Kerstbrood ster. Zin in een lekker borrelbrood voor de kerstdagen? Deze broodster met pesto is makkelijk om te maken, heel erg lekker en ziet er natuurlijk echt uit als een plaatje. Laat je daardoor trouwens niet afschrikken, want het is echt een makkelijk én lekker recept! Ik neem je stap voor stap mee.
Ik ben gek op brood bakken en zeker met de feestdagen bak ik graag een ‘speciaal’ brood. Haal dat trouwens niet door elkaar met een ‘ingewikkeld’ brood, want het hoeft echt niet altijd iets heel uitgebreids te zijn. Daar is dit kerstster brood wel het bewijs van, ook met een makkelijk brood recept kun je zelf zeker iets indrukwekkends op tafel zetten!
Allard Williane says:
Kan ik ipv.melk ook water gebruiken?
Eef says:
Dat kan, melk zorgt echter wel voor een zachter eindresultaat
Allard Williane says:
Juist uit de oven, lekker maar ga voor volgende maar snuifje suiker, overheersend in brood. Functie toch alleen voor gisting.
Juliette says:
Ziet er goed uit! Bij stap 8 zijn er toch 16 inkepingen nodig? (Niet 8?).
Eef says:
Heb je helemaal gelijk in, ik heb het direct aangepast 🙂
Angela says:
Hi,
Is de oventemperatuur gebaseerd op een heteluchtoven of een elektrische oven?
Eef says:
Elektrisch, staat ook in het recept (boven- en onderwarmte) 😉