Zoku ijsmachine winactie header

Winactie || Zoku ice cream maker

Vandaag heb ik weer een toffe winactie voor je, speciaal om de zomer goed af te sluiten. Je kunt namelijk 1 van de 2 ice cream makers van Zoku winnen! Waarom dit zo’n fijne en handige ijsmaker is en hoe je deze kunt winnen ga ik je allemaal vertellen.

Ik ben echt dol op ijs. Zomer, lente, herfst maar ook in de winter eet ik graag ijs. Het liefst een beetje fris zoals citroenijs of zelfgemaakt yoghurtijs, heerlijk! Zelf ijs maken is vaak helemaal niet moeilijk maar zonder ijsmachine in huis is het echt wel een klusje omdat je constant het ijs moet roeren en weer in de vriezer moet doen.

Zoku ijsmachine

Veel fijner is het dan om een ijsmachine in huis te hebben. Zelf ijs maken wordt dan namelijk een stuk makkelijker, sneller en leuker om te doen. Je kunt uit heel veel verschillende apparaten kiezen, van zelfvriezend tot ijsmachines die je een nachtje in de vriezer zet en de volgende dag direct kunt gebruiken.

De Zoku ice cream maker is zo’n ijsmaker die je in de vriezer zet en je kunt er makkelijk zelf ijs mee maken. Het fijne aan deze ijsmaker is dat hij niet zo groot is en je hem dus eigenlijk overal kwijt kunt. Ook als je weinig ruimte in je vriezer hebt of deze simpelweg niet zo groot is. Je kunt met de Zoku ice cream maker een portie ijs maken voor 1 persoon. Zo kun je lekker zelf bepalen welk ijs je maakt en volop variëren met smaken en variaties.

Hoe werkt de Zoku ice cream maker?

Zorg ervoor dat de kom minimaal 12 uur in de vriezer heeft gestaan. Maak ondertussen je favoriete ijsmengsel, snuffel hiervoor gerust even tussen mijn ijs recepten voor inspiratie. Doe het ijsmengsel in de kom (let hierbij even op de hoeveelheid) en met de plastieken witte lepel roer je door constant door de kom. Doordat de kom bevroren is, gaat het ijsmengsel ook bevriezen en binnen 10 minuten is je ijs al klaar. Proeven maar!

Eventueel kun je het ijs nog iets harder laten worden in de vriezer mocht je dit willen. Je kunt de kom verder makkelijk met de hand afwassen en hem bewaren in de vriezer zodat je hem op elk gewenst moment kunt pakken en er lekker ijs mee kunt maken!

Winactie || Zoku ice cream maker

Winactie

Maak kans op één van de 2 Zoku ice cream makers.

De winactie loopt tot donderdag 14 september 23.59 uur en de winnaars worden persoonlijk geïnformeerd na afloop van de winactie (laat dus een juist e-mail adres achter!)

Hoe doe je mee met de winactie?

Meedoen is makkelijk:

✓ Blog: laat in de reacties achter dat je graag wilt meedoen met de winactie en extra leuk: laat weten welk ijs je hiermee zou willen maken.

Voor een extra winkans (lees een extra lootje met jouw naam bij de loting): volg je mijn blog ook op InstagramFacebook. Succes!

134 reacties op “Winactie || Zoku ice cream maker

 • Van de Peer Shana zegt:

  Hhmmmm lekker! Ik heb trouwens net je blog ontdekt en al enkele van je gerechte aan mijn vriend voorgeschoteld. En of ze geslaagd waren 🙂 Ik kan ook echt elke dag van het jaar ijs eten. Met zo’n ijsmaker zou ik nogal experimenteren van het zoet tot yoghurtijs. Mijn mijn topfavoriet is toch wel speculoosijs, dit zou ik dan ook meteen als eerste testen.

 • Van de Peer Shana zegt:

  Hhmmmm lekker! Ik heb trouwens net je blog ontdekt en al enkele van je gerechte aan mijn vriend voorgeschoteld. En of ze geslaagd waren 🙂 Ik kan ook echt elke dag van het jaar ijs eten. Met zo’n ijsmaker zou ik nogal experimenteren van het zoet tot yoghurtijs. Mijn mijn topfavoriet is toch wel speculoosijs, dit zou ik dan ook meteen als eerste testen.

 • carola donkelaar zegt:

  Ohh dit klinkt super!
  Ik ben dol op bananen ijs of straciatella
  Probeerde pas een x zelf bananenijs te maken maar was meer een smoothie geworden dan ijs zo jammer
  Met deze kom klinkt het ook makkelijk
  Geef nooit op!;)

  ik volgde je al gezellig op instagram en fb

  fijne dag

  liefs carola / croltje

 • carola donkelaar zegt:

  Ohh dit klinkt super!
  Ik ben dol op bananen ijs of straciatella
  Probeerde pas een x zelf bananenijs te maken maar was meer een smoothie geworden dan ijs zo jammer
  Met deze kom klinkt het ook makkelijk
  Geef nooit op!;)

  ik volgde je al gezellig op instagram en fb

  fijne dag

  liefs carola / croltje

 • Wat een leuke actie! Ik ben dol op ijs en maak het ook heel af en toe zelf, maar zonder ijsmachine dus dat is niet zo handig 🙂 Ik zou er chocolate chip cookie dough ijs mee willen maken!

 • Wat een leuke actie! Ik ben dol op ijs en maak het ook heel af en toe zelf, maar zonder ijsmachine dus dat is niet zo handig 🙂 Ik zou er chocolate chip cookie dough ijs mee willen maken!

 • Nou, dit laat ik mij niet aan m’n neus voorbij gaan. Ik ben dol op ijs en dan vooral op chocolade ijs. Het lijkt mij verrukkelijk om chocolade ijs te maken met stukjes koek, fruit en extra chocolade erin. Daarna maak ik koffie ijs, want dat lijkt mij ook heerlijk. Und ja, ik volg je ook op Facebook en Instagram.

 • Nou, dit laat ik mij niet aan m’n neus voorbij gaan. Ik ben dol op ijs en dan vooral op chocolade ijs. Het lijkt mij verrukkelijk om chocolade ijs te maken met stukjes koek, fruit en extra chocolade erin. Daarna maak ik koffie ijs, want dat lijkt mij ook heerlijk. Und ja, ik volg je ook op Facebook en Instagram.

 • Oh leuk. ! Lijkt me super om eens Guinness-ijs te maken. Mijn vriend is dol op ijs én op Guinness 2 vliegen in 1 klap
  Nog dankjewel voor je mooie blog en lekkere recepten. Heel leuk om te lezen en te volgen.

 • Oh leuk. ! Lijkt me super om eens Guinness-ijs te maken. Mijn vriend is dol op ijs én op Guinness 2 vliegen in 1 klap
  Nog dankjewel voor je mooie blog en lekkere recepten. Heel leuk om te lezen en te volgen.

 • Nou dat recept voor yoghurtijs met framboos en munt ziet er wel heel aantrekkelijk uit! Ijs maken is leuk, maar ik doe het bijna nooit omdat het zoveel werk is/lijkt. Maar wellicht dat Zoku hier verandering in aan kan brengen 🙂
  En uiteraard volg ik je al op social media!

 • Nou dat recept voor yoghurtijs met framboos en munt ziet er wel heel aantrekkelijk uit! Ijs maken is leuk, maar ik doe het bijna nooit omdat het zoveel werk is/lijkt. Maar wellicht dat Zoku hier verandering in aan kan brengen 🙂
  En uiteraard volg ik je al op social media!

 • Wat een leuk apparaatje! Ik ben gek op ijs, vooral de fruitsmaakjes of ijs met chocola. Citroen ijs is m’n lievelings . Nu al zin om dit uit te proberen #fingerscrossed

 • Wat een leuk apparaatje! Ik ben gek op ijs, vooral de fruitsmaakjes of ijs met chocola. Citroen ijs is m’n lievelings . Nu al zin om dit uit te proberen #fingerscrossed

 • Nancy van der kamp zegt:

  WoW dat lijkt me wel wat als eerste ga ik mango en kokos ijs maken en de rest volgt snel haha Jammie! Heb je ook op insta en Facebook gevolgd voor de extra kansen

 • Nancy van der kamp zegt:

  WoW dat lijkt me wel wat als eerste ga ik mango en kokos ijs maken en de rest volgt snel haha Jammie! Heb je ook op insta en Facebook gevolgd voor de extra kansen

 • Marlies van Beers zegt:

  Dat is super handig!
  Ik ben dol op ijs en dan vooral Italiaans ijs!!
  De smaken snicker, noten en cookies zou ik graag zelf een keer maken! Kijken of ik de Italianen kan evenaren☺️

 • Marlies van Beers zegt:

  Dat is super handig!
  Ik ben dol op ijs en dan vooral Italiaans ijs!!
  De smaken snicker, noten en cookies zou ik graag zelf een keer maken! Kijken of ik de Italianen kan evenaren☺️

 • Ik hou van ijs♥️ Heb zelf al vaak proberen te maken alleen lukte steeds niet Toen te hard, te vies en al dat gedoe. Als ik deze heb kan ik eindelijk zelf goed ijs maken.
  Ik zou de smaak kinderbueno, oreo of Nutella maken want ik vind dit los heel lekker maar in ijs vorm lijkt me het echt geweldig

  • Heerlijk om zelf je ijs te maken. Hoop dat ik deze ijsmachine win dan direct ijs maken van verse vruchten zoals mango en wat denk je van malaga met rum rozijnen? Mmmmmmm

 • Ik hou van ijs♥️ Heb zelf al vaak proberen te maken alleen lukte steeds niet Toen te hard, te vies en al dat gedoe. Als ik deze heb kan ik eindelijk zelf goed ijs maken.
  Ik zou de smaak kinderbueno, oreo of Nutella maken want ik vind dit los heel lekker maar in ijs vorm lijkt me het echt geweldig

 • Emma Deceuninck zegt:

  Woww!Geweldig dat je 2 mensen gelukkig zal maken! Ik zou er direct aan willen beginnen. Ik hou van speciale smaaken zoals cuberdon,rafaello,watermeloen, rabarber,… Jammer genoeg vind je deze smaken niet vaak terug. Daarom zou ik ze graag zelf willen maken!

 • Emma Deceuninck zegt:

  Woww!Geweldig dat je 2 mensen gelukkig zal maken! Ik zou er direct aan willen beginnen. Ik hou van speciale smaaken zoals cuberdon,rafaello,watermeloen, rabarber,… Jammer genoeg vind je deze smaken niet vaak terug. Daarom zou ik ze graag zelf willen maken!

 • Wauw wat een heerlijke winactie!
  Op ieder moment van de dag kan ik wel ijs eten, heerlijk! Pindakaas/banaan ijs lijkt me heel lekker om zelf eens te maken

 • Wauw wat een heerlijke winactie!
  Op ieder moment van de dag kan ik wel ijs eten, heerlijk! Pindakaas/banaan ijs lijkt me heel lekker om zelf eens te maken

 • Wat een super leuke ijsmaker van Zoku.Ik ben net als jij dol op citroenijs,maar ook op koffie en noten ijs,daarom loot ik heel graag mee voor deze toffe ijsmaker.Gr.Marja (scorpio062)

 • Wat een super leuke ijsmaker van Zoku.Ik ben net als jij dol op citroenijs,maar ook op koffie en noten ijs,daarom loot ik heel graag mee voor deze toffe ijsmaker.Gr.Marja (scorpio062)

 • Het Kokosijs met chocolade (Bountyijs) wil ik zeker wel proberen, maar dan zonder de suiker (kijken welke vervanger daarvoor geschikt is). Sowieso wil ik vanalles uitproberen met kokosmelk. Ik kan me al allerlei lekkere ingrediënten bedenken om erin te verwerken.

 • Het Kokosijs met chocolade (Bountyijs) wil ik zeker wel proberen, maar dan zonder de suiker (kijken welke vervanger daarvoor geschikt is). Sowieso wil ik vanalles uitproberen met kokosmelk. Ik kan me al allerlei lekkere ingrediënten bedenken om erin te verwerken.

 • Wauw super leuk en handig mijn zoon van vijf jaar is dol op ijs alleen moet je zo lang wachten als je ijs zelf maakt in ijs vormpjes dit zal dus ideaal kunnen zijn voor ons en vooral voor hem zo dat hij niet zo lang meer hoeft te wachten ik volg je al op fb en ig en wat voor ijs we als eerste maken ik denk bananen ijs of chocolade ijs of misschien toch totaal wat anders ligt precies aan waar me zoon natuurlijk zin in heeft

 • Wauw super leuk en handig mijn zoon van vijf jaar is dol op ijs alleen moet je zo lang wachten als je ijs zelf maakt in ijs vormpjes dit zal dus ideaal kunnen zijn voor ons en vooral voor hem zo dat hij niet zo lang meer hoeft te wachten ik volg je al op fb en ig en wat voor ijs we als eerste maken ik denk bananen ijs of chocolade ijs of misschien toch totaal wat anders ligt precies aan waar me zoon natuurlijk zin in heeft

 • Wat een leuke winactie. Net als jij hou ik ook gewoon in de winter van ijs. Dus ik zou dolgraag de zou winnen. Dan maak ik als eerste citroenijs, mijn favoriet. En daarna natuurlijk allerlei smaakjes proberen, van karamel en fruit tot kruiden .
  Groet!

 • Wat een leuke winactie. Net als jij hou ik ook gewoon in de winter van ijs. Dus ik zou dolgraag de zou winnen. Dan maak ik als eerste citroenijs, mijn favoriet. En daarna natuurlijk allerlei smaakjes proberen, van karamel en fruit tot kruiden .
  Groet!

 • Hmmmmm. banaan-ijs met chocoladesaus! of frambozenijs met witte chocola! of yoghurtijs met aardbeien! Ik hoop dat er genoeg in kan om lekker te delen!

 • Hmmmmm. banaan-ijs met chocoladesaus! of frambozenijs met witte chocola! of yoghurtijs met aardbeien! Ik hoop dat er genoeg in kan om lekker te delen!

 • Wat een super toffe actief!♡ Ik ben altijd aan het experimenteren met eten en vooral met ijs. Ik zou graag limoen framboos ijs en groene appel kokos willen maken, de eerste is mijn favoriet en de 2e is een experiment!♡

 • Wat een super toffe actief!♡ Ik ben altijd aan het experimenteren met eten en vooral met ijs. Ik zou graag limoen framboos ijs en groene appel kokos willen maken, de eerste is mijn favoriet en de 2e is een experiment!♡

 • Wiltine Huijbers zegt:

  Hoi, ik heb ooit een keer zelf frambozensorbetijs gemaakt en dat was echt heerlijk. Maar toen hadden mijn ouders een ijsmachine en die hebben ze ondertussen niet meer. Maar ik zou wel eens Nutella-ijs willen maken. Geen idee of dat kan, maar alles met Nutella is lekker dus dat kan niet mislukken toch?

 • Wiltine Huijbers zegt:

  Hoi, ik heb ooit een keer zelf frambozensorbetijs gemaakt en dat was echt heerlijk. Maar toen hadden mijn ouders een ijsmachine en die hebben ze ondertussen niet meer. Maar ik zou wel eens Nutella-ijs willen maken. Geen idee of dat kan, maar alles met Nutella is lekker dus dat kan niet mislukken toch?

 • Ik wil graag meedoen met de winactie om een Zoku ice cream maker te maken.
  Deze lijkt me super handig en ik wil heel graag yoghertijs met bosbessen maken.

 • Ik wil graag meedoen met de winactie om een Zoku ice cream maker te maken.
  Deze lijkt me super handig en ik wil heel graag yoghertijs met bosbessen maken.

 • Anita Klein Baltink zegt:

  Hallo Eef, ik zou heel graag deze ijsmaker willen winnen en dan lekkere stracciatella maken. Dit lijkt me erg fijn om dit samen met mijn 2 kleinkinderen te doen, de 3de is op komst.

  Groetjes Anita

 • Anita Klein Baltink zegt:

  Hallo Eef, ik zou heel graag deze ijsmaker willen winnen en dan lekkere stracciatella maken. Dit lijkt me erg fijn om dit samen met mijn 2 kleinkinderen te doen, de 3de is op komst.

  Groetjes Anita

 • Wat een super toffe machine! Ik ben altijd bezig met experimenteren met ijs en ander eten. Ik zou graag limoen frambozen ijs groene appel kokos ijs willen maken. Die eerste al eerder op en die tweede wil ik graag eens proberen.
  Super leuke blog!

 • Wat een super toffe machine! Ik ben altijd bezig met experimenteren met ijs en ander eten. Ik zou graag limoen frambozen ijs groene appel kokos ijs willen maken. Die eerste al eerder op en die tweede wil ik graag eens proberen.
  Super leuke blog!

