Volg mij:
Persoonlijk

Kijkje achter de schermen: april

Terug van weggeweest, het kijkje achter de schermen. Direct ook een maand met veel leuke dingen want jongens wat was het druk! Lekker druk met veel leuke dingen en de leukste leuke dingen (dat is wel heel veel “leuk” achter elkaar ūüėČ )¬†zie je terug in een “Kijkje achter de schermen: april“.

De maand begon direct goed want le boyfriend was jarig. Een gezellig begin van de maand wat we uiteraard hebben gevierd met vrienden en familie en natuurlijk met zelfgemaakte taart. Ik maakte een heerlijke chocolade frambozen fudgetaart en een ouderwetse appeltaart. Beide recepten ga je snel terugzien.

Chocolade frambozen fudgetaart

Wat vind je trouwens van het toffe bordje? Dit bordje komt uit de nieuwe collectie van Pip Studio. Ik kreeg onder andere dit prachtige bordje opgestuurd en vond hem perfect passen bij de heerlijke zoete chocolade frambozen fudgetaart.

De postbode had het deze maand maar wat druk met alle pakketjes die binnen kwamen. Lekkere drankjes, verse groenten en fruit, servies en de foodybox Pasen. Meer dan genoeg inspiratie om lekkere dingen mee (of op) te maken, leuk! Op Instagram deel ik vaak een kijkje achter de schermen dus mocht je het leuk vinden om direct up-to-date te zijn dan kun je me daar ook vinden ūüėČ .

Het was overigens ook een maand met¬†veel uitnodigingen voor allerlei leuke¬†persevents, de een nog leuker dan de ander. Gezien ik ook nog voor de “baas” moet werken heb ik niet altijd tijd om naar alle¬†events te gaan maar als het even kan maak ik er graag tijd voor vrij.

Zo kwam het dat ik lunchte in een stal tussen de pasgeboren lammetjes en kalfjes op een Amsterdamse boerderij (te schattig!) om vervolgens weer opeens middenin Amsterdam aan de cappuccino te sippen tijdens een ander leuk event. Daarnaast had ik nog een persdiner aan de gezellige keukentafel van Christine en een BBQ event waar ik met foodie-friend én collega Sandra heen ging. Ook was ik aanwezig bij HET culi-event van het jaar namelijk de Culiperslunch waar je inmiddels alles over hebt kunnen lezen. Het is altijd zo leuk om tijdens die events ook mede-bloggers te ontmoeten of juist weer te spreken.

Na de Culiperslunch vloog ik dezelfde middag naar Kopenhagen. Klinkt leuk¬†maar het was voor¬†een werkgerelateerde trip (hoewel dat natuurlijk ook leuk is maar dat terzijde ūüėČ ). Gelukkig¬†had ik ook even¬†de kans om een klein rondje door de hoofdstad van Denemarken te wandelen¬†en kon ik¬†het welbekende Nyhavn nog even snel op de foto zetten. Zo leuk al die gekleurde huisjes!

Deze maand gaf ik je ook een kijkje in onze nieuwe keuken. Super leuk om al jullie reacties te lezen en helemaal tof dat zelfs Keuken Kampioen¬†een blog over ‘Keuken ontwerpen‘ heeft geschreven naar aanleiding van mijn artikel. Inmiddels zijn we bezig met de laatste loodjes van de verbouwing en zo werd de extra vrije dag op Koningsdag ook benut voor het klussen. Ons¬†huis is zo veranderd en veel ruimer geworden de afgelopen tijd en ik kan nu al bijna niet meer kan voorstellen hoe het eerst was.

Vergeet ik helemaal dat we ook nog Pasen hebben gehad deze maand. Die twee dagen hebben we benut om even bij te komen van de afgelopen drukke weken. Uiteraard ben ik lekker de nieuwe keuken ingedoken en aten (of beter gezegd brunchte) we tijdens Pasen gezellig met familie. De afgelopen maand heb ik dan ook weer veel lekkere recepten gemaakt die je binnenkort uiteraard allemaal terug gaat zien zoals deze zachte zoete broodjes, yum ūüėÄ !

Aangezien ik deze maand nog mijn auto heb staan krabben (serieus!) hoop ik in mei op beter weer maar de vooruitzichten voor deze week zijn alleen niet “je-van-het”.¬†Toch heb ik gisteravond DE waterijs vorm besteld waar ik al een jaar naar zocht dus ik ga -hoe dan ook- deze maand waterijsjes maken ūüėČ . Verder staan er weer een paar hele leuke events op het programma, klussen we nog even door en wie weet wat nog meer… Je leest het volgende maand allemaal!

Deel dit bericht
Vorig artikel Volgend artikel

Ook lekker...

6 Reacties

  • Beantwoorden Sandra

    Wat een toffe maand was het! Zo h√© die fudgetaart ziet er echt goddelijk uit zeg, kan niet wachten op het recept ūüôā

    1 mei 2017 at 18:03
    • Beantwoorden Eef

      Hahaha dank je wel! Hij komt er snel aan ūüôā

      6 mei 2017 at 21:11
  • Beantwoorden Lianne

    Dat bordje ziet er zeker leuk uit, maar wat erop ligt, dat ziet er enorm lekker uit! Ik ben waanzinnig benieuwd naar het recept! ūüôā

    1 mei 2017 at 22:54
    • Beantwoorden Eef

      Dank je wel! Het recept komt snel online ūüôā

      6 mei 2017 at 21:12
  • Beantwoorden kelly

    Wat een mooie fotos. Vooral van dat lammetje!!! Nu gelijk trek in asperges,is alweer even geleden. Fijn dat je keuken nu weer glad is. Geeft ook rust. Benieuwd naar je chocoladetaart recept,volgens mij om te smullen.

    2 mei 2017 at 18:56
    • Beantwoorden Eef

      Lief he dat lammetje! Zeker, zo fijn dat de keuken af is. Je weet waar je me kunt vinden de komende tijd ūüėČ

      6 mei 2017 at 21:13

    Laat een reactie achter