Lekker en makkelijk weekmenu – week 18

Lekker en makkelijk weekmenu – week 18

Lekker en makkelijk weekmenu – week 18. Er staat weer een heerlijk weekmenu voor je klaar! Hopelijk helpt het weer een beetje mee zodat we extra zonnig kunnen genieten van een aantal lekkere voorjaarsgerechten en snelle maaltijden. Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar de recepten en je kunt ze opslaan op je lijstje in je eigen account. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.

Elke vrijdag om 06:00 komt het nieuwe lekker en makkelijk weekmenu online. Meestal gezond en soms wat minder met in het weekend bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Klik op de foto of de naam van het gerecht voor het recept.

HANDIG OM TE WETEN:

 • Klik op de foto of de naam van het gerecht (in het groen) voor het recept.
 • Achter het icoon “????” vind je de bereidingstijd

Maandag | Plaattaart met groene asperges

Plaattaart met groene asperges
Deze maandag is het Koningsdag. Nu ben ik er normaliter helemaal niet weg van, maar sinds ik een dochtertje heb vind ik het wel altijd leuk iets te ondernemen met Koningsdag. Dat gaat hem dit jaar niet worden, maar hopelijk is het mooi weer en kunnen we lekker vertoeven in de tuin. ’s Avonds zet ik deze heerlijke en makkelijke plaattaart op het menu want het is immer meatless monday 😉
???? bereidingstijd | 25 minuten
Bekijk het recept voor plaattaart met groene asperges>>

Dinsdag | Burritos met gehakt

burritos met gehakt
Burritos met gehakt, simpel, maar zo lekker! Deze heerlijke burritos met eigen gemaakte kruidenmix zijn al een succes geweest bij veel van jullie, ik krijg nog regelmatig complimentjes over het recept en zet hem zelf ook graag op tafel.
???? bereidingstijd | 35 minuten
Bekijk het recept voor burritos met gehakt>>

Woensdag | Kip korma

Kip korma
Kip korma is een klassieker uit de Indiase keuken. Dit gerecht met malse kip in een romige, kruidige saus serveer je met groene groenten, rijst en naanbrood. Deze heerlijke curry zet je binnen een half uurtje op tafel, ideaal!
???? bereidingstijd | 30 minuten
Bekijk het recept voor kip korma>>

Donderdag | Moussaka

Moussaka
Griekse moussaka, een waanzinnig lekkere ovenschotel met aubergine, gehakt en aardappelschijfjes. Een makkelijke ovenschotel, maar echt een doorslaand succes!
???? bereidingstijd | 1 uur
Bekijk het recept voor  moussaka >>

Vrijdag | Hamburger van de BBQ

hamburger van de BBQ
Vrijdags doen we altijd lekker én makkelijk met een knipoog naar fastfood. Deze week gaan we voor hamburgers van de BBQ. Ik gok het er gewoon op 😉 Hopelijk is het mooi weer volgende week vrijdag.
???? bereidingstijd | 20 minuten
Bekijk het recept voor hamburger van de BBQ>>

Zaterdag | Aziatische gehaktballetjes met zoete dipsaus

Aziatische gehaktballetjes met zoete dipsaus
Borrelen niet meer van deze tijd? Echt wel! Ook thuis met je eigen gezin kun je het gezellig maken en het wordt helemaal gezellig als je deze heerlijke Aziatische gehaktballetjes op tafel zet.
???? bereidingstijd | 20 minuten
Bekijk het recept voor Aziatische gehaktballetjes met zoete dipsaus>>

Zondag | Aardbeien kwarktaart

Aardbeien kwarktaart
Deze week sluiten we lekker en zoet af met een zomerse aardbeien kwarktaart. Natuurlijk zonder pakje en helemaal zelfgemaakt 😉
???? bereidingstijd | 1 uur
Bekijk het recept voor aardbeien kwarktaart>>

2 reacties op “Lekker en makkelijk weekmenu – week 18

 • Ik krijg bij het opstarten steeds een bericht van je op mijn scherm.
  Daar heb ik een grote hekel aan.
  Wil je mijn adres a.u.b uit uw gegevens verwijderen?
  Wanneer u dat snel doet zal ik uw site nog vaak bezoeken.

  Alvast bedankt.

  • Hi Gerti,

   Als je je hebt aangemeld voor de browser meldingen dan krijg je deze wanneer er een nieuw artikel online komt.
   Jammer om te horen dat je je hiervoor wilt afmelden, maar natuurlijk kan dat.
   Ik kan dit zelf alleen niet voor je doen omdat deze meldingen volledig anoniem zijn, ze worden verstuurd op basis van je browser instellingen en ik kan niet zien wie zich heeft aangemeld (dat is in lijn met de regels van de AVG). Maar je kunt je zelf wel heel eenvoudig afmelden. 
   Uit je e-mail kan ik niet lezen in welke browser je de meldingen krijgt, maar meestal kun je, naast klikken op de melding ook klikken op instellingen daar kun je je afmelden.
   Hier vind je per browser zelfs een handige uitleg hoe je je kunt afmelden voor websites waarbij je (per ongeluk) hebt aangemeld voor pushberichten: https://www.icreatemagazine.nl/workshop/pushmeldingen-websites-uitzetten/Ik hoop je hiermee te hebben geïnformeerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *