Kersentaart. Och mensen, dit is toch een fantastische taart geworden. Precies zoals ik ‘m in mijn hoofd had met een super smeuïge vulling en een knapperige korst. Heerlijk zoet door de kersen en kruidig door de kaneel. Echt de perfecte kersentaart.
Ik ben sowieso dol op kersen en wilde daar dan ook graag wat lekkers mee maken. Ik heb familie in de Betuwe met een eigen kersenboogaard en mijn nichtje was zo lief een kilootje voor mij mee te nemen. Op Instagram vroeg ik welk recept jullie graag wilde zien. Ik gaf wat opties, waaronder deze kersentaart, een crumble en clafoutis. Eigenwijs als ik ben wist ik al, wat er ook gestemd wordt, die kersentaart ga ik sowieso maken! Want ik had al hélemaal in mijn hoofd wat ik daarmee wilde doen en hoe die zou smaken. En als het eenmaal in mijn hoofd zit, dan krijg ik dat er lastig weer uit 😉 .
Marion Vos says:
Heerlijk en een duidelijk recept
Eef says:
Dankjewel 🙂
Cissy says:
Heerlijk recept heb deze wel gemaakt met kersen uit pot en dan bij bereiden van de vulling de suiker weggelaten…hij is verrukkelijk en makkelijk te maken
Dominique - Team Eefkooktzo.nl says:
Wat leuk om te lezen! Bedankt voor je reactie 😀