Lekker en makkelijk weekmenu – week 5

Elke week staat er weer een nieuw weekmenu voor je klaar met lekkere en makkelijke recepten. Deze week maken we onder andere varkenshaas uit de oven, pasta met zalm en vegan bananenbrood. Maak alvast je boodschappenlijstje klaar, dat wordt smullen!

Wil je geen enkel weekmenu missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Verder kun je Eef Kookt Zo natuurlijk ook volgen op social media zoals Instagram, Facebook en Pinterest. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste recepten, menu’s en keuken-tips.

Elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Elke vrijdag vind je vanaf 06:00 een nieuw weekmenu. Meestal gezond, soms wat minder maar altijd lekker én makkelijk! Snelle en voedzame maaltijden voor doordeweeks en in het weekend gaan we los met bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Kook ze komende week!

Maandag – Risotto champignons

Risotto champignons

2 personen
30 minuten
4.41 van 173 stemmen
Risotto, perfect voor meatless monday! Deze romige risotto is echt comfortfood en met dit makkelijke recept zet jij dit gerecht met champignons zo op tafel.
Direct naar het recept >>

Dinsdag – Varkenshaas uit de oven

Varkenshaas uit de oven

4 personen
35 minuten
4.67 van 12 stemmen
Varkenshaas uit de oven. Dit is dé ideale manier om een perfect rosé varkenshaasje te bakken en helemaal niet moeilijk. Met spek of ham voor een extra feestelijke touch!
Direct naar het recept >>

Woensdag – Butter Chicken

Butter Chicken

4 personen
30 minuten
4.46 van 231 stemmen
Butter Chicken is een recept uit de Indiase keuken en zó ontzettend lekker. Dit gerecht zet je binnen 30-minuten op tafel, ideaal op de woensdagavond!
Direct naar het recept >>

Donderdag – Pasta met zalm

Pasta met zalm

2 personen
20 minuten
4.33 van 34 stemmen
Op donderdag gaan we voor pasta met zalm. Simpel, makkelijk om te maken, snel klaar en ontzettend lekker! Met heerlijke zalm, goede pasta en verse groenten.
Direct naar het recept >>

Vrijdag – Big Mac wraps

Big mac wraps

8 wraps
25 minuten
4.56 van 34 stemmen
Op vrijdag doen we weer een knipoog naar fastfood met de welbekende Big Mac wraps. Echt ontzettend lekker én makkelijk, aanrader!
Direct naar het recept >>

Zaterdag – Kippensoep

Kippensoep

4 personen
3 uur
4.26 van 1067 stemmen
Op zaterdag maken we zelf ouderwetse kippensoep. Hartverwarmend lekker, ontzettend makkelijk en het perfecte weekend-klusje!
Direct naar het recept >>

Zondag – Vegan bananenbrood

Vegan bananenbrood

10 plakjes
55 minuten
4.21 van 108 stemmen
Vegan bananenbrood: lekker & verantwoord. Ideaal om mee te nemen of om meteen op te eten! Perfect om te bakken op de zondag.
Direct naar het recept >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *