weekmenu 27

Lekker, makkelijk en gezond weekmenu – week 27

Gister het weekmenu gemist? Dat kan kloppen. Ik lag helaas donderdagavond op bed met migraine 🙁 Dat komt niet vaak voor, meestal heb ik mijn planning voor de komende week helemaal rond maar dat zul je altijd zien hé?! Een dagje later maar hopelijk niet té laat voor je en kun je nu nog snel je boodschappen lijstje aanvullen want ik heb weer heel veel lekkers voor je in petto deze week!

Elke vrijdag om 06.30 uur kun je op mijn blog terecht voor een lekker, makkelijk en meestal gezond weekmenu. Meestal gezond omdat je op zondag vaak een lekker baksel of uitgebreid ontbijt kunt vinden. Klik op de foto of de naam van het gerecht voor het recept. Met welke recepten ga jij aan de slag komende week?

Maandag | Hasselback potatoes

Hasselback potatoes

Hasselback potatoes zijn aardappels die je in hele dunne plakjes snijdt terwijl je de onderkant vast laat zitten. Vervolgens breng je ze lekker op smaak en bereid je ze in de oven. Vrijwel geen omkijken naar! Deze maandag eet ik ze met een lekkere karbonade en worteltjes, een goed begin van de week! Bekijk het recept voor hasselback potatoes>>

Dinsdag | Kip Parmezaan met pasta

Kip Parmezaan

Pasta, soms heb ik er zo’n trek in! Deze dinsdag gaan we voor kip Parmezaan met pasta oftewel kip met een krokant jasje van o.a. Parmezaanse kaas geserveerd met pasta, tomatensaus (die je lekker op smaak maakt) én mozzarella. Kijk als dat niet lekker klinkt, weet ik het ook niet meer 😉 . Bekijk het recept voor kip Parmezaan met pasta >>

Woensdag | Quiche Lorraine met prei

image1 2 Snapseed

Inmiddels staat dit recept alweer ruim 2 jaar op mijn blog en hij is heerlijk! Deze week ga ik hem ook weer maken en hopelijk heb ik tussen het klussen ook even tijd om een nieuwe foto te maken want deze foto is wel erg aan de kleine kant 😉 . Gelukkig kun je hem wel goed zien en ik krijg er in ieder geval direct trek van! Bekijk het recept voor de quiche lorraine met prei >>

Donderdag | Wrap mango kip

Wrap mango en kip

Deze wrap mango kip is echt favoriet van mijn vriend en stiekem ook van mij. Hij is heerlijk, redelijk gezond en lekker snel klaar! Mocht het zonnetje zich niet laten zien volgende week zet je hem er in ieder geval met dit recept even mee op tafel. Bekijk het recept voor de wrap mango kip >>

Vrijdag | Krokante kipnuggets met Doritos

Krokante kipnuggets met Doritos

Een perfect gerecht voor een easy peasy friday zijn deze krokante kipnuggets met Doritos. Serveer ze met een lekkere chili saus, frietjes en een frisse salade. Lekker en makkelijk, precies zoals het diner op de vrijdag moet zijn! Bekijk het recept voor krokante kipnuggets met Doritos >>

Zaterdag | Hete tosti met gehakt

Hete tosti met gehakt (vlamtosti)

Tijd voor een goede lunch deze zaterdag en hoe kan dat beter dan met een lekkere hete tosti met gehakt? Deze tosti heeft het allemaal: krokant brood, kaas en waanzinnig lekker, licht pittig gekruid gehad. Geniet dit weekend van deze heerlijke lunch! Bekijk het recept voor een hete tosti met gehakt >>

Zondag | M&M koekjes

M&M koekjes

Om koekjes te gaan bakken heb je eigenlijk nooit een excuus nodig maar mocht je er een zoeken heb ik genoeg opties voor je. Bijvoorbeeld: zondag is bakdag en dit ga ik bakken, ik had nog M&M’s liggen, de roomboter moet op, we hebben niets lekkers in huis… Bekijk het recept voor M&M koekjes >>


Bekijk ook mijn andere lekkere recepten voor nog meer lekkers en vergeet je niet te abonneren op de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste recepten.

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #EEFKOOKTZO als je een van deze recepten gemaakt hebt. Dat vind ik super leuk!

10 thoughts on “Lekker, makkelijk en gezond weekmenu – week 27

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *