Zwangerschapsupdate

Zwangerschapupdate – wat kun je verwachten straks?

Het voelt bijna als gister toen ik jullie vertelde dat ik zwanger ben van ons tweede kindje. Maar inmiddels staat mijn uitgerekende datum al bijna voor de deur. Is mijn verlof ingegaan en is het de hoogste tijd om jullie even een korte update te geven én te vertellen wat je straks allemaal kunt verwachten.

Yes, officieel ben ik met verlof! Maar als zelfstandig ondernemer is met verlof gaan toch net even anders ben ik achter gekomen. Je hebt niet echt iemand om al je werkzaamheden aan over te dragen en dat in combinatie met het feit dat het werk eigenlijk nooit echt helemaal ‘af’ is, er is immers altijd wel wat te doen. Plus het feit dat ik mijn werk ook nog eens fan-tas-tisch leuk vindt is het best een uitdaging om het wat meer los te laten haha 😉 . Geen klachten hier overigens ik nam ruim een jaar geleden heel bewust de keuze volledig voor mezelf te gaan en ben er nog steeds elke dag weer blij om.

Zwanger

Zwangerschapsverlof als zelfstandig ondernemer

Gelukkig lukt het ‘loslaten’ inmiddels ook wat beter. Alle deadlines, ‘moetjes’ en campagnes voor opdrachtgevers zijn uitgewerkt en af voor nu. In november begin ik straks weer heel rustig aan dingen op te pakken. Met de nadruk op rustig 😉 . Oktober wil ik zoveel mogelijk lekker genieten van de kleine meneer en mocht het gaan kriebelen om te koken dan doe ik dat gerust. Aan inspiratie geen gebrek. Ik moet nu al af en toe op mijn handen gaan zitten om niet volop de keuken in te duiken, maar ook gewoon even te relaxen en wat anders te doen.

Zwangerschapsshoot strand

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Ik schreef het al eerder, achter de schermen zijn we de afgelopen tijd druk in de weer geweest met allerlei lekkere en écht makkelijke recepten. Net zoals nu blijft er de komende tijd  elke maandag, dinsdag, woensdag én zondag een nieuw recept of artikel online. Elke vrijdag blijft het vaste prik: het weekmenu. Dus 5 keer in de week een nieuw recept of kook inspiratie, jullie hoeven niets te missen.

En mag ik je trouwens alvast verklappen dat er echt heel veel lekkers voor je klaar staat? Denk aan een heerlijke romige spaghetti met champignons, herfstige soepjes met pompoen en zoete aardappels, Oosterse wraps, ovenschotels en nog veel meer. Ik kan niet wachten om alles met je delen! 

Alles staat ingepland en gaat vanzelf live. Dus als ik lekker rustig aan het wakker worden ben (let’s hope so 😉 ) met de kleine meneer dan komen al die lekkere recepten vanzelf online. Handig he?!

Uiteraard hou ik een oogje in het zeil als jullie reacties of vragen achterlaten, mailtjes sturen of reageren op social media, maar het kan wel even iets langer duren voor ik reageer dan normaal. Maar dat laatste spreekt voor zich denk ik. Stel je vragen dan ook zoveel mogelijk onder het recept zelf of in de reacties op social media. Ik zie dat jullie elkaar al heel vaak helpen met antwoorden dus ga daar zeker mee door.

Voor nu klap ik mijn laptop lekker even dicht en ga ik… POETSEN! Hahaha, de nesteldrang is een feit hier 😉 .
Kook ze! Liefs, Eef

19 thoughts on “Zwangerschapupdate – wat kun je verwachten straks?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *