Lekker en makkelijk weekmenu – week 32

Lekker en makkelijk weekmenu – week 32

Lekker en makkelijk weekmenu – week 32. Hopelijk hebben we lekker weer en kunnen volop dineren in de tuin of op het balkon. Deze week doen we dat met een zomerse salade met meloen, snelle wraps, een avondje “niet-zo-gewoontjes” AGV en we sluiten de week op zondag lekker zoet en zondig af met zelfgemaakt chocolade ijs. Kook ze en een fijn weekend!

Elke vrijdag kun je op mijn blog terecht voor een lekker en makkelijk weekmenu. Meestal gezond en soms wat minder met in het weekend bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Klik op de foto of de naam van het gerecht voor het recept.

Maandag | Hasselback potatoes

Hasselback potatoes

Vandaag lekker gewoon met een AGV-tje. Dus aardappeltjes, groente en een stukje vlees, vis of vega. Iets minder “gewoontjes” maak je het door hasselback potatoes te maken, extra lekker.
Bekijk het recept voor hasselback potatoes >>

Dinsdag | Salade met meloen en ham

Salade met meloen en ham

Het is weer helemaal de tijd voor meloenen, heerlijk! Hoe genieten je daar het beste van? Door er een lekkere salade mee te maken! Bruin broodje erbij en je hebt een heerlijke, makkelijke maaltijd die je, als het even kan, lekker in de tuin of op je balkon op kunt eten.
Bekijk het recept voor salade met meloen en ham >>

Woensdag | Quiche lorraine met prei en spekjes

Quiche lorraine met prei en spekjes

Een quiche is altijd een goed idee. Je kunt hem namelijk prima voorbereiden (wordt ‘ie alleen maar lekkerder van) en je hebt er weinig omkijken naar. Helemaal lekker met een frisse salade erbij.
Bekijk het recept voor quiche lorraine met prei en spekjes >>

Donderdag | Wraps met sla, bacon, kip en mango

Wraps met sla, bacon, kip en mango

Nog een lekkere, snelle, zomerse maaltijd maak je met deze wraps gevuld met sla, bacon, kip en mango. Een heerlijke combinatie in een wrap.
Bekijk het recept voor wraps met sla, bacon, kip en mango >>

Vrijdag | Bietenburger

bietenburger

Een dagje vega deze vrijdag maar wel lekker én makkelijk zoals elke vrijdag! Vandaag zetten we deze gezonde bietenburger op het menu en jongens dames, hij is heerlijk!
Bekijk het recept voor bietenburger >>

Zaterdag | Courgette van de grill

Courgette van de grill

Hopelijk kan dit weekend weer de BBQ aan! Dan maak ik deze heerlijke gegrilde courgette met de lekkerste kruidendressing weer eens. Smullen!
Bekijk het recept voor courgette van de grill >>

Zondag | Chocolade ijs

Chocolade ijs

Op zondag mag je jezelf best een beetje verwennen en dat doe je goed met zelfgemaakt chocolade ijs. Dit ijs maak je zonder ei dus ook geschikt voor zwangere dames en kleine kindjes.
Bekijk het recept voor chocolade ijs >>


Bekijk ook mijn andere lekkere recepten of weekmenu’s voor nog meer lekkers en vergeet je niet te abonneren op de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste recepten.

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #EEFKOOKTZO als je een van deze recepten gemaakt hebt. Dat vind ik super leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *