weekmenu 48

Lekker en makkelijk weekmenu – week 48

Lekker en makkelijk weekmenu – week 48. Er staan weer 7 heerlijke recepten voor je klaar. Lekkere Sinterklaas baksels mogen deze week natuurlijk niet ontbreken, maar ook een winterse ovenschotel, een klassiek rijstgerecht waarop ik onlangs heel veel reacties op kreeg, hamburgers voor op vrijdag en voor in het weekend een lekkere meatloaf zoals de Amerikanen dat noemen. Maak je keuze (of maak ze allemaal 😉 ), bereid je boodschappenlijstje voor en kook ze komende week!

Elke vrijdag kun je op mijn blog terecht voor een lekker en makkelijk weekmenu. Meestal gezond en soms wat minder met in het weekend bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Klik op de foto of de naam van het gerecht voor het recept.

Maandag | Kipragout

Kipragout

Ragout, kipragout. Een klassieker die veel mensen maken tijdens de feestdagen. Maar denk die bladerdeegbakjes eens weg, kook een beetje rijst en wok wat groenten. En je hebt zo een heerlijke, snelle maaltijd met kipragout. Zo lekker!
Bekijk het recept voor kipragout >>

Dinsdag | Ovenschotel met aardappel en spruitjes

Ovenschotel met aardappel en spruitjes

Deze dinsdag gaan we voor een ovenschotel met aardappel en spruitjes. Je kunt deze trouwens prima een dag van te voren voorbereiden mocht je een drukke dag hebben, ideaal!
Bekijk het recept voor ovenschotel met aardappel en spruitjes >>

Woensdag | Gevulde speculaas

Gevulde speculaas

Deze woensdag gooi ik er nog even een lekker Sinterklaas baksel in. Omdat hij weer in het land is en omdat gevulde speculaas nou eenmaal briljant lekker is. Mochten de kids op tijd thuis zijn van school deze woensdag (even afhankelijk van hun rooster uiteraard), duik dan eens samen de keuken in, gezellig!
Bekijk het recept voor gevulde speculaas >>

Donderdag | Kip pilav

Kip pilav

Kip pilav, een heerlijk gerecht waarop ik zo ontzettend veel leuke reacties van jullie heb gekregen! Mocht jij nog een leuke herinnering hebben aan dit gerecht – laat het weten in de reacties, vind ik super leuk om te lezen 🙂 .
Bekijk het recept voor kip pilav >>

Vrijdag | Hamburgers van de grill

Hamburgers van de grill

Vrijdag alweer en zoals je weet doen we op vrijdag lekker én makkelijk met een knipoog naar fastfood. Deze week gaan we voor zelfgemaakte hamburgers van de (contact)grill. Easy peasy en ontzettend lekker.
Bekijk het recept voor hamburgers van de grill >>

Zaterdag | Kipgehaktbrood – gehaktbrood met kipgehakt

Kipgehaktbrood – gehaktbrood met kipgehakt

Dit weekend maken we een lekker, smeuïg gehaktbrood met kipgehakt. Deze is echt favoriet bij ons en vergeet ook zeker niet het sausje voor erover. Die maakt hem nou net zo fantastisch lekker.
Bekijk het recept voor gehaktbrood met kipgehakt >>

Zondag | Kruidnoten fudge

Kruidnoten fudge

Wil je wat lekkers maken deze zondag? Ga dan voor kruidnoten fudge! Super makkelijk om te maken en jongens, dit is me toch een partij lekker! Romige fudge met pure chocolade en kruidige kruidnootjes. Smullen!
Bekijk het recept voor kruidnoten fudge >>

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *