Nieuws voor foodies

Nieuws voor foodies #5

Nieuws voor foodies #5. Het is alweer een tijdje geleden dat er een “Nieuws voor foodies” artikel online is gekomen. Inmiddels is er weer een hoop leuks, lekkers én handigs bijgekomen op foodgebied dus de hoogste tijd om mijn favorieten met je te delen. Van een vleugje zomer met tropische kokosnoten tot heerlijk snoepgoed en een wel heel fijne gadget. Je leest het in “Nieuws voor foodies #5”.

NieuwsvoorfoodiesNapoleon640x540Napoleon Soft

De snoepjes van Napoleon kennen we allemaal wel. Harde balletjes met een heerlijke vulling. De zwart wit kogels met een vulling van salmiak en de lempur citroenbollen zijn mijn favorieten. Sinds kort heeft Napoleon iets nieuws! Ze voegen namelijk zachte ballen toe aan hun assortiment. Verkrijgbaar in de smaken drop, zoet en zuur. Stuk voor stuk heerlijke smaken als je het mij vraagt. De zak is hersluitbaar maar eenmaal open… Van deze zachte balletjes kun je geen genoeg krijgen en uiteraard hebben ze alle drie een heerlijke vulling zoals we gewend zijn van Napoleon. Je kunt de zachte snoepjes van Napoleon vinden in de supermarkt voor 1,89 euro.

CoconutGenuine Coconut

Misschien heb je deze leuke kokosnoten al zien liggen bij Albert Heijn. Deze biologisch geteelde kokosnoten komen uit het hart van Thailand en zijn ideaal voor de dorstige momentjes deze (na)zomer. In plaats van met een hamer en beitel aan de slag te moeten om je kokosnoot te openen zit hier een handige opening op. Net zo makkelijk als je een blikje fris kunt openen heb je deze kokosnoot open en kun je genieten van heerlijk verfrissend kokoswater. Genuine Coconut is exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn voor 3,99 euro per stuk.

OrTeaOr Tea?

Or Tea? is een Chinees theemerk wat nog niet zo heel bekend is in Nederland. Jammer want deze thee is écht lekker! Sinds kort heeft Or Tea? twee nieuwe smaken aan het assortiment toegevoegd namelijk La Vie en Rose en Tiffany’s Breakfast. La Vie en Rose is een combinatie van rozenknopjes, rozenbottel en zwarte thee waarin je echte rozenknopjes ziet zitten. Tiffany’s Breakfast is gemaakt van zwarte thee en is perfect om de dag mee te starten. Naast deze smaken zijn er nog 19 andere smaken met toffe namen zoals Towering Kung Fu, Monkey Punch en Dragon Well. Ik ben fan en vind de thee niet alleen erg lekker maar het ziet er ook prachtig uit. De bussen thee, de zakjes en de thee zelf. Perfect voor een ontspannen theemomentje. Or Tea? is online verkrijgbaar en via diverse verkooppunten.

Dr.Oetker Cake en TaartvullingDr. Oetker Cake & Taart Vulling

Dr. Oetker heeft sinds kort weer wat leuks op de markt gebracht namelijk: cake & taartvulling. Verkrijgbaar in de smaken chocolade en salted caramel. Ik kreeg deze twee smaken thuisgestuurd met brownie en blondie “bombs” erbij zodat ik ze direct kon proeven. Lekker dat ze zijn! Ik kan je eerlijk gezegd niet vertellen welke smaak ik lekkerder vind… Door het handige lange spuitmondje zijn de zakjes extra handig voor het vullen van cupakes maar je kunt er natuurlijk ook een taart mee bestrijken. De cake & taartvulling van Dr. Oetker zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn  en Jumbo voor 1,99 euro per stuk.

sigg640x540

SIGG Hot & Cold

Met de drinkfles van SIGG maakte ik kennis tijdens het vaartochtje door Amsterdam. In deze fles kun je zowel warme als koude dranken bewaren. Warme dranken blijven 9 uur (!) warm en koude dranken 12 uur lang (!) koud. De sluiting kun je met één hand bedienen en zorgt ervoor dat de fles zeker niet gaat lekken in je tas. Ik neem de SIGG dan ook graag mee als ik pad ga. Nu nog voor voornamelijk koude drankjes maar straks als het kouder wordt een lekkere warme kop koffie voor mee onderweg, fijn! Er zit trouwens ook nog een filter in waardoor je er makkelijk losse thee of water met een smaakje (stukje gember, wat komkommer, muntblaadjes etc.) in kunt doen. Voor meer informatie kijk je op www.sigg.com. De flessen zijn de koop voor 24,95 euro per stuk.

Dit artikel bevat producten welke ik heb gekregen. Desalniettemin is mijn mening -zoals altijd- volledig mijn persoonlijke & eerlijke mening. Voor meer informatie zie ook mijn disclaimer

4 reacties op “Nieuws voor foodies #5

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *