Energieballetjes

Energieballetjes met Appel & Dadel

Net als een stukje appeltaart moesten ze worden. Deze Energieballetjes met Appel & Dadel. Goed, natuurlijk zijn deze energieballetjes niet net zo lekker als een punt warme zelfgebakken appeltaart. Toch zijn ze best wel heel erg lekker geworden deze energieballetjes én ook nog eens gezond én ze geven je een lekker lang verzadigd gevoel.

Al een tijdje zie ik allerlei energieballetjes voorbijkomen op internet. Ik vind ze leuk en aangezien ik tot mijn verbazing maar weinig gezonde en lekkere tussendoortjes op mijn blog had staan vond ik het de hoogste tijd om daar eens verandering in te brengen.

Energieballetjes

9 reacties op “Energieballetjes met Appel & Dadel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeel dit recept