Header 640x350 6 35KB

Zomerrooster

Lang heb ik erover getwijfeld of ik wel of niet een zomerrooster zou invoeren op het blog. Afgelopen jaren heb ik het niet gedaan maar met een fulltime baan en een verbouwing heb ik besloten het dit jaar wel te doen maar wees niet bang eigenlijk verandert er niet zo heel veel…

Met niet zo heel veel bedoel ik ook echt, niet zo heel veel. In plaats van elke maandag, woensdag, vrijdag én zaterdag een artikel heb ik besloten de zaterdag tijdens de zomermaanden over te slaan. Dit geeft mij net even meer tijd om me te richten op andere dingen maar ook om hetgeen dat ik plaats te voorzien van de kwaliteit die je gewend bent én ook te werken aan filmpjes achter de schermen want ook die komen eraan 😀 . Dus 1 artikel minder in de week maar nog steeds elke vrijdag het weekmenu en op maandag en woensdag een lekker recept, fijne hotspot, kijkje achter de schermen en nog veel meer.

Nieuwsbrief

Tot slot ga ik de nieuwsbrief in een nieuw jasje steken. Zo zul je niet alleen de artikelen welke die week online zijn gekomen vinden in de nieuwsbrief maar ook leuke uitjes (denk aan foodfestivals), handige kooktips en speciale items voor in de nieuwsbrief. Daarover snel meer in de nieuwsbrief!

Dat waren de huishoudelijke mededelingen voor vandaag 😉 . Geniet lekker van het zonnetje, dat ga ik ook doen de komende tijd en er staat voor komende week weer genoeg lekkers op je te wachten dus ik zie je dan graag weer terug.

Liefs Eef

Neem trouwens ook zeker nog een kijkje in de receptenindex met alle lekkere recepten (mocht je dit nog niet gedaan hebben) hier vind je inmiddels 300+ recepten die alle lekker, makkelijk en meestal gezond zijn 🙂 !

8 reacties op “Zomerrooster

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *