Lekker en makkelijk weekmenu – week 20

Elke week staat er weer een nieuw weekmenu voor je klaar met lekkere en makkelijke recepten. Deze week maken we onder andere zalige beef stroganoff, lekkere wraps met gehakt en fluffy banaan pannenkoeken in het weekend. Maak alvast je boodschappenlijstje klaar, dat wordt smullen!

Wil je geen enkel weekmenu missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Verder kun je Eef Kookt Zo natuurlijk ook volgen op social media zoals Instagram, Facebook en Pinterest. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste recepten, menu’s en keuken-tips.

Elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Elke vrijdag vind je vanaf 06:00 een nieuw weekmenu. Meestal gezond, soms wat minder maar altijd lekker én makkelijk! Snelle en voedzame maaltijden voor doordeweeks en in het weekend gaan we los met bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Kook ze komende week!

Maandag – Witlofsalade

Witlofsalade

4 personen
20 minuten
4.26 van 310 stemmen
We beginnen de week met een lekkere witlofsalade met appel, kaas, rozijnen, walnoten en een frisse zoet-zure dressing. Ideaal als onderdeel van een AGV-tje of als maaltijdsalade.
Direct naar het recept >>

Dinsdag – Beef Stroganoff

Beef stroganoff

4 personen
2 uur 10 minuten
4.28 van 11 stemmen
Op dinsdag zetten we een heerlijk bordje comfort food op tafel met deze beef Stroganoff bestaande uit mals vlees in een zalige, romige champignonsaus. Een fantastische Russische klassieker!
Direct naar het recept >>

Woensdag – Kip jambalaya

Kip jambalaya

4 personen
30 minuten
4.73 van 18 stemmen
We breken de week met jambalaya met kip. Een heerlijke kruidige rijstschotel met kip en chorizo. Comfort food ten top deze Amerikaanse jambalaya.
Direct naar het recept >>

Donderdag – Wraps met gehakt

Wraps met gehakt

6 personen
30 minuten
4 van 1 stem
Wraps met gehakt en groenten. Een lekkere en écht makkelijke maaltijd! Ook nog eens voedzaam, een ideaal recept voor drukke donderdagen!
Direct naar het recept >>

Vrijdag – Pulled pork slowcooker

Pulled pork slowcooker

10 broodjes pulled pork
5 uur 45 minuten
4.48 van 94 stemmen
We sluiten de week goed af met deze pulled pork uit de slowcooker. Langzaam gegaard mals varkensvlees. Ontzettend lekker en ook makkelijk om te maken.
Direct naar het recept >>

Zaterdag – Zalmsalade

Zalmsalade

6 broodjes
15 minuten
4.46 van 11 stemmen
Simpele zalmsalade, onwijs makkelijk én lekker! Perfect voor de zaterdag als beleg op je (lunch)broodje, voor bij de BBQ of bij de borrel!
Direct naar het recept >>

Zondag – Banaan pannenkoeken

Banaan pannenkoeken

16 pannenkoeken
30 minuten
5 van 7 stemmen
Zondag wordt een heerlijke dag, want dan zetten we deze heerlijke fluffy bananen pannenkoeken of tafel. Een hele goede start van dag!
Direct naar het recept >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *