Volg mij:
Persoonlijk

Ik wil je iets vertellen…

Vandaag een persoonlijke update, ik heb namelijk een nieuwtje! Ik vond het de hoogste tijd om je te vertellen over iets heel erg leuks, bijzonders en bovenal spannends wat gaande is achter de schermen van Eefkooktzo.nl. Ik ben namelijk in verwachting! Vandaag vertel ik je er alles over en ook welke invloed het (niet) heeft op mijn blog.

Inmiddels ben ik alweer iets langer dan 20 weken, 22½ week om precies te zijn, in verwachting van ons eerste kindje. Nu heb je misschien aan de kleur de muisjes wel een idee wat het wordt… we krijgen namelijk een meisje!

We (vriendlief en ik) hebben er bewust voor gekozen om even te wachten met het nieuws online te delen omdat we eerst even “offline” wilde genieten van onze roze wolk. Dat is goed gelukt 🙂 .

Wie weet heb je het tussen de regels door wel gelezen of een beetje doorgehad… Ik mag immers voorlopig even geen wijntje meer drinken, geen rauw vlees of vis en dat soort dingen maar tot nu toe verder geen gekke “cravings” gehad. Hoewel ik echt niet normaal trek heb in waterijsjes haha…maar die mag ik gelukkig. Ik voel me verder goed en mag volgens mij ook echt niet klagen op wat bekende zwangerschapskwaaltjes na. Ook het kleine meisje in mijn buik doet het super. Ik ben nu al een trotse aanstaande mama 😉 .

Wat gaat er veranderen?

Helemaal niets, Eefkooktzo.nl blijft namelijk gewoon Eefkooktzo.nl. Het wordt geen mamablog (deze vraag kreeg ik meerdere keren). Hiervan vind je genoeg andere leuke blogs dus ik blijf lekker schrijven over hetgeen ik altijd al doe en dat is food. Recepten en andere food-gerelateerde artikelen en zoals gewoonlijk af en toe een persoonlijk artikel met een kijkje achter de schermen. Als jullie het leuk vinden ook zo heel af en toe een zwangerschapsupdate.

Wie weet worden de recepten wel nog iets gevarieerder na de komst van onze kleine met zoete lekkernijen voor de kraamvisite, (de eerste) babyhapjes, traktaties voor op school of iets meer kidsproof recepten naast de gewone recepten zoals je van mij gewend bent.

Handig om te weten

Handig om te weten is dat ik vaak probeer vooruit te werken met recepten voor mijn blog dus mocht je de komende tijd toch rauwe vlees, vis of iets anders zien wat ik nu toch echt even moet laten staan. Wees gerust: ik heb het nu niet gegeten. Het is óf een recept wat ik al eerder heb gemaakt óf een recept wat vriendlief heeft gegeten want ik heb nog een paar lekkere ideeën voor kerst… Tja, iemand moet het “zware werk” doen en dat soort dingen voor me proeven nu ;).

Verder heb ik besloten het zomerrooster nog een beetje aan te houden. Dat betekent: maandag en woensdag een nieuw artikel, vrijdag het weekmenu en soms op zaterdag een extra artikel. Mocht ik meer recepten hebben pik ik er misschien nog wel een extra dagje bij, wie weet!

Heel fijn om ons blije nieuws nu eindelijk met je te kunnen delen 🙂 . Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust!

Liefs Eef

 

 

Deel dit bericht
Vorig artikel Volgend artikel

Ook lekker...

39 Reacties

 • Beantwoorden Daniëlle

  Wat een supermooi nieuws! Gefeliciteerd en ik wens je een mooie zwangerschap!

  25 september 2017 at 06:57
 • Beantwoorden Esther

  Geweldig nieuws en fijn dat je je zo goed voelt!

  25 september 2017 at 08:33
 • Beantwoorden Loes

  Wat een leuk nieuws, gefeliciteerd!

  25 september 2017 at 09:44
 • Beantwoorden Karen

  Wat een mooi nieuws! Gefeliciteerd! Wat heb je heel veel fijne dingen om naar uit te kijken de komende tijd 🙂

  25 september 2017 at 10:59
  • Beantwoorden Eef

   Dat mag je zeggen 😉 Dank je wel Karen!

   8 oktober 2017 at 19:11
 • Beantwoorden Charlotte

  Gefeliciteerd met je zwangerschap!

  25 september 2017 at 11:48
 • Beantwoorden Sandra

  Nog steeds zó leuk dit!!! En die foto is zo leuk, je straalt!

  25 september 2017 at 18:50
 • Beantwoorden Lianne

  Wat een mooi nieuws! Veel goeds voor jullie toegewenst. ♥♥♥

  25 september 2017 at 19:28
 • Beantwoorden Monique

  Wat een fijn nieuws!! Geniet van deze bijzondere tijd!!

  25 september 2017 at 19:32
 • Beantwoorden Marielle

  Gefeliciteerd en een fijne zwangerschap!

  25 september 2017 at 20:17
 • Beantwoorden Martine

  Dikke proficiat Eefje! En….btw…vind jouw recepten heerlijk!

  25 september 2017 at 20:49
 • Beantwoorden Dagmar

  Superleuk! Van harte gefeliciteerd!

  25 september 2017 at 22:23
 • Beantwoorden Rika van der Velde

  Van harte gefeliciteerd, geniet van deze tijd!

  25 september 2017 at 22:50
 • Beantwoorden Linda

  Jeeeej!!

  26 september 2017 at 06:49
 • Beantwoorden Helain

  Van harte gefeliciteerd!! Geniet van je zwangerschap. Ik hoop dat je wat leuke gezonde zwangerschapsproof recepten gaat posten

  26 september 2017 at 07:48
  • Beantwoorden Eef

   Dank je wel 🙂 Ik ga m’n best doen 😀

   8 oktober 2017 at 19:13
 • Beantwoorden Annie Bax

  Hartelijk gefeliciteerd meisje, geniet van het wondertje leuk dat je dat wil delen met ons.

  26 september 2017 at 11:59
  • Beantwoorden Eef

   Dank je wel voor je lieve reactie 😀

   8 oktober 2017 at 19:13
 • Beantwoorden Nelly

  Van harte geluk gewenst. Fijn dat alles goed met je gaat.

  30 september 2017 at 10:41
 • Beantwoorden Romana

  Hartelijke gelukwensen voor jullie alle drie! Wat een leuk nieuws! En … je meisje kan de kunst al vroeg afkijken … Kinderkookblogje?

  30 september 2017 at 22:54
  • Beantwoorden Eef

   Dank je wel 🙂 Hahaha ja dat is een leuk idee!

   8 oktober 2017 at 19:14
 • Beantwoorden Ria

  Wat een leuk nieuws gefeliciteerd
  Geniet van je zwangerschap.

  1 oktober 2017 at 06:36
 • Beantwoorden Pieter M

  Heel erg leuk hoor, was voor een paar weken in stockholm bij mijn dochter heeft ja een jongetje gekregen. Heel knuffig zo een klijntje.

  1 oktober 2017 at 14:35
 • Beantwoorden Anja

  Hoi Eef..Net terug van vakantie en wat lees ik? Je bent zwanger!!Helemaal geweldig Eef!!!Geniet er maar met volle teugen van saampies…Groetjes Anja

  22 oktober 2017 at 12:05
  • Beantwoorden Eef

   Wat lief!! Dank je wel voor je felicitatie Anja 🙂 Hoop dat je een fijne vakantie hebt gehad.

   23 oktober 2017 at 16:44

  Laat een reactie achter