Achterdeschermendecember header

Kijkje achter de schermen december

Vandaag weer een kijkje achter de schermen voor wat betreft het eerste deel van de maand december. Cliché maar wat gaat de tijd toch hard! Normaal plaats ik dit artikel natuurlijk de 1e dag van de nieuwe maand maar dan is het 1 januari en heb ik iets anders voor je in de planning staan…

Voor ik het vergeet te zeggen, vanaf vandaag vind je tot kerst elke dag om 06.30 uur een nieuw artikel online. Extra veel kerst inspiratie dus! Lekkere toetjes, feestelijke ontbijtjes en nog véél meer dus houd de website goed in de gaten.

Begin deze maand maakte ik de winnaar bekend van de winactie met fonQ. Noortje gefeliciteerd met je prijs ik hoop dat je er veel plezier van hebt. Verder vind je in dit kijkje achter de schermen de beloofde kookboekjes, een kijkje in de keuken, kerst en nog veel meer.

Xenoskookboeken

Kookboeken van Xenos

Zoals beloofd, hierbij nog een foto van de kookboeken aan ik meegewerkt heb! De boeken zijn genaamd “Foodtruck bites” en “Lekker en snel”, helemaal passend bij mijn blog. In de boeken staan verschillende recepten van foodbloggers waaronder een aantal van mij, super leuk 🙂 . De boeken zijn verkrijgbaar bij Xenos en in de webshop van Xenos.

Allerhande kerstfestival

Vrijdag 9 december was ik uitgenodigd voor een ontbijt op het Allerhande kerstfestival. Extra vroeg reed ik richting Utrecht want daar moest ik al vroeg zijn. Eerst een ontbijtje, vervolgens een kookworkshop en toen de spectaculaire opening van het kerstfestival. Ik was er nog nooit geweest en keek mijn ogen uit!

Op het festival stonden allerlei verschillende kraampjes die ook nog eens, heel handig, ingedeeld waren per categorie. Zo had je een borrelplein, het voor-, hoofd- en nagerecht gedeelte, winter BBQ, chocoworld, winterpret en ook nog eens allerlei workshops. Bij elke stand kon je verschillende (gratis) hapjes proberen en had je scherpe aanbiedingen.

Na de opening werd het dan ook snel een heel stuk drukker maar daar werd de sfeer zeker niet minder om. Het Allerhande kerstfestival is echt een festival voor de kerstliefhebber en voor degene die van lekker eten houden. Hier doe je meer dan genoeg inspiratie op om de hele maand december lekker in de keuken aan de slag te gaan. Dit jaar was het festival volledig uitverkocht dus wees er volgend jaar vroeg bij als je een kaartje wilt bemachtigen! Een perfecte bestemming voor een dagje weg.

Nieuwe keuken

Tot begin deze maand was dit mijn keuken. Gelukkig maar voor alles bij elkaar een weekje en toch best wel oké voor die paar dagen. Voorzien van stromend water, een gaskookplaat, een vaatwasser (ja, ja) die tevens dienst deed als keukenblad, een oven, magnetron en een stellagekast die als tijdelijke voorraadkast en opbergplek voor o.a. pannen werd gebruikt. Ik mag zeker niet klagen maar ben toch wel héél erg blij dat de nieuwe keuken er is!

Achterdeschermendecember

Zo blij dus 😉 . We moeten nog een paar puntjes op de “i” zetten zoals de achterwand en het aansluiten van de afzuigkap. Natuurlijk vertel ik je binnenkort alles over mijn nieuwe keuken en laat ik je ook zien hoe hij eruit ziet!

Naast een nieuwe keuken mocht ik deze maand ook weer super veel leuke foodpost ontvangen zoals de heerlijke Limoncello van Villa Massa, een te gekke kersttrui van Albert Heijn, een heerlijk winters drankje, een doos bomvol Aziatische lekkernijen (waar je -as we speak- op instagram de unboxing van kunt zien via instastories) en nog veel meer. Het was echt een feestje wat betreft foodpost en inspiratie. Ook was ik afgelopen maandag uitgenodigd om mosseltjes te eten bij 5&33, super leuk. Daar vertel ik je snel meer over.

Drukke dagen maar ik houd er wel van! Voor vandaag duik ik straks weer mijn nieuwe keuken in om aan de slag te gaan met lekkere recepten 🙂 . Fijne zondag!

6 thoughts on “Kijkje achter de schermen december

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *