Lekker en makkelijk weekmenu – week 52

Lekker en makkelijk weekmenu – week 52

Lekker en makkelijk weekmenu – week 52. De week van kerst is hier! Ik heb heerlijke maaltijden op het menu voor je gezet rondom de feestdagen en geef je nog wat last-minute kerst-inspiratie & tips. Wist je dat als je naar de recepten gaat, je ze kunt ook opslaan op je lijstje in je eigen account? Nog geen account: maak er een aan door je gratis te registreren.

Elke vrijdag om 06:00 komt het nieuwe lekker en makkelijk weekmenu online. Meestal gezond en soms wat minder met in het weekend bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Klik op de foto of de naam van het gerecht voor het recept.

HANDIG OM TE WETEN:

  • Klik op de foto of de naam van het gerecht (in het groen) voor het recept.
  • Achter het icoon “????” vind je de bereidingstijd

Maandag | Kip met cashewnoten uit de wok

Kip met cashewnoten uit de wok
Nog even een lekkere ‘gewone’ snelle maaltijd deze maandag voor de kerstdagen echt van start gaan. Misschien ben je al lekker vrij en ga je het kerstdiner alvast voorbereiden of je hebt nog een drukke werkdag. Wat het ook is: deze heerlijke en snelle kip cashewnoten uit de wok zet je binnen 30 minuten op tafel, ideaal!
???? bereidingstijd | 30 minuten
Bekijk het recept voor kip met cashewnoten uit de wok>>

Dinsdag | Caesar Maaltijdsalade

Caesar Maaltijdsalade
Kerstavond is voor ons meestal een lekkere, rustige en relaxte avond dus ik zet deze caesar maaltijdsalade op het menu. Nog even een fijne, lichte maaltijd want de komende twee dagen staan in het teken van gezellige afspraken met vrienden en familie en natuurlijk veel lekkere hapjes 😉 .
???? bereidingstijd | 20 minuten
Bekijk het recept voor caesar maaltijdsalade>>

Woensdag | Eerste kerstdag

gingerbread koekjes voor kerst
Eerste kerstdag! Het is zover! Mocht je nog last-minute inspiratie willen doen dan heb ik hier een handig linkje voor je naar alle kerst recepten. Fijne kerstdagen 🙂
Bekijk hier alle kerst recepten>>

Donderdag | Tweede kerstdag: gourmetten

gourmetten
Ga jij net als het gros van Nederland tweede kerstdag gourmetten? Dan heb ik allemaal lekkere tips en een handig lijstje voor je gemaakt met wat je allemaal nodig hebt want deze dame hier is dol op gourmetten met kerst 🙂 .
Bekijk nu het artikel Gourmetten: wat heb je nodig + (lekkere) tips>>

Vrijdag | Ouderwetse Kippensoep

Ouderwetse Kippensoep
Vrijdags doen we altijd lekker én makkelijk met een knipoog naar fastfood. Deze week gaan we voor ouderwetse kippensoep want een lekkere kom soep is ideaal: serveer er brood bij om al die lekkere dips en sausjes van de kerst op te maken.
???? bereidingstijd | 3 uur
Bekijk het recept voor Ouderwetse Kippensoep>>

Zaterdag | Zoete aardappel, kip en groente uit de oven

Zoete aardappel, kip en groente uit de oven
Even een ‘normale’ maaltijd met lekker veel groenten op het menu deze zaterdag. Deze ovenplaat met zoete aardappel kip en groenten is super makkelijk om te maken en de oven doet al het ‘werk’ voor je.
???? bereidingstijd | 1 uur en 15 minuten
Bekijk het recept voor zoete aardappel, kip en groente uit de oven>>

Zondag | Pancakes met havermout en yoghurt

Pancakes met havermout en yoghurt
Deze week sluiten we af met een heerlijk en gezond ontbijtje: pancakes van havermout en yoghurt. Fris, luchtig, makkelijk om te maken en voedzaam. Lekker met vers fruit erbij.
???? bereidingstijd | 15 minuten
Bekijk het recept voor Pancakes met havermout en yoghurt>>

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *