Ovenschotel met bloemkool. Een heerlijke ovenschotel die ook nog eens makkelijk is om te maken. Met romige aardappelpuree, lekker gekruid gehakt met onder andere kerrie en stukjes bloemkool erdoor. Echt een aanrader!
Ik vind deze ovenschotel met bloemkool echt ideaal voor een doordeweekse dag. Je kunt hem goed voorbereiden en dan eventueel op drukke dagen alleen nog maar even opwarmen in de oven. Heerlijk vind ik dit soort maaltijden! Wat ook zo’n fijne ovenschotel is die je goed kunt voorbereiden, is deze witlof ovenschotel.
Dorien says:
Heerlijke bloemkool schotel.
Deze is een echt blijvertje op ons menu
Eef says:
Wat leuk om te lezen, dankjewel voor je reactie 🙂
Ria says:
Dankjewel hiervoor! Super lekker. Recept overgeschreven in mijn receptenboekje 🙂
Dominique - Team Eefkooktzo.nl says:
Wat leuk! 🙂
Theo says:
Ik ben niet zo’n fan van kerriepoeder. Heb je misschien een suggestie waardoor je het zou kunnen vervangen?
Dominique - Team Eefkooktzo.nl says:
Je kunt het eruit laten, maar het is wel een grote smaakmaker in dit gerecht. Je zou het kunnen vervangen voor een andere kruidenmix die je lekker vindt, bijvoorbeeld garam massala, maar hoe dat precies uit gaat pakken durf ik je niet te zeggen.
Angelique says:
Wij kruiden bloemkool altijd met garam masala. Top combinatie!
Dominique - Team Eefkooktzo.nl says:
Heerlijk! 😀
Tineke says:
Hallo Eef
Ik wil deze bloemkoolschotel maken voor de andere dag, maar kan dat rauwe ei dan geen kwaad als dat niet direct verwamt wordt, maar pas de andere dag?
Gr. Tineke
Dominique - Team Eefkooktzo.nl says:
Ik adviseer je om het gerecht helemaal af te bakken en dag erna opnieuw op te warmen in de oven.