fbpx
Vegan wrap hapjes

Vegan wrap hapjes

Vegan wrap hapjes. Een lekker en makkelijk vegan borrelhapje met wraps, zongedroogde tomaten, baba ganoush, komkommer en spinazie. Een feestje om op tafel te zetten!

Wrap hapjes doen het op de meeste verjaardagen altijd erg goed. Lekker, makkelijk om te maken en niet te vergeten, goed voor te bereiden. Ik heb veel verschillende recepten voor borrelhapjes op mijn blog staan, maar nog niet zoveel wrap hapjes en dat terwijl ik ze dus vaak zelf ook maak voor verjaardagen. Tijd om daar verandering in te brengen en de recepten met jullie te delen!

Vegan borrelhapjes

De tijd om alleen maar wat rauwkost met een dip op tafel te zetten als je bezoek krijgt die vega(n) eten, is natuurlijk allang voorbij. De meeste mensen weten inmiddels wel dat vegan helemaal niet saai en alleen rauwe groenten hoeft ze zijn. Integendeel!

Vegan borrelhapjes

Vegan wrap hapjes

Neem nou deze vegan wrap hapjes: simpel, makkelijk om te maken, maar tegelijkertijd ook echte smaakbommetjes door de combinatie van knapperige groenten, smaakvolle zongedroogde tomaat en romige baba ganoush. Niets saais aan en zelfs degene die niet vega(n) zijn zullen hier hun handen niet vanaf kunnen houden! Dus zorg dat je er genoeg maakt πŸ˜‰ .

Je kunt deze wraps trouwens prima een dag van te voren maken. Wikkel de gevulde wrap stevig op in plastic folie en snij hem past vlak voor het serveren. Om te zorgen dat de wrap niet te vochtig wordt, snij je dan de zaadlijsten uit de komkommer en dep je de zongedroogde tomaten even droog met een keukenpapiertje.

Vegan wrap hapjes met baba ganoush

Vegan wrap hapjes

Vegan borrelhapje met wraps, baba ganoush en groenten
5 van 1 stem
Voorbereiding: 5 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Totale tijd: 10 minuten
Hoeveelheid: 20 hapjes

Wat heb je nodig (ingrediΓ«nten):

  • 2 tortilla wraps
  • 4 eetlepels baba ganoush
  • Β½ komkommer
  • 4 eetlepels zongedroogde tomaten
  • 2 handjes spinazie

ZO MAAK JE HET (bereidingswijze):

  • Verwarm de wraps even kort in de oven of in een koekenpan zoals aangegeven op de verpakking.
  • Besmeer ze, eenmaal afgekoeld, met de baba ganoush.
  • Snij de komkommer en de zongedroogde tomaat in dunne repen.
  • Verdeel deze samen met de spinazie over de wraps.
  • Rol de wraps stevig op en snij er plakjes van met een dikte van ongeveer 2 centimeter. Serveer direct.

voedingswaarden (per persoon/ portie):

CalorieΓ«n: 25kcal | Koolhydraten: 3g | Eiwitten: 1g | Vetten: 1g | Verzadigd vet: 1g
WIL JE DIT RECEPT OPSLAAN?Maak dan snel Γ©n gratis een eigen account aan.

Vegan wrap hapjes

Vegan wrap hapjes Pinterest Collage

Eef

Eef

Wat leuk dat je een van mijn recepten gaat maken. Ik vind het super leuk om jullie creaties te zien! Laat het weten via Instagram of Facebook door de hashtag #EEFKOOKTZO te gebruiken of tag mij in je bericht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeel dit recept




Eef - Eef Kookt Zo

Welkom!

Hier deel ik al mijn keukengeheimen met je. Lekkere, Γ©cht makkelijke gerechten die elke thuiskok kan maken.

Wekelijks komen er nieuwe recepten online. Elke vrijdag een lekker & Γ©cht makkelijk weekmenu. Afgewisseld met mijn ultieme kooktips, tips voor restaurants of bestemmingen waar je blij van wordt en soms een persoonlijke kijkje achter de schermen. Kook ze!

Liefs,
Eef

Social Media

Nieuwsbrief

Favorieten

Op de hoogte blijven

Je kunt Eefkooktzo.nl volgen via Facebook, Instagram, Bloglovin’, Pinterest en Twitter. Heb je vragen en/of opmerkingen dan hoor ik dat natuurlijk graag!Β 

Scroll naar top