Elke week staat er weer een nieuw weekmenu voor je klaar met lekkere en makkelijke recepten. Deze week maken we onder andere shepherd’s pie, een heerlijke pasta ovenschotel en de lekkerste romige broccolisoep. Maak alvast je boodschappenlijstje klaar, dat wordt smullen!
Wil je geen enkel weekmenu missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Verder kun je Eef Kookt Zo natuurlijk ook volgen op social media zoals Instagram, Facebook en Pinterest. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste recepten, menu’s en keuken-tips.
Elke week een lekker en makkelijk weekmenu
Elke vrijdag vind je vanaf 06:00 een nieuw weekmenu. Meestal gezond, soms wat minder maar altijd lekker én makkelijk! Snelle en voedzame maaltijden voor doordeweeks en in het weekend gaan we los met bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Kook ze komende week!
Shepherd's Pie, ook wel bekend als Cottage Pie, is een ovenschotel met kruidig gehakt, groenten en een laagje romige aardappelpuree. Een heerlijk maaltje voor op de dinsdagavond!
Op woensdag gaan we voor kabeljauw uit de oven met groenten waaronder zoete aardappel. Een complete, snelle en écht makkelijke maaltijd met vis, een echte aanrader!
Pasta ovenschotel met kip en broccoli, oftewel pasta al forno. Een heerlijk gevulde ovenschotel met kaas die je zo de oven in schuift. Ideaal op de drukke donderdagavond!
Op vrijdag gaan we zelf pizzadeeg maken. Dit is mijn stap-voor-stap basisrecept om zelf de lekkerste pizza's mee te maken, zo beginnen we het weekend goed!
Op zaterdag maken we de lekkerste romige soep met broccoli. Met dit makkelijke recept maak je binnen een half uurtje een kommetje hartverwarmende broccolisoep!
Zondag is bakdag, en deze zondag gaan we zelf frambozen macarons maken! Absoluut niet moeilijk en zeker de moeite waard om eens te proberen, ze zijn zó lekker!
2 gedachten over “Lekker en makkelijk weekmenu – week 16”
Beste Eef
Allereerst de complimenten voor je leuke recepten. Ik gebruik ze gedeeltelijk of soms zelfs helemaal.
Een kritische noot.
Ik snap helemaal dat jij door iemand betaald moet worden maar een echte kok gebruikt GEEN aviko puree maar maakt die natuurlijk zelf. Is ZOVEEL lekkerder en GEZONDER.
Hi Ineke, wat fijn om te horen dat je geniet van de leuke recepten. Zoals je zelf al aangeeft, is het ook erg belangrijk dat die recepten worden beloont. Je kunt ze immers helemaal gratis en vrijblijvend lezen en gebruiken. De samenwerkingen worden zorgvuldig uitgekozen, dus ook een samenwerking met Aviko. Sommige mensen vinden het erg fijn om een element kant en klaar te kunnen gebruiken, dat scheelt weer tijd! Zelfgemaakte puree is inderdaad fantastisch, daar hebben we ook een recept van. Neem gerust een kijkje; https://www.eefkooktzo.nl/aardappelpuree/
Beste Eef
Allereerst de complimenten voor je leuke recepten. Ik gebruik ze gedeeltelijk of soms zelfs helemaal.
Een kritische noot.
Ik snap helemaal dat jij door iemand betaald moet worden maar een echte kok gebruikt GEEN aviko puree maar maakt die natuurlijk zelf. Is ZOVEEL lekkerder en GEZONDER.
Hi Ineke, wat fijn om te horen dat je geniet van de leuke recepten. Zoals je zelf al aangeeft, is het ook erg belangrijk dat die recepten worden beloont. Je kunt ze immers helemaal gratis en vrijblijvend lezen en gebruiken. De samenwerkingen worden zorgvuldig uitgekozen, dus ook een samenwerking met Aviko. Sommige mensen vinden het erg fijn om een element kant en klaar te kunnen gebruiken, dat scheelt weer tijd! Zelfgemaakte puree is inderdaad fantastisch, daar hebben we ook een recept van. Neem gerust een kijkje; https://www.eefkooktzo.nl/aardappelpuree/