Lekker en makkelijk weekmenu – week 47 2023

Lekker en makkelijk weekmenu – week 47

Elke week staat er weer een nieuw weekmenu voor je klaar met lekkere en makkelijke recepten. Deze week maken we onder andere shepherd’s pie, butter chicken en het recept voor de lekkerste kruidnoten. Maak alvast je boodschappenlijstje klaar, dat wordt smullen!

Wil je geen enkel weekmenu missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Verder kun je Eef Kookt Zo natuurlijk ook volgen op social media zoals Instagram, Facebook en Pinterest. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste recepten, menu’s en keuken-tips.

Elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Elke vrijdag vind je vanaf 06:00 een nieuw weekmenu. Meestal gezond, soms wat minder maar altijd lekker én makkelijk! Snelle en voedzame maaltijden voor doordeweeks en in het weekend gaan we los met bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Kook ze komende week!

Maandag – Pasta champignons

Spaghetti champignons roomsaus

Spaghetti champignons roomsaus

2 personen
20 minuten
4.37 van 90 stemmen
Op meatless monday maken we deze spaghetti champignons roomsaus. Comfort food ten top! Spaghetti in een romige saus van champignons, lekker, makkelijk en snel klaar.
Direct naar het recept >>

Dinsdag – Shepherd’s pie

Shepherd's Pie maken

Shepherd’s Pie (ovenschotel met gehakt)

4 personen
50 minuten
4.63 van 32 stemmen
Shepherd's pie, ook wel bekend als Cottage pie, is een ovenschotel met kruidig gehakt, groenten en romige aardappelpuree. Heerlijk, voedzaam en snel klaar, perfect voor op de drukke (dinsdag)avond!
Direct naar het recept >>

Woensdag – Wraps met kip

Wraps met kip en groenten

Wraps met kip

4 personen
25 minuten
4.23 van 9 stemmen
Op woensdag maken we deze wraps met kip. Een makkelijke, snelle maaltijd van gevulde tortilla wraps met lekker gekruide kip, groenten en crème fraîche.
Direct naar het recept >>

Donderdag – Witlof ovenschotel

Witlof ovenschotel

Witlof ovenschotel

4 personen
1 uur
4.12 van 106 stemmen
Een makkelijk recept voor een heerlijke witlof ovenschotel. Deze ovenschotel met witlof zet je binnen 15 minuten in de oven. Easy peasy op de donderdag!
Direct naar het recept >>

Vrijdag – Butter Chicken

Butter Chicken recept

Butter Chicken

4 personen
30 minuten
4.46 van 231 stemmen
Op vrijdag doen we een knipoog naar fastfood, met deze vrijdag Indiase Butter Chicken. Dit gerecht zet je binnen 30-minuten op tafel en is waanzinnig lekker, een echte aanrader!
Direct naar het recept >>

Zaterdag – Champignonsoep

Champignonsoep

Champignonsoep

4 personen
35 minuten
4.14 van 230 stemmen
Een heerlijk, makkelijk recept voor de romigste champignonsoep. Deze fantastische kom comfortfood is ideaal om op de zaterdag van te genieten.
Direct naar het recept >>

Zondag – Kruidnoten recept

Kruidnoten recept

Kruidnoten

1 grote bak (ca. 500 gram)
45 minuten
4.47 van 30 stemmen
Op zondag gaan we zelf kruidnoten maken, dé Hollandse klassieker! Super leuk om bijvoorbeeld met het hele gezin te maken en van te genieten.
Direct naar het recept >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *