Dagboekje augustus 2016

Kijkje achter de schermen: augustus

Al een tijdje loop ik met het idee een soort “dagboekje” bij te houden. Een kijkje achter de schermen zeg maar. Net even persoonlijker maar wel met de focus op alles rondom Eef Kookt Zo. Alleen de naam van zoiets, hoe noem je dat… Een dagboekje is misschien wat standaard maar een kijkje achter de schermen misschien weer wat lang. Ach ja, geef het een beestje een naam zullen we maar zeggen en dus hierbij: “Dagboekje: augustus 2016”.

Augustus was een lekkere drukke maand. We zitten middenin een grote verbouwing dus vrijwel elk vrij uurtje gaat daar aan op. Wat betreft  de verbouwing… het is nog net niet zo erg dat John Williams zelf langs hoeft te komen 😉 . Af is het echter zeker nog niet maar het begint wel eindelijk vormen aan te nemen. Fijn om te zien waar je naar toe aan het werken bent.

Verder deze maand genoeg gezellige afspraken, uitjes en gezien het weer wat beter was eind van de maand ook nog een avondje strand mee kunnen pikken. Heerlijk vind ik het strand ’s avonds. Echt even ontspannen. Ik moet er nog even in komen om overal foto’s van te maken dus (nog) niet zoveel foto’s deze keer maar dat zal op den duur vast wel beter gaan. Nou hier komt ‘ie: de “highlights” van Augustus…

Zomerse klusjes

Deze maand was het qua weer wel echt een van uiterste. De ene dag was het tropisch warm en de andere dag was het bijna herfst. Gelukkig begon ik deze maand met een wel heel zomers zomers klusje namelijk: de prijswinnaars van het Sangria pakket kiezen. Ik had een flinke stapel lootjes gemaakt met alle namen van de deelnemers en ik heb hieruit 4 winnaars getrokken. Super leuk om mensen blij te maken alleen was die stapel lootjes een behoorlijk klusje. Volgende keer een iets efficiëntere manier zoeken 😉

640x540selfiefreixenet_2

Post!

Omdat we zo druk zijn met o.a. de verbouwing besloot ik deze maand maar eens boodschappen online te bestellen. Ontdekking van de eeuw! Hoewel ik boodschappen doen allerminst een straf vind is dit toch wel ideaal voor de grote boodschappen. Dat ga ik zeker vaker doen!

Qua foodpost zat het deze maand trouwens ook wel snor. Van heerlijke thee (en een pakketje met koekjes voor bij de thee) tot een volledige voorraad tomaten. Van Verse Oogst ontving ik namelijk een pakket bomvol tomaten in allerlei vormen, maten en kleuren. Hiermee maakte ik het recept voor deze heerlijke pastasaus (echt een aanrader om eens te maken).

TomatenVerseOogst640x540

Varen

Deze maand mocht ik niet één maar maar liefst twee keer varen over de grachten in Amsterdam. Kijk, er zijn natuurlijk vervelendere dingen om te doen. Medio deze maand stapte ik aan boord van de boot van het PR bureau Miss Publicity. Varend over de grachten van Amsterdam was het gezellig kletsen met andere bloggers en kregen we uitleg over nieuwe producten. Zoals de thermosbeker van Sigg waar ik inmiddels fan van ben geworden, deze is echt handig! Lekkere suikervrije dropjes van Autodrop kwamen ook aan bod en we werden getrakteerd op een wel heel fijne lunch van Freshler en een heerlijke cocktail gemaakt met gemberbier, munt, limoen en New Amsterdam Vodka. Heerlijk!

640x540cocktail

De tweede keer varen was met de verjaardag van een collega. Ook weer een topdag! Varen vind ik echt zo’n fijne bezigheid. Door de grachten van Amsterdam is het helemaal leuk omdat je overal wat te zien hebt. Is het niet een mega groot cruiseschip op het IJ dan zijn het wel de prachtige gebouwen aan de Prinsengracht of juist alle woonboten. Je kijkt je ogen uit!

boot640x540

Verder maakte ik deze maand weer heel wat lekkere gerechtjes tussen het klussen en afspraken door dus er komt nog meer dan genoeg lekkers online. Heb je trouwens de waanzinnig lekkere Twix Cupcakes al gezien? Het hoogtepunten als het om baksels van augustus gaat 😉 .  Verder was ik druk bezig met een waanzinnig leuke opdracht waar ik je snel meer over vertel…

8 reacties op “Kijkje achter de schermen: augustus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *