Lekker en makkelijk weekmenu – week 44

Lekker en makkelijk weekmenu – week 44

Lekker en makkelijk weekmenu – week 44, het begint nu toch echt herfst te worden als ik naar buiten kijk en de weersverwachting voor dit weekend mag geloven. Tijd voor een lekker weekmenu met een stoofgerecht uit Indonesië, stoofpeertjes maar ook curry, kip en een heerlijke ovenschotel. Pak een pen en papier en maak alvast je boodschappenlijstje. Fijn weekend en kook ze!

Elke vrijdag kun je op mijn blog terecht voor een lekker en makkelijk weekmenu. Meestal gezond en soms wat minder met in het weekend bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Klik op de foto of de naam van het gerecht voor het recept.

Maandag | Poké bowl met zalm en garnalen

Poké bowl met zalm en garnalen

Een poké bowl is voor mij echt (gezond) comfort food. Makkelijk om te maken en je doet erin wat je lekker vindt. Deze bowl is met veel groenten zoals avocado, komkommer en edamame, lekker!
Bekijk het recept voor poké bowl met zalm en garnalen >>

Dinsdag | Kip in tomatensaus uit de oven

Kip in tomatensaus uit de oven

Laat deze, inmiddels, 3 jaar oude foto je niet voor de gek houden 😉 . Dit gerechtje is heerlijk. De Italianen noemen het “pollo alla pizzaiola” oftewel kip zoals de pizzabakker hem maakt. Klinkt goed? Smaakt goed!
Bekijk het recept voor kip in tomatensaus uit de oven >>

Woensdag | Indiase curry met pompoen

Snelle Indiase curry met pompoen

Kun je net als ik geen genoeg krijgen van pompoen? Maak er dan eens een lekkere (en bovendien snelle) curry mee!
Bekijk het recept voor snelle Indiase curry met pompoen >>

Donderdag | Hete bliksem ovenschotel

Hete bliksem ovenschotel

Een heerlijke, hartverwarmende, typisch Hollandse ovenschotel, hete bliksem. Lekker met romige aardappelpuree en gehakt.
Bekijk het recept voor hete bliksem ovenschotel >>

Vrijdag | Pita met gegrilde kip

Pita met gegrilde kip

Ook deze vrijdag zetten we een lekker typisch vrijdag-proof-recept op het menu, pita met gegrilde kip. Mocht je nou nog iets meer tijd hebben maak dan eens zelf je pitabroodjes. Nóg lekkerder!
Bekijk het recept voor pita met gegrilde kip >>

Zaterdag | Rendang daging

Rendang daging

Rendang daging is een stoofpotje uit de keuken van Indonesië. Ontzettend smaakvol, mals rundvlees met een rijk smaakpalet. Lekker stoven en serveer met een rijst en groenten. Eet smakelijk!
Bekijk het recept voor Rendang >>

Zondag | Stoofpeertjes met bessensap

Stoofpeertjes met bessensap

Heb je ze al gezien in de winkel? Gieser wildemans, ze liggen er weer en dat betekent maar één ding: stoofpeertjes. Maak ze lekker deze zondag. Ruikt je huis heerlijk van én je hebt de hele week wat lekker bij het avondeten, als toetje of voor bij je ontbijt. Smullen!
Bekijk het recept voor stoofpeertjes met bessensap >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *