Witte asperges met zalm

Witte asperges met zalm en krieltjes

Een koningsmaal! Witte asperges met zalm en krieltjes, zo waanzinnig lekker! Maar wist je ook dat je dit recept echt in een handomdraai op tafel zet? Witte asperges zijn namelijk de ideale basis voor een snelle en gezonde maaltijd. Doe daar krokante krieltjes uit de oven, Hollandse garnalen en gerookte zalm bij en je hebt zonder al te veel werk een maaltijd waar je ‘u’ tegen zegt.

Ik hoor je denken, krieltjes uit de oven? Ja! Met schil en al want we houden van een beetje gemak en (bonus) dat is ook nog eens gezonder én ontzettend lekker! Het is supersimpel want je hoeft alleen even de oven te verwarmen op 200 graden, de krieltjes even af te spoelen onder de kraan, te halveren als ze wat aan de grote kant zijn en kort voor te koken. Strooi er daarna een beetje olijfolie over, peper, zout en 1 of 2 teentjes knoflook erbij. Verspreiden over een met bakpapier beklede bakplaat en hoppa, de krieltjes de oven in. Ongeveer een half uurtje/ drie kwartier, tussendoor even omscheppen en klaar zijn je krieltjes die je nooit meer anders eten wilt, geloof mij 😉 .

Witte asperges met zalm

Witte asperges met zalm Pinterest Collage

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met de Nederlandse Aardappel Organisatie voor de campagne “Power to the pieper” bekend van de Piepershow. Ik bepaal zelf met welke merken/ bedrijven ik samenwerk.
Hierdoor kies ik er bewust voor om alleen samen te werken met bedrijven en merken waar ik volledig achter sta
.
Lees voor meer informatie mijn disclaimer
.

8 reacties op “Witte asperges met zalm en krieltjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeel dit recept