Traybake met aardappel

6 x traybake recepten

6 x traybake recepten waarmee je snel én makkelijk een volledige maaltijd op tafel tovert! En weet je wat nog het allerfijnste is? Lekker weinig afwas! Deze traybakes bereid je namelijk in één bakplaat of ovenschaal, easy peasy!

Traybake recepten, 6 variaties uit de oven

Met deze 6 traybake recepten kun je in een handomdraai een complete maaltijd bereiden. Of je nu van kip, vlees of vis houdt.. hieronder vind je 6 heerlijke variaties! Je kunt een traybake natuurlijk ook heel makkelijk vegetarisch of veganistisch maken, wees lekker creatief!

Ik heb een fijne selectie voor je gemaakt, van een klassieke traybake met Mediteraanse kippenbouten tot een hartverwarmende traybake met pompoen, spruiten en saucijs. Kook ze! 

6 x traybake recepten

Traybake met broccoli

1. Traybake kip, broccoli en aardappel

Snel, makkelijk en super lekker! De traybake bestaat uit lekker malse kippenbouten, gebakken aardappelpartjes en gegrilde broccoli met een simpele Mediteraanse kruiding.

Bekijk het recept voor traybake kip, broccoli en aardappel >>

Kabeljauw uit de oven

2. Vis uit de oven

Een heerlijke, voedzame traybake met kabeljauw en zoete aardappel. Heerlijk met ravigotte- of tartaarsaus. Bomvol groenten en binnen driekwartier op tafel! Wie wil dat nou niet?

Bekijk het recept voor vis uit de oven >>

Traybake met aardappel

3. Traybake

Een makkelijke, kleurrijke en gezonde traybake met een Grieks tintje door de marinade van de kip en de feta die er overheen wordt gekruimeld. Dat geeft extra veel smaak, zó lekker!

Bekijk het recept voor traybake >>

Kip piri piri uit de oven

4. Kip piri piri oven

Kip piri piri uit de oven a la niemand minder dan Jamie Oliver. Een lekker, makkelijk, simpel recept voor een malse kip piri piri uit de oven met ongelooflijk lekkere aardappeltjes!

Bekijk het recept voor kip piri piri oven >>

Traybake met pompoen, zoete aardappel en spruitjes

5. Traybake zoete aardappel

Een smaakvolle, hartverwarmende traybake met pompoen, zoete aardappel, saucijzen en krokante spruitjes. Heerlijke smaken, écht een plaat vol lekkers!

Bekijk het recept voor traybake zoete aardappel >>

Zoete aardappel, kip en groente uit de oven

6. Kip met groenten uit de oven

Het recept voor zoete aardappel, kip en groente uit de oven. Een makkelijk, kleurrijk en gezonde traybake die je in een handomdraai uit de oven tovert!

Bekijk het recept voor kip met groenten uit de oven >>

3 thoughts on “6 x traybake recepten

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *