Lekker en makkelijk weekmenu – week 12

Elke week staat er weer een nieuw weekmenu voor je klaar met lekkere en makkelijke recepten. Deze week maken we onder andere chili con carne, kippenvleugeltjes uit de oven en een overheerlijke Speculoos cheesecake. Maak alvast je boodschappenlijstje klaar, dat wordt smullen!

Wil je geen enkel weekmenu missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Verder kun je Eef Kookt Zo natuurlijk ook volgen op social media zoals Instagram, Facebook en Pinterest. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste recepten, menu’s en keuken-tips.

Elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Elke vrijdag vind je vanaf 06:00 een nieuw weekmenu. Meestal gezond, soms wat minder maar altijd lekker én makkelijk! Snelle en voedzame maaltijden voor doordeweeks en in het weekend gaan we los met bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Kook ze komende week!

Maandag – Pasta met champignons

Pasta met champignons

2 personen
20 minuten
4.40 van 96 stemmen
We beginnen de week met spaghetti champignons roomsaus. Comfort food ten top! Pasta in een romige saus met champignons, lekker, makkelijk en snel klaar
Direct naar het recept >>

Dinsdag – Chili con carne

Chili con carne

4 personen
50 minuten
4.55 van 196 stemmen
Een heerlijk recept voor de bekende Mexicaanse stoofschotel: Chili Con Carne. Ontzettend lekker en écht makkelijk om te maken!
Direct naar het recept >>

Woensdag – Broccoli ovenschotel

Broccoli ovenschotel

4 personen
1 uur
4.56 van 47 stemmen
Een heerlijk gerecht uit de oven met gehakt, aardappelschijfjes, broccoli, extra veel kaas en natuurlijk heel veel smaak. Het ideale gerecht voor op de drukke doordeweekse avond.
Direct naar het recept >>

Donderdag – Orzo recept

Orzo recept

4 personen
30 minuten
4.54 van 86 stemmen
Een snelle en makkelijke maaltijd voor op de donderdag. Mega romige orzo met kip en spinazie, deze staat al binnen 30 minuten op tafel!
Direct naar het recept >>

Vrijdag – Kippenvleugels oven

Krokante Kipvleugeltjes uit de Oven e1708433327424

Kippenvleugels oven

8 stuks
45 minuten
4.39 van 112 stemmen
Heerlijke krokante kippenvleugeltjes uit de oven, de ideale start van een mooi weekend als je het mij vraagt! Op en top comfortfood.
Direct naar het recept >>

Zaterdag – Pastinaaksoep

Pastinaaksoep

4 personen
30 minuten
4.25 van 197 stemmen
Een mega makkelijk recept voor een snelle, romige en vegetarische pastinaaksoep met pesto olie. Heerlijk om in het weekend van te genieten!
Direct naar het recept >>

Zondag – Speculoos cheesecake

Speculoos cheesecake

8 personen
2 uur 20 minuten
4.33 van 40 stemmen
Speculoos cheesecake, hier word je blij van! Met een bodem van verkruimelde Speculoos, een romige cheesecakevulling en heel veel Speculoos.
Direct naar het recept >>

2 thoughts on “Lekker en makkelijk weekmenu – week 12

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *