Vegetarische dumplings met een heerlijke vulling van shiitake paddestoelen, knoflook en smaakmakers zoals sojasaus en sesamolie. Een beetje chilivlokken voor een pittig tintje en je hebt zo een heerlijke vega dumpling.
Vorige maand maakte ik heerlijke Chinese dumplings met kip en die vielen zo in de smaak dat ik ook een vegetarische variant heb gemaakt met shiitake. Superlekker, makkelijk om te maken en zo op haha 😉 .
Bert Woudenberg says:
Hoi,
Kun je ze ook in de stoomoven klaarmaken?
En zo je kunnen beschrijven hoe?
Misschien ga ik een poging wagen om ze te maken!
Groet,
Bert
Eef says:
Ik heb geen stoomoven dus geen flauw idee hoe zoiets zou moeten werken, daar kan ik je niet mee helpen helaas 🙂
ivo says:
hoe kan je die vellen zelf maken
Eef says:
daar vind je ongetwijfeld meerdere recepten voor op het wereldwijde web 😉