Zwanger

Zwanger!

Vandaag geen recept, maar even een persoonlijk berichtje met een heel leuk nieuwtje. Onze tweede grote droom is uitgekomen: we verwachten ons tweede kindje <3

Ergens blijft het best spannend om het nieuws de wereld in te slingeren. Zeker als de wereld een beetje heel erg op zijn kop staat zoals nu en de afgelopen maanden is geweest. Net toen we het vrienden en familie persoonlijk wilde gaan vertellen brak de corona crisis uit. Dus in plaats van langsgaan met een leuk cadeautje bij de mensen die we lief hebben werd het soms even via FaceTime (en ja, als je nooit via FaceTime belt dan valt dat opeens best wel op… πŸ˜‰ ). Ach, dat maakt het ook wel weer nieuw en anders zullen we maar zeggen. Alles gaat een beetje anders nu, bezoekjes aan de verloskundige, als zelfstandige straks met verlof gaan en zo zijn er wel meer dingen. Maar dolgelukkig zijn we er niet minder om!

Persoonlijk berichtje

Bij deze wil ik met jullie ons geluk delen via een persoonlijk berichtje en morgen komt er gewoon weer een lekker recept online πŸ˜‰ .

We verwachten in oktober ons tweede kindje en dat betekent dat onze dochter Lotte grote zus gaat worden van een… broertje! Zo ontzettend leuk! Nu maakt het geslacht van de baby mij helemaal niet uit en zijn we blij met allebei, maar ik vind het wel heel mooi en bijzonder dat we nu een jongetje gaan krijgen. Ik ben ook heel nieuwsgierig hoe Lotte straks gaat reageren als hij er eenmaal is. We gaan het allemaal meemaken. 

Even gewacht

We hebben bewust even gewacht met het grote nieuws online te zetten. Mede omdat het gewoon ergens ook fijn is dat even privΓ© te houden en te delen met de mensen die dichtbij je staan. Maar daarbij wilde ik opdrachtgevers waarmee ik nauw samenwerk ook persoonlijk informeren en dat gaat in deze tijd ook iets anders en langzamer zoals je misschien wel begrijpt πŸ™‚ .

Gevolgen voor Eefkooktzo.nl

Net als bij en na mijn vorige zwangerschap zal er qua inhoud op www.eefkooktzo.nl niet zoveel veranderen. Het wordt niet opeens een mama-blog, wees niet bang, maar wie weet deel ik wel weer lekkere baksels zoals deze cake smash destijds voor de eerste verjaardag van Lotte, tips over babyhapjes of misschien wel kraamhapjes. Wie weet, maar meer ‘mama-blog-achtig’ dan dat wordt het niet en de lekkere en makkelijke gerechten voor het hele gezin die nu ook verschijnen veranderd er eigenlijk niet veel.

Wel handig om te weten is dat er gewoon lekker recepten online komen ook tijdens mijn verlof! Die ben ik nu al aan het voorbereiden en dat is geen straf kan ik je vertellen πŸ˜‰ . Dus als je tijdens mijn verlof denkt, hΓ© is ze nu toch aan het werk? Dan weet je dat ik zeer waarschijnlijk dat lekkere recepten al eerder heb gemaakt of ik kon het niet laten. Want ook tijdens mijn verlof bij Lotte kriebelde het om de keuken in te duiken en lekkere en echt makkelijke recepten te maken (tja, je hebt van je hobby je werk gemaakt of niet…). Desalniettemin plan ik vooruit zodat ik straks lekker rustig aan kan doen en heb ik achter de schermen ook wat hulp inschakelt. Dus dat gaat helemaal goed komen. 

Liefs, Eef

 

70 reacties op “Zwanger!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *