Lekker en makkelijk weekmenu – week 52

Lekker en makkelijk weekmenu – week 52

Lekker en makkelijk weekmenu – week 52, het één na laatste weekmenu van dit jaar alweer! Ik heb weer 7 lekkere ideeën voor je op een rij gezet. Makkelijke maaltijden voor doordeweeks, want het is immers én vakantie én lockdown. Dus wat comfort food is wel op z’n plaats en natuurlijk heb ik ook nog wat last-minute kerst inspiratie voor je meegenomen voor de kerstdagen. Fijne kerstdagen!

Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar de recepten en je kunt ze opslaan op je lijstje in je eigen account. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.

Elke vrijdag kun je op mijn blog terecht voor een lekker en makkelijk weekmenu. Meestal gezond en soms wat minder met in het weekend bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Klik op de foto of de naam van het gerecht voor het recept.

Maandag | Romige risotto met champignons

Romige risotto met champignons

Maandag is het meatless monday en deze maandag zetten we deze romige risotto met champignons op tafel.
???? bereidingstijd | 30 minuten
Bekijk het recept voor romige risotto met champignons >>

Dinsdag | Hutspot

Hutspot

Hutspot! Eén van mijn favoriete stamppotjes. Deze is vega(n) met vega(n) gehaktballetjes, maar je kunt er natuurlijk elk soort vlees/ vleesvervanger bij serveren welke je lekker lijkt.
???? bereidingstijd | 35 minuten
Bekijk het recept voor hutspot >>

Woensdag | Wraps kip pesto

Wraps kip pesto

Wrap-it-up! Wraps met kip, pesto en groenten. Echt een allemansvriend. Zo, zo, zo lekker en zo makkelijk om te maken.
???? bereidingstijd | 20 minuten
Bekijk het recept voor wraps kip pesto >>

Donderdag | Quiche met zalm en broccoli

Quiche met zalm en broccoli

Makkelijk recept voor een heerlijke quiche met zalm, broccoli en een bodem van knapperig filodeeg. Ontzettend makkelijk om te maken en ontzettend lekker!
???? bereidingstijd | 60 minuten
Bekijk het recept voor quiche met zalm en broccoli >>

Vrijdag | Eerste kerstdag

coq au vin

Eerste kerstdag! Ben je nog op zoek naar wat last-minute kerstinspiratie? Hier vind je alle kerstrecepten op een rij. Kook ze deze kerst of support een van de lokale horecazaken als die een lekker afhaalmenu aanbieden. Dat kan natuurlijk ook 🙂
Bekijk alle recept voor kerst >>

Zaterdag | Tweede kerstdag

gourmetten

Tweede kerstdag! Wij gaan tweede kerstdag… *tromgeroffel* gourmetten! Yes, ik vind dat dus superleuk en lekker om te doen. Ik zal volgend jaar ook eens wat gourmetrecepten met je delen want daar kreeg ik vraag naar. Dit jaar lukt dat niet meer want ja, verlof en het is al bijna kerst 😉 . Maar ik heb wel een hele handige checklist met lekkere tips voor je online staan en daar zitten ook wat mini-receptjes tussen, dus doe er je voordeel mee.
Bekijk de handige checklist voor gourmetten >>

Zondag | Gingerbread koekjes

gingerbread koekjes

Een bijzondere kerstvakantie is het dit jaar zeker voor alle kinderen. Daarom zet ik dit recept voor gingerbread koekjes op het menu voor zondag. Lotte, mijn dochter, is dol op koekjes bakken en versieren. Lekker kliederen en daar is dit recept een lekkere en handige basis voor!
???? bereidingstijd | 20 minuten
Bekijk het recept voor gingerbread koekjes >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *