Champignon spiesjes

Champignon spiesjes BBQ

Champignon spiesjes BBQ. Dat ik fan ben van champignons, dat wisten jullie vast al. Regelmatig zie je ze namelijk voorbij komen hier op de blog als ik er weer eens wat lekkers mee heb gemaakt. Dit keer een lekker recept voor spiesjes van de BBQ. Champignons én barbecuen, dat is toch wel een ideale combi wat mij betreft!

Weet je wat deze champignon spiesjes van de barbecue zo lekker maken? Ten eerste, champignons an sich natuurlijk, dat begint al goed 😉 . Maar daarnaast is het ook nog eens super makkelijk om te maken, de marinade is erg lekker met onder andere verse groene kruiden én de barbecue geeft er nog eens een extra lekker smaakje aan. Heerlijk!

Champignons van de BBQ

Alhoewel je deze champignon spiesjes natuurlijk ook op de grill zou kunnen bereiden, heeft de barbecue wel echt mijn voorkeur. Ideaal dus als onderdeel van de barbecue tijdens een zomerse dag. Ik ben overigens allang niet meer van alleen maar vlees van de BBQ. Eerder schreef ik ook dit artikel met allerlei lekkere vegetarische BBQ recepten waar deze zo tussen zou kunnen staan. Aanrader om dat artikel ook even te lezen trouwens, want in dat lijstje vind je ook een heerlijk recept voor champignons spiesjes, maar dan met een Aziatische marinade. Ik vind het zelf juist ook lekker om te experimenteren met verschillende groenten. Want die smaken vaak heerlijk van de barbecue! Het liefst maak ik van alles wat zodat we lekker gevarieerd eten. 

Champignon spiesjes

Champignon spiesjes Pinterest Collage

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeel dit recept