 • Jaaaaa helemaal super en echt iets voor ons gezin! Ik heb me hier toch een paar ijsmonster(tjes) in huis haha. Iedere keer als ik boodschappen ben wezen doen hoor ik van groot en klein “Heb je ijs meegenomen?” En het mooie voor ze is dat vlakbij een ijssalon wonen op nog geen 500 meter van ons huis. Coco verkoopt speculoos ijs en dat vindt onze 6 jarige toch wel helemaal “vet cool” en ik weet zeker dat hij dat thuis ook graag eens wil proberen. Ikzelf ben gek op yoghurtijs en mijn man pure chocolade (iekssss zo donker vind ik dat hihi). Kortom voor ieder is er wel een smaakje paraat om zelf eens te testen. Er zijn zoveel mogelijkheden qua smaakjes en het scheelt ook weer centen in de portemonnee ;-), GELUKKIG is de ijssalon niet het hele jaar open (5 maanden per jaar en beperkte dagen). Waag graag een kansje om ze te verrassen!!

 • Jaaaaa helemaal super en echt iets voor ons gezin! Ik heb me hier toch een paar ijsmonster(tjes) in huis haha. Iedere keer als ik boodschappen ben wezen doen hoor ik van groot en klein “Heb je ijs meegenomen?” En het mooie voor ze is dat vlakbij een ijssalon wonen op nog geen 500 meter van ons huis. Coco verkoopt speculoos ijs en dat vindt onze 6 jarige toch wel helemaal “vet cool” en ik weet zeker dat hij dat thuis ook graag eens wil proberen. Ikzelf ben gek op yoghurtijs en mijn man pure chocolade (iekssss zo donker vind ik dat hihi). Kortom voor ieder is er wel een smaakje paraat om zelf eens te testen. Er zijn zoveel mogelijkheden qua smaakjes en het scheelt ook weer centen in de portemonnee ;-), GELUKKIG is de ijssalon niet het hele jaar open (5 maanden per jaar en beperkte dagen). Waag graag een kansje om ze te verrassen!!

 • Jenneke van Maurik zegt:

  Mijn dochter Shannon (14) is geinteresseerd in de keuken. Ze volgt nu op het VMBO, HBR zo leuk om haar in het keukenpak te zien :-). Ik wil heel graag voor haar kans maken♥. Favoriet ijs van haar is citroen, maar ook aardbei, vanille. Love like en op FB ga ik even delen. vr gr Jenneke

 • Jenneke van Maurik zegt:

  Mijn dochter Shannon (14) is geinteresseerd in de keuken. Ze volgt nu op het VMBO, HBR zo leuk om haar in het keukenpak te zien :-). Ik wil heel graag voor haar kans maken♥. Favoriet ijs van haar is citroen, maar ook aardbei, vanille. Love like en op FB ga ik even delen. vr gr Jenneke

 • Hester Horden zegt:

  Ik waag deze kans graag voor mijn nichtje Shannon, ze volgt de opleiding HBR,hoe leuk zou het zijn als ik voor haar de bofkont mag worden, zodat ze zelf de heerlijkste ijsjes kan gaan maken,op school en voor familie en vrienden

 • Hester Horden zegt:

  Ik waag deze kans graag voor mijn nichtje Shannon, ze volgt de opleiding HBR,hoe leuk zou het zijn als ik voor haar de bofkont mag worden, zodat ze zelf de heerlijkste ijsjes kan gaan maken,op school en voor familie en vrienden

 • Visioenen van Bananen ijs Hoewel Kokos ook niet verkeerd zal zijn. En Yoghurt ijs met Bramen mmm. Oh en Chocolade ijs, of een zelfgemaakte Cookie Dough… Inspiratie in overvloed dus doe graag mee!!

 • Visioenen van Bananen ijs Hoewel Kokos ook niet verkeerd zal zijn. En Yoghurt ijs met Bramen mmm. Oh en Chocolade ijs, of een zelfgemaakte Cookie Dough… Inspiratie in overvloed dus doe graag mee!!

 • Lavendel ijs lijkt me zo ontzettend lekker. Heb het nog nooit gehad, weet ook niet of het al bestaat… Vast wel, maar ik zou er graag mee experimenteren in de zoku ijsmachine. Count me in!! 🙂

 • Lavendel ijs lijkt me zo ontzettend lekker. Heb het nog nooit gehad, weet ook niet of het al bestaat… Vast wel, maar ik zou er graag mee experimenteren in de zoku ijsmachine. Count me in!! 🙂

 • De Staercke A. zegt:

  Hallo

  Ik volgde je reeds ook op fb en daar zag ik je wedstrijd verschijnen. Traditie is hier om elke zaterdagavond een coupe ijs te eten ^^ Helaas altijd uit de winkel, omdat dat omscheppen om de zoveel uur mij tegenhoudt. Een ijsmachine zou hier gretig gebruikt worden 😀
  Ik heb verschillende smaakjes die ik zou willen uitproberen, maar hetgene dat ik als eerste zou maken is MARSEPEIN-IJS, mss met een scheutje amaretto erbij 😉

  Groetjes

 • De Staercke A. zegt:

  Hallo

  Ik volgde je reeds ook op fb en daar zag ik je wedstrijd verschijnen. Traditie is hier om elke zaterdagavond een coupe ijs te eten ^^ Helaas altijd uit de winkel, omdat dat omscheppen om de zoveel uur mij tegenhoudt. Een ijsmachine zou hier gretig gebruikt worden 😀
  Ik heb verschillende smaakjes die ik zou willen uitproberen, maar hetgene dat ik als eerste zou maken is MARSEPEIN-IJS, mss met een scheutje amaretto erbij 😉

  Groetjes

 • Jackie nachtegaal zegt:

  Nou Eef ik ben een ijsmonster helaas zijn de ijssalons hier straks dicht 🙁 en vers is gewoon het lekkerst , Ik ben dol op yoghurt ijs en cookie jomjom en deze actie is gewoon VET TOF … every day ice ow yesss maar oke ook versfruit ijs banana ofzo met chocosaus
  Ik ga toch stiekem wel zooo hard #Duimen (Y)

 • Jackie nachtegaal zegt:

  Nou Eef ik ben een ijsmonster helaas zijn de ijssalons hier straks dicht 🙁 en vers is gewoon het lekkerst , Ik ben dol op yoghurt ijs en cookie jomjom en deze actie is gewoon VET TOF … every day ice ow yesss maar oke ook versfruit ijs banana ofzo met chocosaus
  Ik ga toch stiekem wel zooo hard #Duimen (Y)

 • Miekske Dingens zegt:

  Ik doe graag mee! Volg je ook op Feestboek 🙂
  Welk smaakje? Ik denk iets met chocolade, of banaan, of misschien wel mango (ik ga dan onze kapoen laten kiezen hihi)

 • Miekske Dingens zegt:

  Ik doe graag mee! Volg je ook op Feestboek 🙂
  Welk smaakje? Ik denk iets met chocolade, of banaan, of misschien wel mango (ik ga dan onze kapoen laten kiezen hihi)

 • Mehrell de Boer zegt:

  Graag waag ik een poging! Ik ben dol op ijs! Tegenwoordig maak ik vaak het ijs via een recept van “Oh my Pie”, namelijk: “Blueberry Cheesecake Ice Cream”. Ik probeer er mn eigen draai aan te geven door de bessen de vervangen met pure chocola. Jammer genoeg moet ik dit dan in de vriezer doen, waardoor het kristaliseert. Graag zou ik de zuku ice cream maker willen uitproberen om te zien hoe makkelijk dit gaat 🙂

 • Mehrell de Boer zegt:

  Graag waag ik een poging! Ik ben dol op ijs! Tegenwoordig maak ik vaak het ijs via een recept van “Oh my Pie”, namelijk: “Blueberry Cheesecake Ice Cream”. Ik probeer er mn eigen draai aan te geven door de bessen de vervangen met pure chocola. Jammer genoeg moet ik dit dan in de vriezer doen, waardoor het kristaliseert. Graag zou ik de zuku ice cream maker willen uitproberen om te zien hoe makkelijk dit gaat 🙂

 • Mmmmmm! Klinkt super handig, zelfs voor mijn ienimini vriezertje :)) wellicht niet zo origineel maar ik hou het allermeest van yoghurt ijs, en alle variaties daarop..

 • Mmmmmm! Klinkt super handig, zelfs voor mijn ienimini vriezertje :)) wellicht niet zo origineel maar ik hou het allermeest van yoghurt ijs, en alle variaties daarop..

 • Ohhh, het mag wel langzaam herfst worden, maar ijs eet ik rustig het hele jaar door haha. Ik doe zeker mee, yum! Waarschijnlijk zal ik chocolade ijs maken (met vervolgens oreo kruimels er doorheen, waarom ook niet haha).

 • Ohhh, het mag wel langzaam herfst worden, maar ijs eet ik rustig het hele jaar door haha. Ik doe zeker mee, yum! Waarschijnlijk zal ik chocolade ijs maken (met vervolgens oreo kruimels er doorheen, waarom ook niet haha).

 • Hannah Kagenaar zegt:

  Ik zou hiermee aardbeienijs maken, of yoghurtijs. Simpel beginnen! Of wacht, koffieijs? Ik heb zoveel lekkere ideeën. Stuur die ijsmaker maar snel op haha!

 • Hannah Kagenaar zegt:

  Ik zou hiermee aardbeienijs maken, of yoghurtijs. Simpel beginnen! Of wacht, koffieijs? Ik heb zoveel lekkere ideeën. Stuur die ijsmaker maar snel op haha!

 • Hoi, heel erg leuk dat je een winactie hebt. Ik maak graag lekkere recepten van je blog. Ijs maken lijkt mij heel erg leuk met mijn dochtertje Lisa van 4 jaar. Lisa is dol op bananenijs, dit is helaas niet vaak te vinden in de supermarkt. Het lijkt mij daarom heel erg leuk om bananenijs te maken als we dit mooie apparaat winnen.

  Groetjes,
  Lotte

 • Hoi, heel erg leuk dat je een winactie hebt. Ik maak graag lekkere recepten van je blog. Ijs maken lijkt mij heel erg leuk met mijn dochtertje Lisa van 4 jaar. Lisa is dol op bananenijs, dit is helaas niet vaak te vinden in de supermarkt. Het lijkt mij daarom heel erg leuk om bananenijs te maken als we dit mooie apparaat winnen.

  Groetjes,
  Lotte

 • Heerlijke ijsjes maken, wat een uitvinding! Ik zou groene thee en sesam ijsjes maken, dat eet ik heel graag bij de Japanner als toetje. Lijkt mij ook tof om thuis zelf te maken en is niet zo moeilijk. Ik volg je op Facebook. Duimen maar.

 • Heerlijke ijsjes maken, wat een uitvinding! Ik zou groene thee en sesam ijsjes maken, dat eet ik heel graag bij de Japanner als toetje. Lijkt mij ook tof om thuis zelf te maken en is niet zo moeilijk. Ik volg je op Facebook. Duimen maar.

 • Ijs oh hemels, genieten dat je daarmee kunt!! Vanille met frambozen. Of Chocolade met munt 😀 Graag beproef ik mijn geluk en doe mee. Als ik uitgekozen word juich ik luid Hoera en Hoezee!!

 • Ijs oh hemels, genieten dat je daarmee kunt!! Vanille met frambozen. Of Chocolade met munt 😀 Graag beproef ik mijn geluk en doe mee. Als ik uitgekozen word juich ik luid Hoera en Hoezee!!

 • Oh super leuk zeg.
  Lekker zelf ijs maken en dan genieten.
  Ik doe heel graag mee.
  Ik zal dan sowieso aardbeien ijs maken en chocola ijs. Maar ook ijs waar lekker ceel soorten fruit doorheen kan.
  En natuurlijk dan afmaken met lekkere verse slagroom!!!!
  Volgde je al op Facebook en nu ook gezellig op Instagram.

 • Oh super leuk zeg.
  Lekker zelf ijs maken en dan genieten.
  Ik doe heel graag mee.
  Ik zal dan sowieso aardbeien ijs maken en chocola ijs. Maar ook ijs waar lekker ceel soorten fruit doorheen kan.
  En natuurlijk dan afmaken met lekkere verse slagroom!!!!
  Volgde je al op Facebook en nu ook gezellig op Instagram.

 • Ik wil graag meedoen met deze winactie. Enkele familieleden hebben suikerziekte en op feestjes zou het handig zijn om zelf ijs te kunnen maken dat minder suiker bevat zodat iedereen mee kan eten van de ijsjes.

 • Ik wil graag meedoen met deze winactie. Enkele familieleden hebben suikerziekte en op feestjes zou het handig zijn om zelf ijs te kunnen maken dat minder suiker bevat zodat iedereen mee kan eten van de ijsjes.

 • Je inspireert me enorm om dingen uit te proberen en ik verheug me elke keer op een nieuw receptje !
  Ik hou zelf het meest van aarbei en vanille ijs
  Maar met dit appartaatje zou ik ook hele apparte smaken gaan proberen !

 • Je inspireert me enorm om dingen uit te proberen en ik verheug me elke keer op een nieuw receptje !
  Ik hou zelf het meest van aarbei en vanille ijs
  Maar met dit appartaatje zou ik ook hele apparte smaken gaan proberen !

 • Linda Kruithof zegt:

  Ik ben de grootste ijs eter van de hele wereld!! en zou heel graag de ijsmachine willen winnen zodat ik thuis zelf Italiaans ijs kan maken

 • Linda Kruithof zegt:

  Ik ben de grootste ijs eter van de hele wereld!! en zou heel graag de ijsmachine willen winnen zodat ik thuis zelf Italiaans ijs kan maken

 • Hi Eefje,

  Ik doe graag mee met de winactie! Voor een heerlijk toetje dat ik met kerst gemaakt heb, zou eigen gemaakte frambozenijs het volledig afmaken!

  Groetjes,

  Eef 🙂

 • Hi Eefje,

  Ik doe graag mee met de winactie! Voor een heerlijk toetje dat ik met kerst gemaakt heb, zou eigen gemaakte frambozenijs het volledig afmaken!

  Groetjes,

  Eef 🙂

 • Hi Eef,

  Ik doe graag mee met de winactie! Voor een heerlijk toetje dat ik met kerst gemaakt heb, zou eigen gemaakte frambozenijs het volledig afmaken!

  Groetjes,

  Eef 🙂

 • Hi Eef,

  Ik doe graag mee met de winactie! Voor een heerlijk toetje dat ik met kerst gemaakt heb, zou eigen gemaakte frambozenijs het volledig afmaken!

  Groetjes,

  Eef 🙂

 • Nienke Bouwman zegt:

  Njom njom, voor elk seizoen is er toch een passend ijssmaakje… lekker binnenkort stoofpeertjes ijs met een eigengemaakte kletskop, of tarte tatin met een bolletje vanille ijs, heb ook altijd graag een keer willen experimenteren met kruiden zoals bv. kardemom enz…. ohhhh die ideeen vliegen door m’n hoofd! Kortom…. ja, ik doe ook graag mee met de winactie!

 • Nienke Bouwman zegt:

  Njom njom, voor elk seizoen is er toch een passend ijssmaakje… lekker binnenkort stoofpeertjes ijs met een eigengemaakte kletskop, of tarte tatin met een bolletje vanille ijs, heb ook altijd graag een keer willen experimenteren met kruiden zoals bv. kardemom enz…. ohhhh die ideeen vliegen door m’n hoofd! Kortom…. ja, ik doe ook graag mee met de winactie!

 • Gek op ijs en verzot op citroen ! Met de Zoku is het zelf maken dus goed te doen.
  Kan ik heerlijk zondigen in no time at all. En met citroen is genieten altijd het geval !!
  Regen, wind en onweer hier steeds ontbreekt de zon. Maar met ’n coupe lemon zit ik graag (onder een deken) op het balkon.
  Dus doe ik mee om dit wondertje te winnen. Moet ik nog een goede reden verzinnen ?
  Ben alweer zó ontzettend lang single & ijs for one. Is zoveel beter dan een date met m’n (toekomstige) man !

 • Gek op ijs en verzot op citroen ! Met de Zoku is het zelf maken dus goed te doen.
  Kan ik heerlijk zondigen in no time at all. En met citroen is genieten altijd het geval !!
  Regen, wind en onweer hier steeds ontbreekt de zon. Maar met ’n coupe lemon zit ik graag (onder een deken) op het balkon.
  Dus doe ik mee om dit wondertje te winnen. Moet ik nog een goede reden verzinnen ?
  Ben alweer zó ontzettend lang single & ijs for one. Is zoveel beter dan een date met m’n (toekomstige) man !

 • Wat een leuke winactie! I’m in.
  Ik zou als eerste kokosijs maken. Met chocolade of ananas om nog een beetje in de tropische sferen te blijven voordat de zomer echt voorbij is ☀️

 • Wat een leuke winactie! I’m in.
  Ik zou als eerste kokosijs maken. Met chocolade of ananas om nog een beetje in de tropische sferen te blijven voordat de zomer echt voorbij is ☀️

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *