Lekker en makkelijk weekmenu – week 19

Lekker en makkelijk weekmenu – week 19

Elke week staat er weer een nieuw weekmenu voor je klaar met lekkere en makkelijke recepten. Deze week maken we onder andere het witte goud oftewel asperges met hollandaisesaus, een op en top Mexicaanse ovenschotel en voor Moederdag maken we een aardbeien kwarktaart. Maak alvast je boodschappenlijstje klaar, dat wordt smullen!

Wil je geen enkel weekmenu missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Verder kun je Eef Kookt Zo natuurlijk ook volgen op social media zoals Instagram, Facebook en Pinterest. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste recepten, menu’s en keuken-tips.

Elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Elke vrijdag vind je vanaf 06:00 een nieuw weekmenu. Meestal gezond, soms wat minder maar altijd lekker én makkelijk! Snelle en voedzame maaltijden voor doordeweeks en in het weekend gaan we los met bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Kook ze komende week!

Maandag – Asperges met hollandaisesaus

Asperges met hollandaisesaus, ham en ei

Asperges met hollandaisesaus

2 personen
25 minuten
4.25 van 70 stemmen
We starten de week met een lekker en écht makkelijk recept voor asperges met snelle hollandaisesaus, ham en ei. Ik ben dol op het witte goud!
Direct naar het recept >>

Dinsdag – Babi pangang

Babi pangang

Babi pangang

4 personen
1 uur 30 minuten
4.34 van 93 stemmen
Babi pangang zelf maken is een eitje met dit makkelijke recept voor de lekkerste babi pangang net zoals bij het Chinees restaurant. Lekker voor op de dinsdag!
Direct naar het recept >>

Woensdag – Tagliata

Tagliata - biefstuksalade

Tagliata

2 personen
15 minuten
4.56 van 56 stemmen
We breken de week met een heerlijke tagliata. Dat is een Italiaanse biefstuk salade en zet je binnen 15 minuten al op tafel.
Direct naar het recept >>

Donderdag – Mexicaanse ovenschotel

Mexciaanse ovenschotel

Mexicaanse ovenschotel

6 personen
40 minuten
4.29 van 7 stemmen
Op donderdag gaan we voor een Mexicaanse ovenschotel. Een soort lasagne maar dan met wraps, chilibonen, een lekker kruidig gehaktmengsel en gesmolten kaas, heerlijk!
Direct naar het recept >>

Vrijdag – Zuurvlees

Zuurvlees

Zuurvlees

6 personen
15 uur 15 minuten
4.37 van 11 stemmen
We luiden het weekend in met Limburgs zuurvlees. Een goed gekruide runderstoof met Vlaamse frieten, echt comfortfood als je het mij vraagt!
Direct naar het recept >>

Zaterdag – Bruine bonensoep

Bruine bonensoep

Bruine bonensoep

6 personen
14 uur
4.25 van 12 stemmen
Op zaterdag maken we een op en top Hollandse maaltijdsoep: bruine bonensoep. Helemaal zelfgemaakt, rijk van smaak en ook nog eens erg voedzaam!
Direct naar het recept >>

Zondag – Aardbeien kwarktaart

Aardbeien kwarktaart

Aardbeien kwarktaart

8 puntjes
1 uur
4.35 van 86 stemmen
Vandaag is het Moederdag! En welke moeder wordt er nu niet gelukkig van een zelfgemaakte aardbeien kwarktaart zonder pakje of zakje?! Aanrader!
Direct naar het recept >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *