Lekker en makkelijk weekmenu – week 18 - 2021

Lekker en makkelijk weekmenu – week 18 – 2021

Lekker en makkelijk weekmenu – week 18 . Er staat weer een lekker weekmenu voor je klaar met gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin met onder andere een heerlijke romige pasta met garnalen, die ook nog eens heel simpel om te maken is. Maar ook ‘gewoon’ een lekkere Hollandse andijviestamppot. De zondag is deze week extra speciaal, want dan is het Moederdag en staat er een toplijstje met de allerlekkerste ontbijtrecepten voor je klaar! Maak je boodschappenlijstje compleet en kook ze volgende week!

Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar de recepten en je kunt ze opslaan op je lijstje in je eigen account. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.

Elke vrijdag kun je op mijn blog terecht voor een lekker en makkelijk weekmenu. Meestal gezond en soms wat minder met in het weekend bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Kook ze komende week!

Maandag | Foe yong hai

foe yong hai

Maandag is het meatless monday en deze maandag zetten we deze heerlijke foe yong hai op tafel.
???? bereidingstijd | 20 minuten
Bekijk het recept voor foe yong hai  >>

Dinsdag | Andijviestamppot

andijviestamppot

Op dinsdag gaan we voor een heerlijk Hollands maaltje. Namelijk andijviestamppot, een van mijn favorieten onder de stamppotten. En ook nog eens zo op tafel, ideaal.
???? bereidingstijd | 25 minuten
Bekijk het recept voor andijviestamppot  >>

Woensdag | Pasta met garnalen

pasta met garnalen

Soms, of eigenlijk vaak, kan simpel zo lekker zijn. Dat bewijst dit gerecht maar weer eens. Deze romige pasta met garnalen maak je namelijk in een handomdraai, maar is ook verrukkelijk. Probeer ‘m eens zou ik zeggen!
???? bereidingstijd | 20 minuten
Bekijk het recept voor pasta met garnalen >>

Donderdag | Enchiladas

enchiladas

Tijd voor een feestje voor het hele gezin! Op deze dag staan er namelijk enchiladas met kip op het menu. En geloof mij maar, die zijn fan-tas-tisch lekker en ook nog eens zo klaar. Wat wil je nog meer?
???? bereidingstijd | 30 minuten
Bekijk het recept voor enchiladas >>

Vrijdag | Hamburger

hamburger recepten

Op vrijdag doen we altijd lekker en makkelijk met een knipoog naar fastfood. Deze vrijdag gaan we voor een lekkere hamburger. Je kunt er zelf een kiezen van dit heerlijke lijstje met hamburger recepten.
Bekijk de hamburger recepten >>

Zaterdag | Tomatensoep

tomatensoep

Nom nom nom, op zaterdag staat er weer een heerlijk vers soepje op het menu. We gaan namelijk tomatensoep maken. Een romige soep bomvol smaak. Lekker!
???? bereidingstijd | 30 minuten
Bekijk het recept voor tomatensoep  >>

Zondag | Ontbijt recepten Moederdag

ontbijt recepten Moederdag

Deze zondag is het Moederdag. Wil jij jouw moeder verwennen met een lekker ontbijtje? Dan heb ik een toplijstje voor je met ontbijt recepten Moederdag, van pancakes met aardbeien tot gevulde croissants, hier gaat jouw moeder zéker blij van worden. Fijne Moederdag!
Bekijk het recept voor ontbijt recepten Moederdag >>

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *