Broodje rosbief voor de lunch. Mega makkelijk om te maken, mega lekker om op te eten 😉 . Met deze lunch verwen je jezelf, je collega, vriend, vriendin, opa, oma of wie het dan ook verdient om een beetje verwend te worden.
Lekker lunchen, ik neem er eigenlijk niet altijd de tijd voor. Soms heb je gewoon van die drukke dagen dat het er niet van komt. Op kantoor hebben wij een grote kantine met broodjes, salades en gemak dient de mens, dan kies ik daar vaak voor, in plaats van dat ik iets zelf meeneem.
Lunchen met een broodje rosbief
Op de dagen dat ik thuis werk, lekker weekend heb of er echt even de tijd voor heb, dan probeer ik er ook wat van te maken. Dat hoeft overigens helemaal niet te betekenen dat je er lang mee bezig bent. Een heerlijke salade zet je vaak al redelijk snel op tafel. Dit broodje rosbief trouwens ook. Laten we zeggen, een minuutje of 10 als je echt even rustig bezig bent? Dan is het al ruim want echt veel langer heb je niet nodig. Broodjes en de pijnboompitjes even roosteren. Beleggen en genieten. Lekkere kop koffie of thee voor erbij en neem even een momentje pauze.
Wat heb je nodig (ingrediënten):
- 2 sneetjes bruid (bruin, wit, net wat jij lekker vindt)
- 75 gram rosbief
- 1 eetlepel truffelmayonaise
- 1 eetlepel pijnboompitten
- 1 eetlepel zongedroogde tomaten (fijn gesneden)
- handje veldsla
ZO MAAK JE HET (bereidingswijze):
- Rooster de broodjes tot ze lekker knapperig zijn.
- Rooster ook de pijnboompitten tot ze iets verkleuren.
- Verdeel de truffelmayonaise over het brood, hierop doe je de veldsla en de rosbief.
- Tot slot verdeel je de pijnboompitten en zongedroogde tomaatjes over het brood.
- Peper en zout naar smaak en eet smakelijk!