Beschuit met roze muisjes

Ik wil je iets vertellen…

Vandaag een persoonlijke update, ik heb namelijk een nieuwtje! Ik vond het de hoogste tijd om je te vertellen over iets heel erg leuks, bijzonders en bovenal spannends wat gaande is achter de schermen van Eefkooktzo.nl. Ik ben namelijk in verwachting! Vandaag vertel ik je er alles over en ook welke invloed het (niet) heeft op mijn blog.

Inmiddels ben ik alweer iets langer dan 20 weken, 22½ week om precies te zijn, in verwachting van ons eerste kindje. Nu heb je misschien aan de kleur de muisjes wel een idee wat het wordt… we krijgen namelijk een meisje!

We (vriendlief en ik) hebben er bewust voor gekozen om even te wachten met het nieuws online te delen omdat we eerst even “offline” wilde genieten van onze roze wolk. Dat is goed gelukt 🙂 .

Wie weet heb je het tussen de regels door wel gelezen of een beetje doorgehad… Ik mag immers voorlopig even geen wijntje meer drinken, geen rauw vlees of vis en dat soort dingen maar tot nu toe verder geen gekke “cravings” gehad. Hoewel ik echt niet normaal trek heb in waterijsjes haha…maar die mag ik gelukkig. Ik voel me verder goed en mag volgens mij ook echt niet klagen op wat bekende zwangerschapskwaaltjes na. Ook het kleine meisje in mijn buik doet het super. Ik ben nu al een trotse aanstaande mama 😉 .

Zwanger

Wat gaat er veranderen?

Helemaal niets, Eefkooktzo.nl blijft namelijk gewoon Eefkooktzo.nl. Het wordt geen mamablog (deze vraag kreeg ik meerdere keren). Hiervan vind je genoeg andere leuke blogs dus ik blijf lekker schrijven over hetgeen ik altijd al doe en dat is food. Recepten en andere food-gerelateerde artikelen en zoals gewoonlijk af en toe een persoonlijk artikel met een kijkje achter de schermen. Als jullie het leuk vinden ook zo heel af en toe een zwangerschapsupdate.

Wie weet worden de recepten wel nog iets gevarieerder na de komst van onze kleine met zoete lekkernijen voor de kraamvisite, (de eerste) babyhapjes, traktaties voor op school of iets meer kidsproof recepten naast de gewone recepten zoals je van mij gewend bent.

Handig om te weten

Handig om te weten is dat ik vaak probeer vooruit te werken met recepten voor mijn blog dus mocht je de komende tijd toch rauwe vlees, vis of iets anders zien wat ik nu toch echt even moet laten staan. Wees gerust: ik heb het nu niet gegeten. Het is óf een recept wat ik al eerder heb gemaakt óf een recept wat vriendlief heeft gegeten want ik heb nog een paar lekkere ideeën voor kerst… Tja, iemand moet het “zware werk” doen en dat soort dingen voor me proeven nu ;).

Verder heb ik besloten het zomerrooster nog een beetje aan te houden. Dat betekent: maandag en woensdag een nieuw artikel, vrijdag het weekmenu en soms op zaterdag een extra artikel. Mocht ik meer recepten hebben pik ik er misschien nog wel een extra dagje bij, wie weet!

Heel fijn om ons blije nieuws nu eindelijk met je te kunnen delen 🙂 . Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust!

Liefs Eef

 

 

78 reacties op “Ik wil je iets vertellen…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *