1 jaar

Hoera! 1 jaar Eef Kookt Zo + winactie

 

Hoera! Het is officieel: Eef Kookt Zo bestaat maar liefst 1 jaar vandaag. De tijd lijkt voorbij gevlogen… Alweer 1 jaar heb ik dit domein en deel ik mijn recepten, hotspots, events & allerlei culinaire ontdekkingen met jullie. Nog steeds met evenveel passie (als het niet meer is geworden) kook, schrijf en fotografeer ik. Het leukste van alles is: jullie vinden het ook nog steeds leuk! Vandaag vier ik mijn blog-verjaardag met jullie en je weet wat ze zeggen… wie jarig is moet trakteren!

Mijn blog, Eef Kookt Zo, is ontstaan uit het simpele feit dat ik mijn recepten ergens wilde opslaan. Ik had altijd een mapje/ schriftje waarin ik mijn recepten uitschreef maar dat was iets wat eigenlijk niet zo handig bleek te zijn. Ik besloot met mijn tijd mee te gaan en begon een blogspot eigen blog. Het bezig zijn met een website, ontwerpen, fotograferen en schrijven vond ik naast het koken zelf een heerlijke bezigheid. Ik besloot een eigen domein aan te schaffen en de rest is geschiedenis. Ooit begon ik met om de dag bloggen maar naast een fulltime baan bleek dit een behoorlijke opgave. Dit is dan ook de reden dat er nu elke maandag, woensdag & vrijdag een artikel online staat. Iets meer regelmaat voor mij maar ook voor jullie want nu weet je precies wanneer je nieuwe artikelen online kunt vinden.

In één jaar tijd heb ik zoveel ontzettend leuke dingen mogen doen voor én door mijn blog. Om te beginnen ben ik (mede door mijn blog) veranderd van functie bij mijn werkgever. Sinds eind september mag ik mezelf ‘webeditor’ noemen en deze functie is meer dan leuk!

Daarnaast  mocht ik aanwezig zijn bij super leuke events als een dagje 24-kitchen, een ware rijstsafari, een Aziatische kookworkshop en vorige week nog een kerst event voor bloggers genaamd ‘All You Need is Food’. Zo kan ik nog wel even doorgaan, dit soort dingen zijn echt wat je noemt kersjes op de taart. De mooiste kersen op de taart zijn overigens voor mij nog steeds de reacties die ik van jullie krijg. Reacties op artikelen, volgers op social media, persoonlijke mailtjes; daar kan ik zo ontzettend blij van worden! Het blijft ergens ‘gek’ om te lezen dat iemand jouw recept heeft gemaakt en ik ben dan ook altijd meer dan dankbaar voor degene die dat mij ook nog eens (persoonlijk) laten weten.

Wat zijn mijn toekomstplannen?
Uiteraard ga ik door met Eef Kookt Zo en heb ik al lekker veel lekkers voor je bedacht voor de kerstperiode. ‘Gezondere’ gerechten kun je vanaf januari weer verwachten 😉 . Verder ben ik achter de schermen druk bezig met het optimaliseren (zoals dat heet) van mijn site. Een overzichtelijkere receptenindex, snelheid van de site maar ook gebruiksvriendelijkheid. Een nieuw logo én een nieuwe lay out staan ook op het wensen lijstje. Geen grote veranderingen hoor maar net even meer ‘mij’ om het zo maar te zeggen 😉 .

Mocht je wensen hebben voor wat betreft de site, bepaalde recepten of artikelen laat het dan gerust weten. Via de pagina Contact kun je altijd een berichtje achterlaten of als reactie onder een artikel.

chailatteGenoeg gekletst, tijd om een hele dikke ‘Dank’ aan jou te geven! Jij die mijn blog bezoekt en of je nu nieuw bent of hier zo goed als elke dag te vinden bent. Het recepten bedenken, koken, fotograferen, schrijven is mede zo ontzettend leuk door de toffe reacties die ik van jullie heb mogen ontvangen! Om mijn DANK nog extra leuk te maken heb ik samen met Drink Me vandaag ook nog een leuke winactie kunnen opzetten. Nu het buiten koud & guur begint te worden komt deze vast goed van pas. Je kunt namelijk één van deze bussen Chai Latte winnen! Chai Latte is een heerlijk kruidig thee drankje met melk die zijn oorsprong heeft in Nepal, India, Tibet en Pakistan waar het woord Chai, ’thee’ bekend. Samen met één van deze bussen krijg je een mok & kruiden welke ik tijdens mijn reis uit Indonesië heb meegenomen. Ik ben dol op dit heerlijke kruidige drankje!
*** Deze winactie is inmiddels afgelopen. De winnaars zijn persoonlijk geïnformeerd ***

Nogmaals DANK! Op naar het tweede jaar Eef Kookt Zo 🙂

16 reacties op “Hoera! 1 jaar Eef Kookt Zo + winactie

 • Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je blog!
  Je kunt het wel zien dat jij het heel leuk vindt om te bloggen, om lekkere recepten te bedenken en daar mooie foto’s bij te plaatsen.

  Ik vind het wel heel moeilijk om te zeggen welke van jouw recepten mijn favoriet is, hoor. Er zitten zo veel overheerlijke ideetjes bij… Hoe zou ik daar tussen kunnen kiezen?

  Ik wens je heel veel plezier en succes met dit tweede levensjaar van je blog!

 • Anne-Marie Otter zegt:

  Natuurlijk van harte gefeliciteerd met 1 jaar bloggen! Dat er nog maar vele lekkere recepten en events zullen volgen. Ik kan niet kiezen welk recept ik het lekkerst vind, ze zijn allemaal goed! Ik heb er al een aantal gemaakt, er zullen er zeker nog meer volgen.

 • Gefeliciteerd met je 1-jarig bestaan! Vind je blog superleuk en volgens mij loopt het hartstikke goed:)

  Als favoriet kies ik de havermoutrepen, omdat ik die daarvoor nooit had gemaakt!

  Mijn voorkeur gaat uit naar de skinny versie! Ben benieuwd!!

  • Dank je wel Emma, wat een mooi compliment! Wat leuk dat je voor de havermoutrepen hebt gekozen, ook een van mijn favorieten wat betreft gezonde baksels 🙂

 • Gefeliciteerd met je 1 jarige bestaan. Je blog ziet er super leuk uit. Mijn voorkeur zou uit gaan naar de pasta ovenschotel met kip en spinazie. Ziet er erg lekker uit.

 • Hoi Eef!

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik lees altijd alles met heel veel plezier, vooral de stukjes hoe je beschrijft hoe je op het recept gekomen bent en welke gelegenheid je het kunt eten.

  Tja mijn favo recept is heel moeilijk! Alles is eigenlijk lekker. Maar ik ga voor het kipgerechtje, volgens mij heer het sticky chicken. Die heb ik toen op aanraden van jou gemaakt. Uiteindelijk had ik die avond meerdere dingen klaargemaakt, maar alleen de kip was gelukt! En die was ook nog eens overheerlijk! Vandaar dat ik daar voor kies. Op de tweede plek komt de kippensoep.

 • Gefeliciteerd! Super lief dat je ook iets weggeeft. Ik doe graag mee. De romige courgettesoep klinkt super lekker. Ben namelijk gek op soep en ook op courgette, hahah!

  • Dank je wel! Wat een lieve reactie & leuk dat je meedoet 🙂 Courgette is ook een van mijn favoriete groenten. Lekker makkelijk én snel te bereiden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *