Groene smoothie spinazie mango

Groene smoothie spinazie mango

Groene smoothie spinazie mango, misschien denk je aan de hand van de kleur, deze sla ik even over maar laat je hierdoor zeker niet tegenhouden. Deze groene smoothie spinazie mango is zacht zoet, vol van smaak en ontzettend lekker. Echt een lekkere vitaminen boost!

Ik probeer steeds vaker meer groenten te verwerken in alle maaltijden gedurende de dag. Zeker sinds ik zwanger ben probeer ik goed te letten op wat ik eet en dat ik o.a. voldoende groenten en fruit eet gedurende de dag. Nu is dat met fruit vaak niet zo’n probleem maar met groenten kan het wat lastiger zijn.

Groene smoothie spinazie mango

6 reacties op “Groene smoothie spinazie mango

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeel dit recept