Lekker en makkelijk weekmenu – week 52

Lekker en makkelijk weekmenu – week 52

Lekker en makkelijk weekmenu – week 52, het laatste weekmenu van het jaar alweer! Deze week met natuurlijk de kerstdagen dus dit keer geen 7, maar 6 lekkere en makkelijke recepten want voor de kerstdagen heb ik je de afgelopen tijd ruimschoots voorzien in verrassende, heerlijke recepten 😉 . Bekijk snel het weekmenu én mocht je nog wensen hebben voor het weekmenu van komend jaar? Laat het in de reacties weten dan neem ik het mee!

Elke vrijdag kun je op mijn blog terecht voor een lekker en makkelijk weekmenu. Meestal gezond en soms wat minder met in het weekend bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Klik op de foto of de naam van het gerecht voor het recept.

Maandag | Caesar maaltijdsalade

Caesar Maaltijdsalade

Kerstavond. Misschien moet je nog gewoon werken, misschien heb je al lekker vakantie. Misschien vier je al kerst vanavond en misschien ook niet. Zoveel mensen en zoveel invullingen dus ik kies voor vandaag lekker een maaltijdsalade. Prima als avondeten of als uitgebreide lunch – net wat jouw plannen voor vandaag zijn 😉 .
Bekijk het recept voor Caesar maaltijdsalade >>

Dinsdag & Woensdag | Eerste en tweede kerstdag

Garnalen cocktail

Eerste en tweede kerstdag! Vanaf Sinterklaas tot kerst stond er (bijna) elke dag een nieuw recept voor je klaar. Als het goed is heb je voldoende inspiratie voor de lekkerste kerst recepten van me gehad 😉 Ik wens je dan ook een heel fijne kerst toe <3
Mocht je nog op zoek zijn naar een lekker voorgerecht bekijk dan het recept voor deze garnalencocktail >>

Donderdag | Kippensoep

kippensoep

3e kerstdag! Oftewel, restjesdag 😉 . Misschien heb je nog allerlei lekkere dingen in je koelkast liggen zoals Franse kaasjes, Italiaanse worstjes of diverse groenten die rauw ook heerlijk zijn. Maak er een lekkere tapas avond van met een heerlijke kom zelfgemaakte kippensoep.
Bekijk het recept voor kippensoep >>

Vrijdag | Kipsalon

Kipsalon

Op vrijdag doen we altijd lekker én makkelijk met een knipoog naar fastfood. Dit keer gaan we voor een zelfgemaakte kipsalon, slanker dan die van de afhaal en ik vind hem persoonlijk ook stukken lekkerder 😉 .
Bekijk het recept voor kipsalon >>

Zaterdag | Tosti met zuurkool (wintertosti)

Tosti met zuurkool (wintertosti)

Zuurkool op een tosti? Dat is me toch een partij lekker! Probeer maar eens als je een echte zuurkool liefhebber bent dan wil je deze straks elk weekend maken.
Bekijk het recept voor tosti met zuurkool (wintertosti) >>

Zondag | Wentelteefjes uit de oven met kaneel

Wentelteefjes uit de oven met kaneel

Deze week sluiten we af met wentelteefjes uit de oven met kaneel. Ideaal als je nog wat oud brood over hebt. Lekker met rood fruit!
Bekijk het recept voor wentelteefjes uit de oven met kaneel >>

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *