Klassieke boerenkool stamppot met spekjes

Klassieke boerenkool stamppot met spekjes

Klassieke boerenkool stamppot met spekjes: een klassieker, maar o zo lekker op z’n tijd! Ik vertel je hoe ik een van mijn favoriete stamppotjes maak en geef je lekkere tips voor wat variatie.

Heel eerlijk, ik heb best lang getwijfeld om dit recept online te zetten. Het is makkelijk, simpel en een rasechte klassieker. Zitten jullie daar wel op te wachten? Maar toen er op Facebook meerdere keren duidelijk om gevraagd werd, hoe ik toch mijn allerlekkerste stamppotjes maak, kon ik niet anders dan daar gehoor aan te geven. Dus bij deze: klassieke boerenkool stamppot met spekjes.

Boerenkool stamppot met spekjes

Boerenkool stamppot Pinterest Collage

2 reacties op “Klassieke boerenkool stamppot met spekjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeel dit recept