Hoeraeefkooktzo2jaar

Hoera! Eef Kookt Zo 2 jaar + winactie

Precies op de dag af bestaat Eef Kookt Zo vandaag 2 jaar. Het is cliché maar ik zeg het toch: wat is de tijd snel gegaan! Vandaag even een terugblik op het afgelopen jaar én ik heb een hele leuke winactie voor je in petto…

Op 28 november 2014 kwam Eef Kookt Zo online. Het eerste artikel ooit was het recept voor gember worteltjes. Tja, wat kan ik daarover zeggen. Heerlijk recept, vre-se-lijke foto en misschien niet bepaald een voor de hand liggend recept om als eerste op je blog te plaatsen.

Even terugblikken

Het afgelopen jaar heb ik veel toffe dingen mogen meemaken door en voor mijn blog. Zo werk ik, mede door mijn blog, inmiddels in de online marketing. Dat is denk ik wel één van de tofste dingen.

Ook heb ik vele leuke events mogen meemaken zoals een BBQ event in de winter, een sushi workshop, een cheesecake workshop, varen in Amsterdam, rondlopen door een oude chocolade fabriek en nog veel meer. Voor het eerst ging ik professionele samenwerkingen aan én is Eef Kookt Zo sinds deze maand ook ingeschreven bij de KvK. Dit jaar verscheen ik in 2 kookboeken die zojuist bij de Xenos zijn verschenen en heb ik nog veel meer leuke, toffe, verrassende dingen mogen doen maar ik houd het hierbij. Voor het weer een ellenlange blogpost wordt en ik toch waarschijnlijk weer wat vergeet 😉 .

Dankbaar

Allereerst wil ik mijn vriend bedanken voor zijn tips, het feit dat hij toch altijd naar mijn gebabbel luistert over het blog en het soms niet erg vindt om te wachten met eten tot het op de foto staat. Mijn vader voor zijn fotografie en Photoshop tips en het feit dat ik zoveel van hem leer én natuurlijk ook voor het prachtige logo dat hij gemaakt heeft! Mijn moeder voor al haar kooktips en dat we zo lekker kunnen kletsen over koken. Mijn vriendinnen en foodie friends die ik natuurlijk ook lastig val met al mijn gebabbel over de website en overenthousiasme. Mijn collega’s voor het sparren over dingetjes voor de website en mijn schoonzusje omdat zij altijd alles deelt en liked op facebook. Dank je wel!

Zeker niet in de laatste plaats wil ik ook jou, als bezoeker bedanken. Elke maand komen hier meer dan 50.000 unieke bezoekers op bezoek en dat vind ik tof! Reacties die worden achter gelaten op mijn blog of op social media, foto’s van mijn recepten die worden gedeeld en de mailtjes. Of je nu een stille volger bent of een actieve, bedankt dat je elke keer weer een kijkje komt nemen. Vind ik leuk!

staafmixer

Winactie!

Om jou te bedenken heb ik een toffe winactie. Ik mag namelijk in samenwerking met het leukste online warenhuis van Nederland, fonQ een staafmixer cadeau geven ! Deze prachtige, bordeaux rode staafmixer van het merk Russel Hobbs. Het is een 3 in 1 staafmixer. Je kunt er namelijk mee hakken, kloppen, mengen en pureren met deze staafmixer.

Hij bestaat uit, jawel, een hele fijne sterke staafmixer. Een mixer waarmee je slagroom of eiwitten kunt opkloppen. Een handige maatbeker waarin je smoothies kunt pureren en een hakmes. Het hakmes bevestig je in het bijgeleverde bakje. Dit bakje heeft een mooi middelgroot formaat en is daardoor ideaal om voor alledaagse klusjes te gebruiken zoals het hakken van ui, knoflook en groenten.

Deze staafmixer is vaatwasserbestendig en het hakmes en de staafmixer zijn van RVS. Zelf heb ik deze staafmixer van Russel Hobbs al even in huis. Ik ben er zo blij mee! De staafmixer en alle opties heb ik natuurlijk uitgebreid getest en ik kan niet anders zeggen dat het echt een aanwinst is om in huis te hebben!

Hoe kun je meedoen aan de winactie?

Laat in de reacties achter welk gerecht jij zou willen maken met deze staafmixer. Voor een extra winkans volg je natuurlijk mijn blog op Facebook en laat je onder dit bericht op Facebook ook een reactie achter.

Op maandag 5 december informeer ik de winnaar persoonlijk dus zorg dat je een juist e-mail adres invult. Succes!

43 reacties op “Hoera! Eef Kookt Zo 2 jaar + winactie

 • Lieve Eef,
  Wat gaat de tijd snel inderdaad, van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je “kindje”. En ik lees dus al 2 jaar lang met veel plezier je blog! Ik ben ontzettend trots op je hoe je het allemaal zo mooi hebt neer gezet en wat je allemaal bereikt hebt!

  En met de staafmixer zou ik lekker pannenkoekenbeslag maken. En kruidendokter en aiolie. Maar dan niet in combinatie, dat lijkt me minde lekker…..

 • Anita Lanters zegt:

  Van harte Eef! Ik vind dat je een super leuke blog hebt. Ik zou met de staafmixer de Butter Chicken maken. Die is waanzinnig lekker. Ik ben eigenlijk niet zo’n fan van Indiaas eten, maar dit heeft mijn mening doen veranderen.

 • Annemiek van Zon zegt:

  Gefeliciteerd Eef, ik volg je nog niet zo lang, door de Foodblogswap kwam ik je tegen. Maar nu volg ik je op meerdere plaatsen, wat leuk al zoveel bezoekers!!

 • Jij ook gefeliciteerd Eef ! Boj mij komt Sarah vandaag op bezoek en daarom zou ik een lekkere voedzame snelle pompoensoep met deze staafmixer willen maken ! Gr

 • Demi | StudioKOOK zegt:

  Wauw, twee jaar alweer! Gefeliciteerd 🙂
  Ik doe graag mee met de winactie. Wat ik met de staafmixer zou maken.. Natuurlijk de heerlijkste soepen, maar ook dressings en toetjes (om onderdelen van het gerecht lekker luchtig mee te maken). Een staafmixer is natuurlijk onmisbaar in de keuken.

 • Gefeliciteerd Eef! Supertof, wees trots op jezelf wat je allemaal bereikt hebt met je blog de afgelopen twee jaar. Ga zo door zou ik zeggen. 🙂

 • Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Ik volg je al een tijdje op facebook en maak regelmatig iets van je site. Maar ik heb geen idee of dat al vanaf het begin is. De tijd gaat soms zo snel voorbij. Ik ga in ieder geval je Baba Ganoush maken met deze staafmixer. Maar naast dit heerlijke smeerseltje zullen er vele recepten volgen.
  Bedankt voor je inspiratie en ga vooral zo door zou ik zeggen.

 • Wauw, gefeliciteerd met het 2 jarig bestaan van je website! Time flies! Ontzettend leuk om te lezen wat je door jouw blog allemaal hebt kunnen bereiken en hebt mogen meemaken. Je mag trots zijn op jezelf!

  Tuurlijk doe ik ook graag mee met de winactie, een goede staafmixer doet wonderen voor je gerecht 😉

  Geniet ervan he! Liefs, Merel

 • Gefeliciteerd Eef! Goed bezig! Super leuke winactie ook 🙂 Ik wil al heel lang homemade pesto maken dus dat zou heel goed uitkomen Nogmaals gefeliciteerd, en dat je nog vele jaren mag bloggen!

 • Wow alweer 2 jaar!gefeliciteerd en nog veel jaren te gaan met heerlijke recepten!
  Met de staafmixer zou ik o.a heerlijke fruithapje en groentehapjes voor mijn dochtertje maken,maar natuurlijk ook nog andere lekker recepten van je site!
  Ik ga hard duimen!

 • Gefeliciteerd! En wat een bezoekersaantallen zeg, daar kan ik alleen maar van dromen haha! Ik heb al een staafmixer, dus ik sla deze winactie even over.

  • Toch super lief dat je even een reactie achterlaat! Ik blijf maar dank je wel schrijven maar dat geldt natuurlijk voor elke felicitatie 🙂

 • Sofie colasse zegt:

  Dag Eef,
  Ben zo blij dat ik je onlangs vond op instagram! Je maakt super lekkere dingetjes en het ziet er altijd zo mooi uit!!

  Proficiat met je jubileum, er komen vast nog veel jaren bij!!

  Ik zou heel graag de mixer winnen, omdat net vandaag de mijne het heeft laten afweten bij het maken van avocado dip:-(
  Maar ook omdat ik heel graag eens macarons zou willen maken, en met de verschillende opzetstukjes gaat dat zeker lukken!
  Zo wil ik graag mijn ouders en zus( een echte amateurkok) verrassen tijdens het kerstfeest!!

  Fingers crossed dus maar!

 • Hilde Roovers zegt:

  Gefeliciteerd! Wat leuk ook al die bedankjes. Herkenbaar ;).
  Als ik zo’n mooie staafmixer zou winnen dan maakte ik pesto, basilicumolie, pompoensoep.. en nog veel meer!

 • Gefeliciteerd met het 2-jarig bestaan van je blog! Ik doe heel erg graag mee, want ik ben al een tijdje op zoek naar een keukenmachine waar ik ook kleinere dingen in kan fijnmalen. Daar lijkt mij deze heel erg handig voor! Bijvoorbeeld knoflook of het maken van een dadelmengsel voor beslag van gezonde brownies.

 • Linda Raaijmakers zegt:

  Ikzelf zou hier heerlijke courgettesoep mee maken maar manlief zou hem gebruiken voor zijn verrukkelijke tapenade 😀 die mag met kerst zeker niet ontbreken 😀

 • Allereerst gefeliciteerd met dit jubileum!

  Ik zou deze staafmixer vooral inzetten voor het maken van soepen denk ik. Om te beginnen voor zoeteaardappelsoep of pompoensoep.

 • HAPPY TWO YEARS ANNIVERSARY!

  Wat een ontzettend leuke win actie.
  Ik zou er ten eerste lekkere smoothies mee maken. Toevallig heeft onze mixer het afgelopen week begeven… ik maak regelmatig smoothies en mijn moeder gebruikt deze vaak bij het koken dus dit zou echt een perfecte timing zijn.

  Wat betreft je blog, keep on doing the good work!

  Groetjes Eline

 • kim meysmans zegt:

  Wauw wat lief van je om dit weg te geven
  Ik ben helemaal gek op soep maar hou niet van soep met stukjes dus deze moet echt wel gemixt worden…Jammer genoeg heeft mijn oude beestje het begeven en ben ik voorlopig soep met stukjes aan het eten en hoop ik op dit prachtige exemplaar 😉

 • Allereerst nogmaals gefeliciteerd met je anniversary! En ten tweede: wat een geweldige kleur! Ik zou hem altijd op mijn aanrecht laten staan omdat hij er zo mooi uit ziet 🙂 Het is moeilijk om een gerecht te kiezen omdat ik bijna dagelijks wel iets maak met mijn oude kleine staafmixer setje. Maar ik gebruik hem toch wel voornamelijk om noten en dadels in te malen zodat ik gezonde taartbodems kan maken.

 • kelly van voorden zegt:

  Oohhh…en ja ik doe graag mee!!Ik volg je al vanaf t begin met veel plezier omdat je precies dezelfde smaak hebt als ik..alleen mis ik de inspiratie…dus heb al veel receptjes gemaakt!..De laatste was je indische stoofvlees..was te lekker!!(door de boemboe zelf te maken in de vijzel)…schaam..heb namelijk nog geen staafmixer..heb eigenlijk als enige apparaat mijn koffiezetapparaat…best n gemis voor zon kokkerel als ik..Welk recept ik ga maken???.Welke niet ..alles waar ik nu echt een mixer voor nodig heb!

  • Wat leuk dat je de rendang gemaakt hebt en helemaal dat ‘ie lekker heeft gesmaakt! Die kun je ook prima maken met deze staafmixer natuurlijk. Fingers crossed mag wel beginnen met lootjes te gaan schrijven zie ik 😉

 • Duane van Thillo zegt:

  Wow!!! Mijn mond viel open van verbazing toen ik langs mijn tijdlijn ging! Wat ik toen zag! Is wens die dolgraag wil .en toverd een lach. Op mijn gezin van 5 droomwens die uitkomt. Lezen en tips zijn zeker bij de blog het toppunt

 • Gefeliciteerd!! 2 jaar is al een hele mooie mijlpaal!

  Wat een mooi exemplaar en een lekkere flitsende kleur. Deze mag zeer zeker in onze keuken komen wonen ;-). Heerlijke soepjes, lekkere tapenades, goede sauzen en niet te vergeten overheerlijke smoothies, dat zou ik er zeker mee maken! Met de hand kloppen is niet altijd een succes en een staafmixer ontbreekt nog in ons huishouden. Ik zou er oprecht heel blij mee zijn. Een super mooi december cadeau!

 • Hallo,
  Ik lees nu al weer een poosje mee en iedere x vind ik weer lekkere recepten
  Als ik de staafmixer zou winnen,
  Zou ik eerst verse tomatensoep maken.
  Vaak miet zi n recept met de blender fijn gemaakt wirden en ik heb geen staafmixer .
  Niet getreurd, een kansje kan ik wagen en zo niet is een ander gelukkige.
  Succes met de blog

  Gr Hilda

 • Miekske Dingens zegt:

  Hieperdepieperdepiep!!!! Alvast een dikke proficiat!
  Graag doe ik mee voor de staafmixer, om voor onze kapoen lekker soepjes te kunnen mixen! <3

 • Diana Zijderveld zegt:

  Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal Eef 🙂

  Ik ontdekte je pas via Welke en sindsdien heb je er een volger bij! 😉

  Over een poosje ga ik trouwen en dan hoop ik elke avond een gezonde, maar ook heerlijke en vernieuwende maaltijd neer te zetten voor mijn aanstaande man (en natuurlijk ook voor mezelf!) Een staafmixer ontbreekt nog hier, maar is in mijn keuken een absolute must voor zelfgemaakte pastasaus, heerlijke butter chicken, zelfgemaakte pindakaas, maar zo nu en dan ook zeker voor een heerlijke toef geklopte slagroom op een lekker taartje 🙂

  Hopelijk volgen er nog veel heerlijke en inspirerende recepten 😉

 • Wauw! Gefeliciteerd, 2 jaar alweer. Aan deze toffe winactie doe ik graag mee maar welk recept ik wil maken weet ik niet… er is zoveel lekkers! Ik zou je pesto of je tomatensoep graag willen uitproberen.

 • Top! alweer 2 jaar . Proficiat.
  Ik zou deze staafmixer gebruiken voor mijn groentensoepen, want dan eten mijn kleinkinderen tenminste lekker groenten. En dat doen ze niet als ze de groenten zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *