Stoofperentaart

Stoofperentaart

Stoofperentaart. Met frangipane. Moet ik nog meer zeggen? Wauw, wat een heerlijk taartje is dit geworden. Zoet en licht kruidig door de stoofperen en nootachtig en zijdezacht door de frangipane, mét een kruidige koekbodem waarin ik wat speculaaskruiden heb gedaan. Echt een super lekker taartje, en ook nog eens heel erg eenvoudig maken. Ik deel het recept voor deze taart van stoofperen heel graag met je!

Zodra het herfst is en de winter nadert, is het ook weer tijd om stoofpeertjes te maken. Voor deze taart heb ik mijn eigen recept voor stoofperen zonder alcohol gebruikt. Die maak ik met bessensap, zo lekker! Daardoor worden de peertjes heerlijk van smaak en kunnen ook de kleinste thuis ervan genieten want geen alcohol.

Stoofperentaart

Stoofperentaart Pinterest Collage

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeel dit recept