Lekker en makkelijk weekmenu – week 1. Het eerste weekmenu van het nieuwe jaar staat online! Ik hoop dat jullie een fijne jaarwisseling hebben gehad (ondanks dat het misschien niet zo was als gepland). Het eerste weekmenu van het nieuwe jaar ziet er wat anders uit dan je gewend bent, ik heb namelijk wat handige dingetjes toegevoegd…
Vanaf nu gaat het weekmenu er zo uit zien. Het lijkt voor een heel groot deel op het weekmenu wat je al gewend was, maar nu staan de voedingswaarden er alvast bij, voor hoeveel personen het is én zelfs de beoordeling die het recept heeft gekregen van jullie. Handig hè?! Mocht je nog iets missen of liever anders willen zien, dan hoor ik het natuurlijk ook graag van je. P.s. (net zoals het altijd al was) klik op de foto, naam van het recept of op de button om naar het recept te gaan.
Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar de recepten en je kunt ze opslaan op je lijstje in je eigen account. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.
Elke vrijdag kun je op mijn blog terecht voor een lekker en makkelijk weekmenu. Meestal gezond en soms wat minder met in het weekend bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Kook ze komende week!
Kinge says:
Zou je wat vaker, bijvoorbeeld drie keer per week, aardappelrecepten in het menu kunnen plaatsen?
Eef says:
Ik probeer zoveel mogelijk af te wisselen omdat wij dit zelf ook doen, maar ik kan zeker ook wat vaker aardappels meenemen in het menu. Ga ik voor je doen 🙂
Roelie says:
Ik zoek echt weekmenu,s waar geen aparte eten in voorkomt bv geen havermouth of advocado niet veel vis hou alleen van gerookte zalm eigenlijk zoek ik gewoon normaal eten wat we vroeger aten was ik altijd op een goed gewicht maar door al dat gebakken en apart eten ik zie door de bomen het bos niet meer vr gr roelie
Eef says:
Hi roelie, dankjewel voor je reactie. Dan ben je denk ik bij mijn weekmenu’s niet helemaal aan het juiste adres. Ik hou juist van afwisseling en naast de ‘ouderwetse Hollandse pot’ maak ik ook graag gerechten uit andere landen dus daarin komt natuurlijk ook weleens avocado of soortgelijke ingredienten in voor. Maar ik maak ook graag lekkere ovenschotels met aardappel of pasta bijvoorbeeld dus kies eruit wat je lekker vindt 🙂
Willem Pieter van der Voordt says:
Hoi Eef,
Ik heb altijd de witlof een bittere smaak gevonden, toch spreken er een hoop mensen er erg smaakvol over.
Nu wilde ik vragen of je ( ik ) die bittere smaak eruit kan halen. Ik lees het menu en dat ziet er lekker uit maar dan lees ik witlof en denk oh das niet voor mij.
Hopelijk heb je een goede tip ( of twee ???? )
Vriendelijke groet,
Willem Pieter
Eef says:
Ja altijd even de kern eruit snijden dus het kontje en dan dat harde in de witlof. Dat is heel bitter en niet lekker, ik snij het er altijd ruim uit en heb daardoor geen bittere witlof. Hopelijk heb je hier iets aan 🙂