade met tonijn >>

Woensdag | Zoete knoflook kip uit de oven

Zoete knoflook kip uit de oven

Zoete knoflook kip uit de oven. Dat klinkt toch gewoon al heerlijk? Dat is het ook! Serveer deze kip met (oven)frietjes zodat je de frietjes in de waanzinnig lekkere saus kunt dippen.
Bekijk het recept voor zoete knoflook kip uit de oven >>

Donderdag | Quiche met feta, spinazie en tomaat

Quiche met feta, spinazie en tomaat

Taart maar dan voor het avondeten. Het is maar net hoe je het bekijkt 😉 . Deze met feta, spinazie en tomaat is een plaatsje voor het oog en ook nog eens waanzinnig lekker!
Bekijk het recept voor quiche met feta, spinazie en tomaat >>

Vrijdag | Kipburger

kipburger

Op vrijdag doen we lekker makkelijk en het liefst met een knipoog naar fastfood. Deze kipburgers zijn de lekkerste, malse en smaakvolle kipburgers ooit! En dat zegt wat 😉 .
Probeer ze snel en lees het recept voor kipburger >>

Zaterdag | Zelf groene ijsthee maken

Zelf groene ijsthee maken

Net als ik dol op verfrissende drankjes in de zomer? Maak zelf eens groene ijsthee. Ontzettend makkelijk om te maken en zo lekker! Je kunt de ijsthee helemaal naar je eigen smaak maken, ideaal.
Bekijk het recept voor groene ijsthee >>

Zondag | Frambozen sortbetijs

Frambozen sortbetijs

Die kleur! Zo ontzettend mooi! Ik was aangenaam verrast toen ik dit recept maakte en niet alleen over de kleur. Ook de smaak is verrukkelijk!
Bekijk het recept voor frambozen sortbetijs >>


Bekijk ook mijn andere lekkere recepten of weekmenu’s voor nog meer lekkers en vergeet je niet te abonneren op de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste recepten.

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #EEFKOOKTZO als je een van deze recepten gemaakt hebt. Dat vind ik super leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *