Pindakaas

Pindakaas

Pindakaas. Wie is er niet groot mee geworden? Hier stond vroeger standaard de Calvé pindakaas pot op tafel tijdens het ontbijt én de lunch. Maar wist je dat het ook heel makkelijk zelf kunt maken? De ingrediënten die je hiervoor nodig hebt zijn pinda’s, zout en een beetje olie. Dat is alles!

En het is ook nog eens in een kwartiertje klaar. Echt waar, zo simpel is het. Het is eigenlijk een kwestie van pinda’s roosteren (want dat geeft simpelweg vééééél meer smaak dus sla die stap niet over) en dan fijnmalen in een keukenmachine met een snuf zout en eventueel een beetje olie tot je de gewenste consistentie hebt. Makkelijker wordt het niet. En dan heb je dus zelf pindakaas gemaakt, superleuk toch? En zelfgemaakt is en blijft het allerlekkerst 😉

Pindakaas

Pindakaas Pinterest Collage

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeel dit recept