Kijkje achter de schermen: juli

Op de een of andere manier is het maandoverzicht soms een beetje een ondergeschoven kindje. Het is zo weer een nieuwe maand en aangezien we het mega maar dan ook mega druk hebben met verbouwen kwam het er afgelopen maand dan ook even niet van om een overzicht te schrijven. Stom eigenlijk want ik vind het altijd super leuk om te schrijven en aangezien het artikel altijd goed gelezen wordt ga ik er vanuit dat jullie het graag lezen 😉 .

Zoals je misschien wel weet zijn we thuis in verbouwing. Echt het hele huis wordt gedaan maar inmiddels zijn we boven al bijna klaar (op een likje verf hier en daar na) en morgen komt dan eindelijk de stukadoor voor de woonkamer. De verbouwing heeft even stilgelegen vanwege persoonlijke omstandigheden (die ik voor nu liever even persoonlijk laat) en daardoor lijkt het misschien dat we wat lang bezig zijn maar dat is dus de reden.

Dat klussen wil overigens niet zeggen dat ik niet met bloggen bezig ben 😉 . Soms kom je namelijk op ideeën tijdens het klussen. Zo is dit stukje hout inmiddels voorzien van de nodige verfklodders, schoongemaakt en heb je hem al kunnen zien op deze foto in het recept couscous met kipgehaktballetjes. Tja, soms doe je ideeën op, op de gekste plekken 😉 .

Foto van het standbeeld van Haagse Harry - Den HaagOmdat er vorige maand geen maandoverzicht online is gekomen probeer ik, zoals beloofd, de highlights van afgelopen maanden te combineren in dit overzicht. Zo ging ik in mei voor het eerst een hele dag naar Den Haag tijdens een foodbloggerstour door Den Haag. In juni bracht ik overigens nog een bezoekje aan deze super leuke stad!

Ik was namelijk uitgenodigd voor de opening van Hofhouse in Den Haag waar ik deze heerlijke kipburger met avocado en bacon at. Over Hofhouse en de opening lees je binnenkort meer. Ik besloot er overigens direct een dagje van te maken. Den Haag is namelijk zo ontzettend leuk!

Mag ik je even voorstellen aan “Pitje”? Mijn moeder was al een tijdje aan het nadenken over een puppy en via via kwamen we achter toekomstig nestje. Eind mei is Pitje geboren en begin juni gingen we voor het eerst kijken. Echt, té schattig een nest met jonge hondjes. Het is dat we al een hondje hebben en echt geen tijd voor een tweede maar anders… Zo leuk!

Eef test HelloFresh - wil jij ook testen?

De postbode had weer een drukke maand met me. Van waanzinnig toffe kookboeken zoals een pindakaaskookboek (echt!), het nieuwe servies van AH waarvoor je kunt sparen, lekkers van HEMA wat ook nog eens gezond is en nog veel meer leuke, lekkere, inspirerende dingen. Ook mocht ik de nieuwe HelloFresh box testen en jou ook de mogelijkheid geven om deze eens zelf te proberen. Wat ik ervan vind kun je vast al een beetje zien aan deze foto 😉 .

Lemon curd macaronsOm er niet een al té lang overzicht van te maken houd ik het voor nu lekker hierbij maar ik sluit niet af voor ik je een voorproefje heb gegeven van één van de nieuwe recepten die deze maand online komen. Herken je het ondergrondje 😉 ….

16 thoughts on “Kijkje achter de schermen: juli

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *