Citroenlimonade zelf maken

Citroenlimonade zelf maken

When live gives you lemons, make lemonade”. Een bekende Amerikaanse uitspraak die helemaal past bij het recept van vandaag: citroenlimonade zelf maken. Ik moest alleen mijn citroenen natuurlijk gewoon bij de supermarkt om de hoek halen, want ze kwamen nou eenmaal niet bij mij uit de lucht vallen ????.

Desalniettemin geen enkele reden om niet eens zelf aan de slag te gaan met een van mijn favoriete smaakmakers: citroen. Deze limonade is lekker zachtzurig maar zeker niet té zurig, waardoor dit juist een heerlijk verfrissende citroenlimonade is. Ideaal dus om op deze heerlijke, warme dagen in een grote kan op de tuintafel te zetten!

Citroenlimonade zelf maken

Citroenlimonade Pinterest Collage

Dit recept verscheen het eerst op mijn blog op 8 juni 2015.

13 reacties op “Citroenlimonade zelf maken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeel dit recept