Lekker en makkelijk weekmenu – week 41 2021

Lekker en makkelijk weekmenu – week 41 2021

Lekker en makkelijk weekmenu – week 41 . Er staat weer een lekker weekmenu voor je klaar met gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin. Met onder andere een goedgevulde en gezonde traybake met kip, aardappel en groenten, heerlijke Surinaamse saoto soep, de lekkerste poké bowl met gebakken zalm en we sluiten deze week af met een waanzinnig lekkere ‘skillet cookie’ (geloof mij, die wil je!) Maak je boodschappenlijstje compleet en kook ze volgende week!

Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar de recepten en je kunt ze opslaan op je lijstje in je eigen account. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.

Weekmenu – elke week een lekker weekmenu met écht makkelijke recepten

Elke vrijdag kun je op mijn blog terecht voor een lekker en makkelijk weekmenu. Meestal gezond en soms wat minder met in het weekend bijvoorbeeld een lekker baksel of uitgebreid ontbijt. Kook ze komende week!

Maandag | Spaghetti aglio e olio

spaghetti aglio e olio

Maandag is het meatless monday en deze maandag zetten we deze heerlijke spaghetti aglio e olio op tafel.
Bereidingstijd | 15 minuten
Bekijk het recept voor spaghetti aglio e olio >>

Dinsdag | Traybake kip

traybake kip

Op dinsdag staat er een heerlijke traybake met aardappel, groenten en kip in Griekse sferen op het menu. Supermakkelijk en gezond!
Bereidingstijd | 1 uur 15 minuten
Bekijk het recept voor traybake kip >>

Woensdag | Poké bowl met gebakken zalm

poké bowl met gebakken zalm

Ben jij ook zo dol op poké bowl? Ik vind het fantastisch! En deze met gebakken zalm is net even wat anders dan anders, echt een aanrader.
Bereidingstijd | 30 minuten
Bekijk het recept voor poké bowl met gebakken zalm >>

Donderdag | Quiche spinazie gorgonzola

quiche spinazie gorgonzola

Voor een echt goede quiche mag je mij zéker bellen. En deze heerlijke vegetarische quiche met spinazie en gorgonzola is verrukkelijk!
Bereidingstijd | 50 minuten
Bekijk het recept voor quiche spinazie gorgonzola >>

Vrijdag | Taquitos

taquitos

Op vrijdag doen we altijd lekker en makkelijk met een knipoog naar fastfood. Deze vrijdag gaan we voor taquitos, lekker!
Bereidingstijd | 45 minuten
Bekijk het recept voor taquitos >>

Zaterdag | Saoto soep

saoto soep

We pakken uit met een heerlijke pan goedgevulde Surinaamse saoto soep dit weekend. Gezellige soep om met elkaar lekker van te genieten.
Bereidingstijd | 45 minuten
Bekijk het recept voor saoto soep >>

Zondag | Skillet cookie

Blije kip - recept + verpakking

Wist je trouwens dat het vandaag, 8 oktober, Wereld ei-dag is? Deze heerlijke ‘skillet cookie’ oftewel een XXL koek uit de oven maakte ik met de biologische eieren van Blije Kip eieren. Ik kies altijd bewust voor welke eitjes ik ga in supermarkt of bij de boer zelf. 

De biologische eieren van Blije kip zijn een bewuste keuze en ze  voldoen aan verschillende onafhankelijke keurmerken zoals het ‘On the way to PlanetProof’ keurmerk, EKO keurmerk, Bio keurmerk en het drie sterren Beter Leven Keurmerk. Je vindt ze gewoon bij de AH en Jumbo om de hoek. Zo weet je zeker dat je kippen een beter leven hebben gehad. Een kleine moeite, met een groot effect. Op de website van Blije kip kun je er nog meer over lezen >>

Psstttt… het recept voor deze skillet cookie komt aanstaande dinsdag al online dus hou de website goed in de gaten! Wil je dan direct aan de slag? Zorg dan dat je de volgende ingrediënten alvast in huis hebt: zelfrijzend bakmeel, chocolade in stukjes, pretzels, roomboter, kristalsuiker, bruine basterdsuiker, bakingsoda vanille extract en natuurlijke de biologische eieren van Blije Kip. (En roomijs voor erbij kan ik je ook zeker aanraden 😉 )
In samenwerking met Blije kip eieren. 

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Blije kip eieren. Ik bepaal zelf met welke merken/ bedrijven ik samenwerk.
Hierdoor kies ik er bewust voor om alleen samen te werken met bedrijven en merken waar ik volledig achter sta
.
Lees voor meer informatie mijn disclaimer
.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *