Groene smoothie spinazie mango

Groene smoothie spinazie mango

Groene smoothie spinazie mango, misschien denk je aan de hand van de kleur, deze sla ik even over maar laat je hierdoor zeker niet tegenhouden. Deze groene smoothie spinazie mango is zacht zoet, vol van smaak en ontzettend lekker. Echt een lekkere vitaminen boost!

Ik probeer steeds vaker meer groenten te verwerken in alle maaltijden gedurende de dag. Zeker sinds ik zwanger ben probeer ik goed te letten op wat ik eet en dat ik o.a. voldoende groenten en fruit eet gedurende de dag. Nu is dat met fruit vaak niet zo’n probleem maar met groenten kan het wat lastiger zijn.

Voldoende groente

Nu is lastiger of “lastig” misschien niet de juiste benaming want het is, althans dat vind ik, ook een leuke uitdaging om vaker groenten te gebruiken voor het ontbijt en de lunch. Met deze smoothie als ontbijt heb je direct al twee handjes spinazie te pakken en natuurlijk ook wat fruit. Handig! Maar wat dacht je van een paar blaadjes sla erbij op de boterham, plakjes komkommer of snoeptomaatjes voor tussendoor bijvoorbeeld? Zo heb je direct al een paar momenten op de dag dat je extra groenten binnen krijgt. Heb jij nog leuke (en lekkere) tips? Laat ze gerust weten in de reacties!

Groene smoothie spinazie mango


Het recept voor een groene smoothie spinazie mango:

Voorbereiding: –  | Bereiding: 5 minuten | Totale tijd: 10 minuten
Hoeveelheid: 1 flink glas

Wat heb je nodig voor een groene smoothie spinazie mango (ingrediënten):

  • 150 ml sinaasappelsap
  • 100 gram bevroren mango in stukjes
  • 50 gram yoghurt
  • 2 handjes spinazie (gewassen)

Hoe maak je een groene smoothie spinazie mango:

  1. Doe alle ingredienten in een blender en mix dit tot een glas geheel.
  2. Serveer de smoothie in een leuk glas en proost 😉 .

Groene smoothie spinazie mango

Laat het mij weten via Instagram of Facebook als je dit recept gemaakt hebt door de hashtag #EEFKOOKTZO te gebruiken of tag mij in je bericht. Dat vind ik namelijk echt super leuk!

Bekijk ook mijn andere lekkere recepten voor nog meer inspiratie en vergeet je niet te abonneren op de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste recepten.

Eef

Eef

Wat leuk dat je een van mijn recepten gaat maken. Ik vind het super leuk om jullie creaties te zien! Laat het weten via Instagram of Facebook door de hashtag #EEFKOOKTZO te gebruiken of tag mij in je bericht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eef - Eef Kookt Zo

Welkom!

Hier deel ik al mijn keukengeheimen met je. Lekkere, écht makkelijke gerechten die elke thuiskok kan maken.

Wekelijks komen er nieuwe recepten online. Elke vrijdag een lekker & écht makkelijk weekmenu. Afgewisseld met mijn ultieme kooktips, tips voor restaurants of bestemmingen waar je blij van wordt en soms een persoonlijke kijkje achter de schermen. Kook ze!

Liefs,
Eef

Social Media

Nieuwsbrief

Favorieten

Op de hoogte blijven

Je kunt Eefkooktzo.nl volgen via Facebook, Instagram, Bloglovin’, Pinterest en Twitter. Heb je vragen en/of opmerkingen dan hoor ik dat natuurlijk graag! 

Scroll naar top