Weekmenu 17

Lekker en makkelijk weekmenu – week 17

Lekker en makkelijk weekmenu – week 17. Met deze week lekkers voor Pasen op het menu, mijn favoriete curry, heerlijke wraps, ouderwetse gehaktballen, vegetarische quiche en meer. Bekijk snel het weekmenu en maak je boodschappenlijstje voor komende week compleet. Kook ze!

Elke vrijdag kun je op mijn blog terecht voor een lekker en makkelijk weekmenu. Meestal gezond en soms wat minder met in het weekend bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Klik op de foto of de naam van het gerecht voor het recept.

HANDIG OM TE WETEN:

  • Klik op de foto of de naam van het gerecht (in het groen) voor het recept.
  • Achter het icoon “🕑” vind je de bereidingstijd
  • Achter het icoon “🍴” vind je tips hoe je de maaltijd (indien mogelijk) kunt voorbereiden.

Maandag | Mini pavlova met lemon curd

Mini pavlova met lemon curd
Zien ze er niet schattig uit? Deze mini schuimbakjes hebben een vulling van lemon curd. Makkelijk om te maken en je steelt de show tijdens het Paasontbijt of de Paasbrunch deze tweede Paasdag.
🍴 mealprep | Je kunt de bakjes 1 tot 2 dagen van te voren maken. Vul ze vlak voor je ze gaat serveren.
🕑 bereidingstijd | 2 uur
Bekijk het recept voor mini pavlova met lemon curd>>

Dinsdag | Kip tandoori

kip tandoori
Dit recept voor kip tandoori wordt druk bezocht op mijn blog. Het is immers ook een heerlijk recept dus ik zet hem deze week weer op het menu! Helemaal lekker met zelfgemaakt naanbrood.
🍴 mealprep | Marineer de kip alvast 1 dag van te voren.
🕑 bereidingstijd | 25 minuten
Bekijk het recept voor kip tandoori>>

Woensdag | Aspergequiche

Aspergequiche
Deze vegetarische ✅ aspergequiche is echt een aanrader! Het seizoen van asperges is maar kort dus geniet ervan zo lang het kan 😉
🍴 mealprep | Je kunt de quiche een dag van te voren klaarmaken.
🕑 bereidingstijd | 35 minuten
Bekijk het recept voor Aspergequiche>>

Donderdag | Gehaktballen

gehaktballen
Vandaag staat een ouderwetse avondje AGV (Aardappel, Groente, Vlees) op het menu. Lekker met zelfgemaakte gehaktballen en dit recept is van niemand minder dan Jonnie Boer van restaurant de Librije, lekker dat ze zijn!
🍴 mealprep | Je kunt de gehaktballen 1-2 dagen van te voren maken (worden ze alleen maar lekkerder van)
🕑 bereidingstijd | 1 uur en 5 minuten
Bekijk het recept voor gehaktballen>>

Vrijdag | Snelle Turkse pizza

snelle turkse pizza
Vrijdags doen we altijd lekker én makkelijk met een knipoog naar fastfood. Deze week gaan we voor een snelle Turkse pizza.
🕑 bereidingstijd | 30 minuten
Bekijk het recept voor snelle Turkse pizza>>

Zaterdag | Hele kip uit de oven met sinaasappel en rozemarijn

Hele kip uit de oven met sinaasappel en rozemarijn
Ben je nog een beetje in de stemming van de Paasdagen? Ga deze zaterdag dan voor een heerlijke hele kip uit de oven met de steengoede combinatie van sinaasappel en rozemarijn, smullen!
🕑 bereidingstijd | 2 uur en 15 minuten
Bekijk het recept voor hele kip uit de oven met sinaasappel en rozemarijn>>

Zondag | Rabarber toetje met aardbei en speculaas

Rabarber toetje met aardbei en speculaas
Ook rabarber is weer in het seizoen en daarom zetten we deze week niet 1, maar 2 echte seizoensproducten op het menu. Dat doen we door dit heerlijke toetje met rabarber, aardbei en speculaas. Een fantastisch lekkere combinatie.
🕑 bereidingstijd | 15 minuten
Bekijk het recept voor rabarber toetje met aardbei en speculaas>>

Eef

Eef

Wat leuk dat je een van mijn recepten gaat maken. Ik vind het super leuk om jullie creaties te zien! Laat het weten via Instagram of Facebook door de hashtag #EEFKOOKTZO te gebruiken of tag mij in je bericht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eef - Eef Kookt Zo

Welkom!

Hier deel ik al mijn keukengeheimen met je. Lekkere, écht makkelijke gerechten die elke thuiskok kan maken.

Wekelijks komen er nieuwe recepten online. Elke vrijdag een lekker & écht makkelijk weekmenu. Afgewisseld met mijn ultieme kooktips, tips voor restaurants of bestemmingen waar je blij van wordt en soms een persoonlijke kijkje achter de schermen. Kook ze!

Liefs,
Eef

Social Media

Nieuwsbrief

Favorieten

Op de hoogte blijven

Je kunt Eefkooktzo.nl volgen via Facebook, Instagram, Bloglovin’, Pinterest en Twitter. Heb je vragen en/of opmerkingen dan hoor ik dat natuurlijk graag! 

Scroll naar top