Hofhouse header

Hotspot | Hofhouse Den Haag

Oh oh Den Haag, je bent zo leuk! Sinds mijn tour langs allerlei toffe hotspots in Den Haag ben ik echt gecharmeerd geraakt van deze stad. Sinds kort heeft ‘s-Gravenhage er weer een hele leuke hotspot bij en daar moest ik natuurlijk een kijkje nemen.

Hofhouse, vlakbij Den Haag CS heeft eind juni haar deuren geopend en bestaat niet uit 1 eetgelegenheid maar verschillende. Je vindt er namelijk onder één dak maar liefst 8 verschillende horecagelegenheden. Waarvan 6 vaste en 2 pop-ups die elk seizoen wisselen.

Hotspot | Hofhouse Den Haag - overview

Ruimtelijk en ideaal gelegen

Hofhouse is groot, licht en heeft een perfecte ligging. Het is ideaal om lekker te lunchen, een dagje shoppen af te sluiten met een lekkere maaltijd voor je de trein pakt of juist om een drankje te doen als je hebt afgesproken met iemand in Den Haag om even bij te kletsen. Het fijne is dat je er echt voor ieder wat wils vindt. Je haalt wat je lekker vindt bij 1 van de restaurants en pakt daarna een tafeltje in de serre of tussen de restaurants.

Hofhouse burgers

Heel veel lekkers

Er is voor ieder wat wils. Zo vind je er Toastables waar je terecht kunt voor de lekkerste tosti’s. Burgers scoor je bij (hoe kan het ook anders) Burgerz. Bij Via kun je terecht voor een lekkere pizza terwijl je bij Mad Mex juist de lekkerste Mexicaanse gerechtjes kunt vinden. Liever wat gezonder? Ook de Aziatische keuken is vertegenwoordigd door Noomi en bij SLA vind je allerlei gezonde gerechten waarvan je direct gaat watertanden.

Naast de vaste concepten vind je er ook twee pop-ups die elk seizoen wisselen. Dit seizoen ga je voor een heerlijke ijsje naar Lekkernijs en voor decadente oesters moet je echt even langs Zilt en Zalig.

hofhouse restauranrts

Aanrader

Genoeg lekkers dus en wat mij betreft, zeker een bezoek waard als je een dagje (of langer) in Den Haag bent. Handig om te weten: iedereen kan zelf zijn of haar gerecht halen bij elk restaurant. Je eet gezamenlijk in de serre of tussen de restaurants maar je kunt zelf bepalen waar je wat haalt waardoor ieder voor zich kan beslissen wat hij of zij het liefste zou willen eten. Ideaal!

Hofhouse
Rijnstraat 10
2515 XP Den Haag
Meer info vind je via WWW

 

6 reacties op “Hotspot | Hofhouse Den Haag

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *