Lekker en makkelijk weekmenu – week 14. Elke week staat er weer een nieuw weekmenu voor je klaar met lekkere en makkelijke recepten. Deze week maken we onder andere verrukkelijke ajam smoor, zalige Franse uiensoep en we maken zelf frikandelbroodjes. Maak alvast je boodschappenlijstje klaar, dat wordt smullen!
Wil je geen enkel weekmenu missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Verder kun je Eef Kookt Zo natuurlijk ook volgen op social media zoals Instagram, Facebook en Pinterest. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste recepten, menu’s en keuken-tips.
Elke week een lekker en makkelijk weekmenu
Elke vrijdag vind je vanaf 06:00 een nieuw weekmenu. Meestal gezond, soms wat minder maar altijd lekker én makkelijk! Snelle en voedzame maaltijden voor doordeweeks en in het weekend gaan we los met bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Kook ze komende week!
We starten de week met romige broccoli stamppot met zongedroogde tomaten. Een simpele vegetarische stamppot die binnen 20 minuten op tafel staat, ideaal!
Op dinsdag maken we ajam smoor. Heerlijke gestoofde kip in een zalige saus op basis van ketjap en specerijen. Fantastisch comfort food met een exotisch tintje!
We luiden het weekend in met de allerlekkerste gekruide kip drumsticks met een fantastische marinade. Simpel, smaakvol en ontzettend lekker bij een AGV'tje!
In het weekend maken we Franse uiensoep, een waanzinnig lekkere soep. Met gekarameliseerde ui en stukjes stokbrood met gesmolten kaas: een Frans feestje in een kom!
Frikandelbroodjes, wie kent ze niet? Met mijn makkelijke recept maak je ze in een handomdraai in een lekkere snack formaat. Heerlijk voor bij de zondagse borrel!