Pavlova zelf maken

Pavlova

Pavlova. Bijna gevaarlijk om te maken, zo lekker is dit! Een klassieke pavlova, oftewel opgeklopt eiwit met o.a. maizena en azijn wat je afbakt op lage temperatuur in de oven. Knapperig van buiten en lekker chewy van binnen. Met een romige en frisse topping van allerlei soorten rood fruit. Een waanzinnig dessert!

Ik denk dat pavlova wel in mijn top 3 van lekkerste desserts staat. Echt een op en top zoete verwennerij. Die verschillende texturen vind ik fantastisch, krokant en toch smelt het weg in je mond. Het is ook nog eens helemaal niet moeilijk om te maken en je hebt er maar weinig voor nodig. Vooral een beetje aandacht en geduld, maar die wordt rijkelijk beloond kan ik je beloven 😉 . 

Pavlova zelf maken

Pavlova Pinterest Collage

3 reacties op “Pavlova

  • 5 sterren
    Eefje, ik geef het 5 sterren want ik weet uit het verleden hoe lekker het is,
    maar een echte caloriebom, ik heb diabetes en moet oppassen, maar bedankt om te sturen!
    Mogelijk heb ik het al gezegd, ik woon in thailand en bijna gans het dorp komt kijken als ik een van uw gerechten maak!
    Doe de goede dingen verder zoals U nu doet!
    Bedankt en tot de volgende maal!
    Rikky

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeel dit recept