Kijkje achter de schermen: april

Terug van weggeweest, het kijkje achter de schermen. Direct ook een maand met veel leuke dingen want jongens wat was het druk! Lekker druk met veel leuke dingen en de leukste leuke dingen (dat is wel heel veel “leuk” achter elkaar šŸ˜‰ )Ā zie je terug in een “Kijkje achter de schermen: april“.

De maand begon direct goed want le boyfriend was jarig. Een gezellig begin van de maand wat we uiteraard hebben gevierd met vrienden en familie en natuurlijk met zelfgemaakte taart. Ik maakte een heerlijke chocolade frambozen fudgetaart en een ouderwetseĀ appeltaart.Ā Beide recepten ga je snel terugzien.

Chocolade frambozen fudgetaart

Wat vind je trouwens van het toffe bordje? Dit bordjeĀ komt uit de nieuwe collectie van Pip Studio. Ik kreeg onder andere dit prachtige bordje opgestuurd en vond hem perfect passen bij deĀ heerlijke zoete chocolade frambozen fudgetaart.

De postbode had het deze maand maar wat druk met alle pakketjes die binnen kwamen. Lekkere drankjes, verse groenten en fruit, servies en de foodybox Pasen. Meer dan genoeg inspiratie om lekkere dingen mee (of op) te maken, leuk! Op Instagram deel ik vaak een kijkje achter de schermen dus mocht je het leuk vinden om direct up-to-date te zijn dan kun je me daar ook vinden šŸ˜‰ .

Het was overigens ook een maand metĀ veel uitnodigingen voor allerlei leukeĀ persevents, de een nog leuker dan de ander. Gezien ik ook nog voor de “baas” moet werken heb ik niet altijd tijd om naar alleĀ events te gaan maar als het even kan maak ik er graag tijd voor vrij.

Zo kwam het dat ik lunchte in een stal tussen de pasgeboren lammetjes en kalfjes op een Amsterdamse boerderij (te schattig!) om vervolgens weer opeens middenin Amsterdam aan de cappuccinoĀ te sippen tijdensĀ een ander leuk event. Daarnaast had ik nog eenĀ persdiner aan de gezelligeĀ keukentafel van ChristineĀ en een BBQ event waar ik met foodie-friend Ć©n collega SandraĀ heen ging. Ook was ik aanwezig bij HET culi-event van het jaar namelijk de CuliperslunchĀ waar je inmiddels alles over hebt kunnen lezen. Het is altijd zo leuk om tijdens die events ookĀ mede-bloggers te ontmoeten of juist weer te spreken.

Na de Culiperslunch vloog ik dezelfde middag naar Kopenhagen. Klinkt leukĀ maar het was voorĀ een werkgerelateerde trip (hoewel dat natuurlijk ook leuk is maar dat terzijde šŸ˜‰ ). GelukkigĀ had ik ook evenĀ de kans om een klein rondje door de hoofdstad van Denemarken te wandelenĀ en kon ikĀ het welbekende Nyhavn nog even snel op de foto zetten. Zo leuk al die gekleurde huisjes!

Deze maand gaf ik je ook een kijkje in onze nieuwe keuken. Super leuk om al jullie reacties te lezen en helemaal tof dat zelfs Keuken KampioenĀ een blog over ‘Keuken ontwerpen‘ heeft geschreven naar aanleiding van mijn artikel. Inmiddels zijn we bezig met de laatste loodjes van de verbouwing en zo werd de extra vrije dag op Koningsdag ook benut voor het klussen. OnsĀ huis is zo veranderd en veel ruimer geworden de afgelopen tijd en ik kan nu al bijna niet meer kan voorstellen hoe het eerst was.

Vergeet ik helemaal dat we ook nog Pasen hebben gehad deze maand. Die twee dagen hebben we benut om even bij te komen van de afgelopen drukke weken. Uiteraard ben ik lekker de nieuwe keuken ingedoken en aten (of beter gezegd brunchte) we tijdens Pasen gezellig met familie. De afgelopen maand heb ik dan ook weer veel lekkere recepten gemaakt die je binnenkort uiteraard allemaal terug gaat zien zoals deze zachte zoete broodjes, yum šŸ˜€ !

Aangezien ik deze maand nog mijn auto heb staan krabben (serieus!) hoop ik in mei op beter weer maar de vooruitzichten voor deze week zijn alleen niet “je-van-het”.Ā Toch heb ik gisteravond DE waterijs vorm besteld waar ik al een jaar naar zocht dus ik ga -hoe dan ook- deze maand waterijsjes maken šŸ˜‰ . Verder staan er weer een paar hele leuke events op het programma, klussen we nog even door en wie weet wat nog meer… Je leest het volgende maand allemaal!

6 thoughts on “Kijkje achter de schermen: april

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *